06 Aralık 2009, Pazar 13:01:39

Türkiye seferlerini başlattı

Tacikistan'ın ilk özel havayolları şirketi olan Somonair, Duşanbe-İstanbul-Duşanbe arasında uçak seferleri başlattı...
  • temsilci kim acaba.bilet satışı kim yapiyor bilen varmi?
  • AHL de kriz varmis gibi bir hal oluyor.3.Havaalnini daha ne icin istiyorlar.Onu yapmak isteyen politik karar var.Amma TAV'a verilen bir yolcu sayisi miktari var,yillik olarak.O acigi Politikacilar herhalde ceplerinden vermeyecek.Ayni 40 yasinda calisanlari emekliye sevk ederek issiz sayisini az göstermege calisan politikacilar ve mmezardami emekli olacagoiz diye iscileri sokaklara döken Sendika agalarinida unutmayalim.Emekli olan maasi ile gecinemiyor.Isverenler genc ve tecrübeli emeklileri kayitdisi calistirip gemilerini karada yürütmekteler.Bundan istifade eden emeklilerde hayatlarindan memnun.Yas 50 yi gectikten sonra hatalar belli oluyorda sucu Iktidarlara atmaga kalkiyor herkes.Esasta Herkes suclu amma illaki emeklilik daha baska oluy
  • SAW başlığını atan arkadaş sen AHL yi hiç tanımıyorsun herhaldeki bu kadar emin konuşuyorsun. Lütfen SAW ı düzeltin öyle konuşun. SAW berbat bir havaalanı bunu artık cümle alem biliyor.
  • sabiha gökçene zaten italyan blue experess geldi.roma istanbul ucuz uçuşlar.ahl den roma uçan thy ve aitalia büyük yolcu kaymına ugrucak.
  • ahl den uçuyor
  • şirket sabiha gökçenmi yoksa ahl den mi uçuyo.

Havacılık şirketi basın sözcüsü Timur Bandışoyev, İstanbul'a ilk seferini 3 Aralık tarihinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İlk sefer ile 45 yolcunun İstanbul'a geldiğinin kaydeden Bandışoyev, tek taraflı ekonomik sınıf biletinin 219 avro, çift taraflı 438 avro olduğunu ifade etti. Bandışoyev, Duşanbe-İstanbul tarifeli uçak seferlerini haftada bir defa gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Bandışoyev ayrıca, uçuş saatinin 5 saat olduğunu ve yolcuların konforlu Boeing 737-800 uçağı ile yapıldığını dile getirdi.

Somonair özel havacılık şirketi, 5 Şubat 2008 tarihinde Rusya'ya yaptığı ilk seferi ile faaliyetlerine başladı. Bölgede yolcu taşımacılığında lider olmayı hedefleyen şirkette 140 personel çalışıyor. Şirket, İstanbul dışında Rusya'nın Moskova, St.Petersburg, Krasnoyarsk, Soçi ve Orenburg, Almanya'nın Frankfurt ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentlerine uçak seferleri düzenliyor. Gelecekte, Çin ve Suudi Arabistan'a seferler düzenlemeyi hedefliyor.

Habertürk

Türkiye seferlerini başlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
temsilci kim acaba.bilet satışı kim yapiyor bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL de kriz varmis gibi bir hal oluyor.3.Havaalnini daha ne icin istiyorlar.Onu yapmak isteyen politik karar var.Amma TAV'a verilen bir yolcu sayisi miktari var,yillik olarak.O acigi Politikacilar herhalde ceplerinden vermeyecek.Ayni 40 yasinda calisanlari emekliye sevk ederek issiz sayisini az göstermege calisan politikacilar ve mmezardami emekli olacagoiz diye iscileri sokaklara döken Sendika agalarinida unutmayalim.Emekli olan maasi ile gecinemiyor.Isverenler genc ve tecrübeli emeklileri kayitdisi calistirip gemilerini karada yürütmekteler.Bundan istifade eden emeklilerde hayatlarindan memnun.Yas 50 yi gectikten sonra hatalar belli oluyorda sucu Iktidarlara atmaga kalkiyor herkes.Esasta Herkes suclu amma illaki emeklilik daha baska oluy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW başlığını atan arkadaş sen AHL yi hiç tanımıyorsun herhaldeki bu kadar emin konuşuyorsun. Lütfen SAW ı düzeltin öyle konuşun. SAW berbat bir havaalanı bunu artık cümle alem biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçene zaten italyan blue experess geldi.roma istanbul ucuz uçuşlar.ahl den roma uçan thy ve aitalia büyük yolcu kaymına ugrucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahl den uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şirket sabiha gökçenmi yoksa ahl den mi uçuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000