30 Ocak 2016, Cumartesi 08:21:11

Tutuklama iddiaları yalanlandı

Şarm El Şeyh - St. Petersburg seferini yaptığı sırada düşürülen Rus yolcu uçağına ilişkin olarak biri EgyptAir çalışanı dört kişinin tutuklandığı iddiaları yalanlandı.
  • Bu uçağın düşürüldüğü kanıtlandı mı? Neden yazdığınız kelimelerin doğruluğunu sorgulamıyorsunuz?
  • airbus pişmanlıktır. thy'nin beleşçi pilotları pek sever tabi koltukta oturmaktan başka bir iş yapmadıkları için.

Şarm El Şeyh - St. Petersburg seferini yaptığı sırada düşürülen Rus yolcu uçağına ilişkin olarak biri EgyptAir çalışanı dört kişinin tutuklandığı iddia edildi. Ancak haber, Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi tarafından yalanlandı.

Mısır’ın Şarm El Şeyh kentinden Rusya’nın St. Petersburg kentine gittiği sırada, Sina Yarımadası üzerinde düşürülen A321 tipi Rus yolcu uçağına ilişkin soruşturma sürüyor.

İngiliz haber ajansı Reuters, uçaktaki 224 yolcu ve mürettebatın hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak, dört kişinin tutuklandığını aktardı. Adı gizli tutulan yetkililere dayandırılan habere, uçağa bomba yerleştirdiği belirtilen bir EgyptAir çalışanı, iki havalimanı polisi ve bir bagaj görevlisi olduğu belirtildi.

‘BİR MISIRLI'NIN TUTUKLANDIĞI İDDİALARI DOĞRULANMADI’

Haberin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi ise uçağın düşürülmesine ilişkin olarak, Mısır bir havayolu çalışanının tutuklandığı iddialarının doğrulanmadığı belirtti.

Komiteden Andrey Prjezdomskiy tarafından yapılan açıklamada, “A321’e ilişkin olarak dün basına yansıyan haberler, terör saldırısını inceleyen Rus yetkililer ve Rusya Federal Güvenlik Servisi (FBS)  tarafından doğrulanmadı” denildi.

Tutuklama iddiaları yalanlandı

Yorumlar

Editöre! ~ 8 yıl önce
Bu uçağın düşürüldüğü kanıtlandı mı? Neden yazdığınız kelimelerin doğruluğunu sorgulamıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyr ~ 8 yıl önce
airbus pişmanlıktır. thy'nin beleşçi pilotları pek sever tabi koltukta oturmaktan başka bir iş yapmadıkları için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000