02 Ekim 2011, Pazar 07:18:17

TUTUKLANMALARI İSTENDİ

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sorgusu tamamlanan 12 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
  • Eğer bu cihazı illegal olarak söküyorlarsa, neden kendilerini kameraya alsınlar. Yani böyle birşeyi kimse yapmaz. Buna ancak kendi kendini yakmak denir. Ayrıca o görüntülerdeki askerler pek askere de benzemiyor. Asker kıyafeti giymiş birileri gibi geldi bana. Zaten her kaza sonrası ELT cihazları sökülür ve okutulmak üzere, SHGM'ne teslim edilir. Onlarda Türkiye'de bir tek THY Teknik bölümde bulunan laboratuvara gönderirler ve orada bu cihazlar okunabilir. İşlerini iyi yapmayan insanlarlamı çalışıyoruz. Neden işini en iyi yapanlar yükselemiyor da, böyle işini bilmeyen insanlar yükseliyor onu da anlamıyorum. Ne zaman adam oluruz, Cevap: Bilmiyorum.
  • İki ismi de askerliğimi yaptığım dönemden birebir tanıyorum.Rahmetli Muhsin Başkan ne kadar vatansever biriyse onlar da kişilik olarak vatanı seven yanlış birşey yapmayacak insanlardır. Kurban seçildikleri belli.
  • Sökmeseydi, görevini yapmadığı için, yine ceza alacaktı.

Malatya Adliyesinde özel yetkili savcılar Özden Doğan ve Şeref Gürkan tarafından sorguları yapılan 9'u muvazzaf asker 12 kişinin tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Mahkemeye sevk edilen muvazzaf askerler arasında, olay yerine ait olan görüntülerde helikopterden parça söktükleri iddia edilen N.M. ile A.Ö'nün de bulunduğu bildirildi.

Malatya özel yetkili cumhuriyet savcısının talimatıyla 5 kentte başlatılan operasyon kapsamında, 11'i muvazzaf asker toplam 16 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden 1'i dün savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.


TUTUKLANMALARI İSTENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer bu cihazı illegal olarak söküyorlarsa, neden kendilerini kameraya alsınlar. Yani böyle birşeyi kimse yapmaz. Buna ancak kendi kendini yakmak denir. Ayrıca o görüntülerdeki askerler pek askere de benzemiyor. Asker kıyafeti giymiş birileri gibi geldi bana. Zaten her kaza sonrası ELT cihazları sökülür ve okutulmak üzere, SHGM'ne teslim edilir. Onlarda Türkiye'de bir tek THY Teknik bölümde bulunan laboratuvara gönderirler ve orada bu cihazlar okunabilir. İşlerini iyi yapmayan insanlarlamı çalışıyoruz. Neden işini en iyi yapanlar yükselemiyor da, böyle işini bilmeyen insanlar yükseliyor onu da anlamıyorum. Ne zaman adam oluruz, Cevap: Bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İki ismi de askerliğimi yaptığım dönemden birebir tanıyorum.Rahmetli Muhsin Başkan ne kadar vatansever biriyse onlar da kişilik olarak vatanı seven yanlış birşey yapmayacak insanlardır. Kurban seçildikleri belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sökmeseydi, görevini yapmadığı için, yine ceza alacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000