31 Aralık 2015, Perşembe 08:21:10

Türkiye'den Suriye vatandaşlarına vize uygulaması

Türkiye, 8 Ocak'tan itibaren deniz ve hava yoluyla ülkeye giriş yapacak olan Suriye vatandaşlarına vize uygulamaya başlayacağını duyurdu.
  • Karahan'da uygulanacak denetimler artacak arkadaşlar içinizdeki rahat olsun :)
  • karadan elini sallayarak gelene hoşgeldin uçakla gelene hoop hemşerim vizen nerede ? anlam veremedim.
  • burda da uygulansa cok iyi olur. kim giris yapiyo kim cikis yapiyor belli degil he sadece multeciler
  • Ulke ulkeden ckmis hangi ulkede bu kadr irktan insan var turkiye butun ulkelere vizesiz ama buraya gelen vizesizlerde bize vize uyguluyor senelerdir bu sene ekimde aralikta vizeler kalkacak diye milleti kerizliyorlar milletini farkindayiz herseyin
  • Ulke suriyeliden gecilmiyo zaten.hangi suriyeliye vize uygulicaksiniz pardon.istanbul rus ,suriyeli ,zenci,iranli,özbek ,azeri kayniyo.bu insanlar nasil yerlesip kalabiliyo turkiyeye aklim sirim ermiyo.turkiye turkiye olmaktan cikti zaten.kaldirin tum ulkerin vizesini daha rahat gelsin hepsi.her sekilde gelip yerlesiyorlar zaten.kendi ulkemizde ecnebi durumuna dusucez yakinda.
  • suriye de insan kaldı mı ki:)
  • Deniz ve havayolu diyor sıkıntı yok karayoluyla gelen vizesiz beyler
  • çok geç kaldınız çoooookkkkk!! peki ülkedeki suriyelileri ne yapıcaz???
  • Suriye için artık çok geç. Ama İran , Irak , Libya , Tunus , Cezayir , Türkmenistan gibi ülkelere kesinlikle uygulanmalı. Varsın onlarda uygulasın. Gideceksek olursak alırız konsolosundan.

Türkiye, 8 Ocak'tan itibaren deniz ve hava yoluyla ülkeye giriş yapacak olan Suriye vatandaşlarına vize uygulamaya başlayacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, üçüncü ülkelerden geçişlere ilişkin düzenleme ihtiyacından kaynaklanan bir değişiklikle, 8 Ocak’tan itibaren hava ve deniz hudutlarından girecek Suriyeliler için vize gerekeceğini söyledi.

Haftalık basın toplantısında konuşan Bilgiç, uygulamanın yasadışı göçle mücadele amacıyla yapıldığın belirtti. Sözcü, Türkiye’ye karadan girecek Suriyeliler için açık kapı politikasının devam edeceğini kaydetti. Türkiye ve Suriye 2009 yılında vize uygulamasını karşılıklı olarak kaldırma kararı almıştı.

Türkiye'den Suriye vatandaşlarına vize uygulaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Devlet ~ 8 yıl önce
Karahan'da uygulanacak denetimler artacak arkadaşlar içinizdeki rahat olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fark neki ? ~ 8 yıl önce
karadan elini sallayarak gelene hoşgeldin uçakla gelene hoop hemşerim vizen nerede ? anlam veremedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duuuuutch ~ 8 yıl önce
burda da uygulansa cok iyi olur. kim giris yapiyo kim cikis yapiyor belli degil he sadece multeciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ulke ulkeden ckmis hangi ulkede bu kadr irktan insan var turkiye butun ulkelere vizesiz ama buraya gelen vizesizlerde bize vize uyguluyor senelerdir bu sene ekimde aralikta vizeler kalkacak diye milleti kerizliyorlar milletini farkindayiz herseyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
Ulke suriyeliden gecilmiyo zaten.hangi suriyeliye vize uygulicaksiniz pardon.istanbul rus ,suriyeli ,zenci,iranli,özbek ,azeri kayniyo.bu insanlar nasil yerlesip kalabiliyo turkiyeye aklim sirim ermiyo.turkiye turkiye olmaktan cikti zaten.kaldirin tum ulkerin vizesini daha rahat gelsin hepsi.her sekilde gelip yerlesiyorlar zaten.kendi ulkemizde ecnebi durumuna dusucez yakinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
suriye de insan kaldı mı ki:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
Deniz ve havayolu diyor sıkıntı yok karayoluyla gelen vizesiz beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
çok geç kaldınız çoooookkkkk!! peki ülkedeki suriyelileri ne yapıcaz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 8 yıl önce
Suriye için artık çok geç. Ama İran , Irak , Libya , Tunus , Cezayir , Türkmenistan gibi ülkelere kesinlikle uygulanmalı. Varsın onlarda uygulasın. Gideceksek olursak alırız konsolosundan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkmenistan? ~ 8 yıl önce
Türkmenistan bizim kan kardeş ülkemiz zaten Türkmenistan' dan gelen fazla yok. Ondan önce Azerbaycan var. Azerbaycan görününenin aksine tüm vatandaşları Türkiyede yaşıyor neredeyse ve hep kendilerine kenetliler Türkiyenin iş yapısını da etkiliyor kanton bölge gibi iş kolları oluşuyor. Türkmen geliyor gariban.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000