29 Kasım 2008, Cumartesi 07:56:33

Uçağı temizlerken 20 bin dolar buldu

Temizlik işçisi 20 bin dolar buldu ama bu paranın sahibi olmak için 3 yıl beklemek zorunda kaldı.
  • BU PARAYI BULAN VE BULANLARA NE GİBİ BİR ÖDÜLLENDİRME YAPILDI.ACABA BEN BİLİYORUM DİĞER ŞİRKETLER BÖYLE DURUMDA TEŞEKKÜR ŞİLT VE PARA ÖDÜLÜ VERİYOR...MERAK ETTİM....
  • vallaa helal olsun ne şirketler varmışş dünyada bu olay bizde olsa para sahibi çıkmayınca ne olyrdu bilinmezzzzzz

İspanyol havayolları Iberia'ya ait bir uçakta  3 yıl önce 20 bin dolar bulan temizlik işçisinin, paranın sahibinin ortaya  çıkmadığı için, yasalara göre parayı alacağı açıklandı.

2005 yılının yaz döneminde Iberia havayollarının bir uçağında temizlik  yaparken "business" bölümünde bir torba içinde gazete kağıdına sarılmış halde 20  bin dolar bulan Perulu temizlik işçisinin hemen parayı Iberia'nın yetkililerine  teslim ettiği belirtildi.

Iberia tarafından yapılan açıklamada, paranın sahibinin çıkmamasından  dolayı Marisol adlı temizlik işçisiyle iritibata geçilerek paranın kendisine  verileceği bildirildi. İspanyol yasalarına göre, bulunan bir eşya yetkililere  teslim edildikten sonra 2 yıl 1 gün içinde sahibi çıkmazsa, bulana veriliyor.  Sürenin çoktan geçtiği bu yüzden de 20 bin doların artık temizlik işçisinin  olduğu kaydedildi.

47 yaşında, dul ve 2 çocuk sahibi Marisol, artık temizlik işçiliğini  bıraktığını ve bir müzede güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söylerken, 20 bin  dolar ile borçlarını kapatacağını, çocuklarına ve yakınlarına birkaç hediye  alacağını ve Peru'da yaşayan annesine biraz para göndereceğini söyledi.

Fakir bir aileden geldiğini ve 17 yıldır İspanya'da yaşadığını ifade eden  Marisol, 2 çocuğunun da parasızlıktan okulu bırakıp, hamburgercide çalıştığını  anlattı.

 

Uçağı temizlerken 20 bin dolar buldu

Yorumlar

PEKİ SONUÇ ~ 15 yıl önce
BU PARAYI BULAN VE BULANLARA NE GİBİ BİR ÖDÜLLENDİRME YAPILDI.ACABA BEN BİLİYORUM DİĞER ŞİRKETLER BÖYLE DURUMDA TEŞEKKÜR ŞİLT VE PARA ÖDÜLÜ VERİYOR...MERAK ETTİM....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asi genç ~ 15 yıl önce
vallaa helal olsun ne şirketler varmışş dünyada bu olay bizde olsa para sahibi çıkmayınca ne olyrdu bilinmezzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000