05 Aralık 2014, Cuma 08:05:41

ÜÇ KABİNLİ UÇAK GELİYOR

Micronautıx adlı şirket, manzara sevdalısı yolculara unutamayacakları bir gezinti yaşatmak için üç kabinli uçak tasarladı.
  • Siz tasarımın resmini vermediğiniz için özellikle araştırdım. Haberde verdiğiniz uçak kabinimi ile tasarımın ne alakası var Allah aşkına. Haberinizi okuyanda 3 kabinli 1000 kişilik uçak yapıyorlar zanneder.

Micronautıx adlı şirket, manzara sevdalısı yolculara unutamayacakları bir gezinti yaşatmak için üç kabinli uçak tasarladı. Triton adlı tasarım, kanatların hemen başlangıcında 3-5 kişi kapasiteli iki yolcu kabini daha taşıyor.

Bu sayede Triton'un yolcuları bir pilot gibi manzaranın keyfini çıkarabiliyor. 60 milyon dolara (132 milyon lira) mal olması planlanan uçakların, ilk olarak ABD'deki Büyük Kanyon gibi büyüleyici manzaralara sahip olan doğal güzellik alanlarında, tur uçağı olarak hizmete başlaması planlanıyor.

ÜÇ KABİNLİ UÇAK GELİYOR

Yorumlar

Pilot ~ 9 yıl önce
Siz tasarımın resmini vermediğiniz için özellikle araştırdım. Haberde verdiğiniz uçak kabinimi ile tasarımın ne alakası var Allah aşkına. Haberinizi okuyanda 3 kabinli 1000 kişilik uçak yapıyorlar zanneder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000