17 Ekim 2008, Cuma 15:29:12

TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA BİR İLK

Antalya merkezli operasyon yürüten SKY Havayolları, Arabistan’da 5’inci trafik hakkı kazandı. Türkiye’de ilk kez bir şirketin elde ettiği bu hakla SKY, Arabistan’da kendi adıyla uçuş yapabilecek.
  • sky hakkında guzel hos yorumlar sayfalar acıyosunuzda neden sky hava yollarının sozlesmesının fes edıldıgını ve skyın bır ılkı basaramadıgını yazmıyosunuz ona sasıyorum
  • sEFA INAN A YAPTIGIM YORUM BU SAYFA ICINDE GECERLIDIR O KADAR YORUM VAR POZITIV SKY ILE ILGILI AMA KAFANIZA GORE YAYINLIYORSUNUZ VEDE SIZI KINIYORUM
  • süpersiniz . cok büyük bir is . kutlariz.
  • Tahir'cim, çok tebrik ediyorum. Bu arada benim 7 adet uçak maketi ne oldu ? Hani sen hep sözünü tutuyordun :) Biran önce bekliyorum bak kurtulamazsın..
  • Sky havayolarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İnşallah başarılı bir operasyon olur. Gerçekten bu anlamda atılmış önemli bir adım. Darısı diğer havayolu şirketlerinin başına. Emniyetli Uçuşlar dilerim.

Geçtiğimiz ay 6 uçağını Arabistan Havayolları’na kiralayan SKY Havayolları, bir başarıya daha imza attı. SKY Havayolları, Arabistan’daki bir şirketle işbirliğine giderek 5’inci trafik hakkı elde etti.

 

Türkiye’de hiçbir şirketin böyle bir hak kazanamadığını belirten SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, şirketin elde ettiği bu hakkın Türk sivil havacılığı açısından çok önemli olduğunu belirterek, “ Bu Türk sivil havacılığı için çok önemli bir başarı. Bu güne kadar hiçbir şirket bu hakkı elde edemedi. Oradaki ortağımızla birlikte tıpkı Easyjet’in yaptığı gibi, SKY Havayolları adıyla havayolu taşımacılığı yapacağız” dedi.

Görgülü, şirketinin elde ettiği bu hakkın diğer havayolu şirketlerine örnek olmasını da dilediğini söyledi.

 

SKY Havayolları, bir süre önce bir tanesi Airbus 321, 5 tanesi de Boeing 737 tipi olmak üzere 6 uçağını Suudi Arabistan Havayolları’na kiralamıştı. Bu alanda da bir ilki gerçekleştiren SKY Havayolları, daha önce hiç Boeing 737 tipi uçak kiralamayan Suudi Arabistan Havayolları’na 5 adet Boeing 737 vermişti.

TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 15 yıl önce
sky hakkında guzel hos yorumlar sayfalar acıyosunuzda neden sky hava yollarının sozlesmesının fes edıldıgını ve skyın bır ılkı basaramadıgını yazmıyosunuz ona sasıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPOZIT ~ 16 yıl önce
sEFA INAN A YAPTIGIM YORUM BU SAYFA ICINDE GECERLIDIR O KADAR YORUM VAR POZITIV SKY ILE ILGILI AMA KAFANIZA GORE YAYINLIYORSUNUZ VEDE SIZI KINIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 16 yıl önce
süpersiniz . cok büyük bir is . kutlariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whiteheart ~ 16 yıl önce
Tahir'cim, çok tebrik ediyorum. Bu arada benim 7 adet uçak maketi ne oldu ? Hani sen hep sözünü tutuyordun :) Biran önce bekliyorum bak kurtulamazsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PERFORMANS ~ 16 yıl önce
Sky havayolarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İnşallah başarılı bir operasyon olur. Gerçekten bu anlamda atılmış önemli bir adım. Darısı diğer havayolu şirketlerinin başına. Emniyetli Uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000