20 Nisan 2016, Çarşamba 08:43:20

Türk Yıldızları EXPO 2016'da sahne alacak

22 Nisan'da resmi açılışı gerçekleştirilecek olan EXPO 2016'nın 23 Nisan'daki halka açılış törenine gökyüzünde Türk Yıldızları da eşlik edecek.
  • Berlin d izledim..Hareketler ucus hepsi ok..ama asagida ciyak ciyak bagiran ve ne oldugu belli olmayan acaip birmuzik var,sonuna kadar acik..almanlar izlerkn bun dan dolayi izlemeyi birakip gittiler ..arkadan isvicre ucaklari cikdi tünel falan ..,Bizim kiler ciyak ciyak bagiran vatandasin sesi ile kaldilar.,.
  • saati belli mi
  • benzine yazık abd de bu kadar show yok!
  • movik movik
  • bırakın bu show ları adamalr tankımızı vuruyor kilis e güze atıyor siz burda show yapıyorsunuz gidin suriye de vurun!!!

22 Nisan'da resmi açılışı gerçekleştirilecek olan EXPO 2016'nın 23 Nisan'daki halka açılış törenine gökyüzünde Türk Yıldızları da eşlik edecek. Türk Yıldızları, 23 Nisan'da EXPO 2016 semalarında 24 Nisan Pazar günü ise dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda uçuş gerçekleştirecek.

Antalya'da 22 Nisan Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılacak olan 'Çiçek ve Çocuk' temalı Botanik EXPO'nun açılışına 23 Nisan tarihinde Türk Yıldızları da eşlik edecek. Kurulduğu günden bu yana çeşitli açılışlarda ve kutlamalarda gökyüzünde birbirinden güzel akrobasi hareketleri yapan ve dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek tim olan Türk Yıldızları, Antalya semalarına imzasını atacak.

Türk Yıldızları EXPO 2016'da sahne alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

musti sanal ~ 8 yıl önce
Berlin d izledim..Hareketler ucus hepsi ok..ama asagida ciyak ciyak bagiran ve ne oldugu belli olmayan acaip birmuzik var,sonuna kadar acik..almanlar izlerkn bun dan dolayi izlemeyi birakip gittiler ..arkadan isvicre ucaklari cikdi tünel falan ..,Bizim kiler ciyak ciyak bagiran vatandasin sesi ile kaldilar.,.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 8 yıl önce
saati belli mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
benzine yazık abd de bu kadar show yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crdi ~ 8 yıl önce
bu uçaklar dizel, az yakıyo. kilometrede 10 kuruş :))
alekta ~ 8 yıl önce
movik movik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırakın!!! ~ 8 yıl önce
bırakın bu show ları adamalr tankımızı vuruyor kilis e güze atıyor siz burda show yapıyorsunuz gidin suriye de vurun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyi bıraksınlar ~ 8 yıl önce
Senden izin bekliyolar dı onay alındı madem senden hemen hava harekatı başlatsınlar. Angut ya
show ~ 8 yıl önce
show bunlar millet doğuda savaşıyor bunlar millete show peşindeler haydiiiiiiii

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000