13 Mayıs 2017, Cumartesi 16:24:06

Türkiye'den Pakistan askeri havacılığına destek

Türkiye, Pakistan'a 119 milyon 396 bin 245 TL değerinde T-37 model uçak yedek parçası ve teçhizatı hibe edecek.
  • Ya ne çektik bu uçakta...122 filo ömrümün yarısını aldı götürdü
  • Az siyaset anlayın. Hindistan ile ekonomik derinleşmemiz kimi rahatsız eder? Hibe vericez, uçak alıcaz, Milgem satıcaz ki hem Hindistan ile hem Pakistan ile ilişkilerimiz gelişsin. Sanki Ukraynada aynısını yapmıyor muyuz hem rusya ile hem Ukrayna ile ilişkilerimizi geliştirmeye çalışıyoruz diğerini rahatsız etmeden.
  • Nedir bu şimdi hibe et bilmem ne yap şaşırdık mı hayir
  • Bizede hibe gelmemismiydi
  • Diğer haberde Pakistan dan 52 tane eğitim uçağı satın alındığı vardı. 120 milyonluk hibe yapıyor ve sonra parasını ödeyip uçak mı alıyoruz, bu mudur?
  • sanki urettigimiz bir ucagin yedek parcalarini hibe olarak veriyoruz :))) saka gibi vallahi pes diyorum .
  • Kendi ulkesindeki havaciligi cok gelistirmeye calisiyor zaten burasi bitti pakistana hibe ediliyor kimin verdigi vergiyi kime hibe ediyosunuz kime sorarak yapiosunuz bu isi siz ya. !! Ulkedeki havacilik okullarina vereceklerine sacma sapan pakistana ucak hibe ediliyor ya !
  • Şimdi anlaşıldı mussakka uçağı alıyorlar hacılar
  • geçen de f4 f5 leri keserek izmit mke hurdalığına atmıştık. Kokpit dahil...

Türkiye ve Pakistan arasındaki "T-37 Yedek Parçaları ve Teçhizatının Hibe Anlaşması" Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İki ülke arasında 9 Mart 2017'de Ankara'da imzalanan anlaşma, Türk Hava Kuvvetleri envanterinde bulunan T-37 yedek parçaları ve teçhizatının Pakistan Hava Kuvvetleri'ne hibe edilmesine ilişkin usul ve esasları kapsıyor.

Buna göre, Türk Hava Kuvvetleri envanterindeki 119 milyon 396 bin 245 TL tutarındaki T-37 yedek parçaları ve teçhizatı Pakistan'a hibe edilecek.

Hibe edilecek yedek parça ve teçhizatın tamamı, İzmir Çiğli'de bulunan 2. Ana Jet Üs Komutanlığında Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği yetkililerine teslim edilecek.

Türkiye'den Pakistan askeri havacılığına destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Zzz ~ 7 yıl önce
Ya ne çektik bu uçakta...122 filo ömrümün yarısını aldı götürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok be ~ 7 yıl önce
Zevkli uçakti be. Beni elemek için bi tarafını yırtan ve şu anda hapiste olmalarindan mutluluk duyduğum adi şerefsiz Fetöcü hocalara rağmen keyif aldım uçaktan. O uçaktan aldığım keyif, yanımda uçan şerefsizlerden ağır bastı hep. Tekniğin canını çıkarmıştır ayrı. Haklarını helal etsinler
Hindistan ~ 7 yıl önce
Az siyaset anlayın. Hindistan ile ekonomik derinleşmemiz kimi rahatsız eder? Hibe vericez, uçak alıcaz, Milgem satıcaz ki hem Hindistan ile hem Pakistan ile ilişkilerimiz gelişsin. Sanki Ukraynada aynısını yapmıyor muyuz hem rusya ile hem Ukrayna ile ilişkilerimizi geliştirmeye çalışıyoruz diğerini rahatsız etmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedir bu neden ~ 7 yıl önce
Nedir bu şimdi hibe et bilmem ne yap şaşırdık mı hayir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 7 yıl önce
Bizede hibe gelmemismiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum ~ 7 yıl önce
Diğer haberde Pakistan dan 52 tane eğitim uçağı satın alındığı vardı. 120 milyonluk hibe yapıyor ve sonra parasını ödeyip uçak mı alıyoruz, bu mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 7 yıl önce
sanki urettigimiz bir ucagin yedek parcalarini hibe olarak veriyoruz :))) saka gibi vallahi pes diyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet. ~ 7 yıl önce
Kendi ulkesindeki havaciligi cok gelistirmeye calisiyor zaten burasi bitti pakistana hibe ediliyor kimin verdigi vergiyi kime hibe ediyosunuz kime sorarak yapiosunuz bu isi siz ya. !! Ulkedeki havacilik okullarina vereceklerine sacma sapan pakistana ucak hibe ediliyor ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-37 ~ 7 yıl önce
Çok merak ediyorum havacılık okullarında o uçakları (T-37 )nasıl kiminle uçuracaklar ? T-37 hakkında bir fikrin var mı? Herhangi bir fikrin var mı?
Haa ~ 7 yıl önce
Şimdi anlaşıldı mussakka uçağı alıyorlar hacılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok zenginiz ~ 7 yıl önce
geçen de f4 f5 leri keserek izmit mke hurdalığına atmıştık. Kokpit dahil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama ~ 7 yıl önce
Sallama
Süper olmuş ~ 7 yıl önce
T-37 uçakları zaten birkaç yıl önce envanterden çıkarıldı. Bu parçalar zaten bizim işimize yaramaz, bari dost bir ülke faydalanır. Hem de abd gibi çakma dost değil
Super olmus a cevap ~ 7 yıl önce
Evet dost bir ulkeye yarasin,kendine faydasi olmayan dost ulke

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000