17 Ocak 2012, Salı 00:48:17

TÜRK PİLOTUN İSMİ BELLİ OLDU

İzmir'de eğitim uçuşu sırasında denize düşen T-37 C uçağındaki Türk pilotun ismi belli oldu.
  • BU VATAN ŞÜPHESİZ BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ.BİZLER BUGÜN BU ÜLKEDE ÖZGÜRCE YAŞIYORSAK O İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMİZ KAHRAMANLARIMIZ SAYESİNDE YAŞIYORUZ. BİR PİLOTUN YETİŞMESİ ELBETTE KOLAY DEĞİL.ONLAR GÖREVLERİNİ YAPARKEN CANLARINI VERİRKEN BELKİ OTUZ SANİYELİK BİR HABER OLUYOR. HIRANT DİNK KADAR DEĞERLERİ YOK MU? ALLAH RAHMET EYLESİN.
  • CANLARIMIZ BU KADAR UCUZ OLMAMALI.DEVLETİMİZ OTUZ YILLIK OTOMOBİLLERİN BİLE KARAYOLUNA ÇIKMASINI YASAKLARKEN,ELLİ YILLIKUÇAKLARI CANLARIMIZA TABUT YAPIYOR HAKMI ? BU AZİZ MİLLETİN CANLARI ALLAH RAHMET EYLESİN.
  • dün gazetede okudum uludere pilotları gözaltında üsde tutuluyor diye gerçekse ki ateş olmayan yerden duman tutmaz yazıklar olsun, ülke için canını verenin kıymeti yok ülkenin verdiği görevi yapana kıymet yok sonra ne olacak ülkenin fidanları vatan aşkı ile dolanlar birer birer mum gibi eriyip gidecek tekrar kurtuluş savaşı...Allah Rahmet eylesin giden fidana..
  • Türkiye'de bütçenin çoğu bir de savunmaya gidiyor. Yazık ki ne yazık! Evladına değer vermeyen bir ülkeyiz.
  • Allah rahmet eylesin böyle gencecik yetenekli bir Türk Evladını daha kaybettik. Arkadaşlar bu kadar eğitim veriliyor bu kadar para harcanıyor eğitimlerine sonra dandik kullanım süresi geçmiş uçaklar sebebiyle bu gençlerimizi kaybediyoruz bundan acı birşey olabilir mi? Gitsinler kendilerine A-330 alsınlar özel jetler alsınlar ama bir tane eğitim aracını gençlerimize çok görsünler yazıklar olsun sizlere....
  • umudumuz hala bitmedi kara çocuk....sevdiklerine döneceksin...BEN ANLADİİİİİ...O güzel öğrendiğin Türkçenle..
  • evet diğeri yabancı pilottu ismi belli ama açıklamıyorlar :S
  • Türk pilot demişler çünkü mübadele gereği pakistanlı pilotlarda öğretmen olarak bu uçakta uçuyor,aynı şekilde bizimkilerde pakistanda.Ayrıca logbook sisteminden daha gelişmiş bir sistem var ayakkabı numarasına kadar anında bulurlar. Ama enkazı bulmadan açıklama yapmak istememişlerdir.Olaylar bundan ibarettir.
  • Kazanın üzerinden neredeyse 10 saat geçmiş ve pilotun isminin yeni belli olduğu söyleniyor. Uçuşa çıkmadan önce logbook vs. yerlere ismini yazıp imzalamıyorlar mı pilotlar ? Neden bu kadar geç oldu ki isim belirlenmesi. Ayrıca T37 lerin ömrü artık doldu sanki. Yazık pilotlarımıza. Umarım ki iyi haberlerini alırız biran önce.
  • yaa hala mı bulamadınız ???????????????????
İzmir’de Aliağa Körfezi açıklarında eğitim uçuşu yaparken Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait T-37C eğitim uçağında bulunan pilotlardan birinin ismi belli oldu.

Foça ve Yenifoça Beldesi arasındaki Aslanburnu Mevkii açıklarında denize düşen uçakta bulunan iki pilottan biri olan Hava Pilot Teğmen 23 yaşındaki Serkan Sağır’ın 3 ay önce İstanbul Hava Harp Okulu’ndan mezun olduğu öğrenildi.
TÜRK PİLOTUN İSMİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
BU VATAN ŞÜPHESİZ BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ.BİZLER BUGÜN BU ÜLKEDE ÖZGÜRCE YAŞIYORSAK O İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMİZ KAHRAMANLARIMIZ SAYESİNDE YAŞIYORUZ. BİR PİLOTUN YETİŞMESİ ELBETTE KOLAY DEĞİL.ONLAR GÖREVLERİNİ YAPARKEN CANLARINI VERİRKEN BELKİ OTUZ SANİYELİK BİR HABER OLUYOR. HIRANT DİNK KADAR DEĞERLERİ YOK MU? ALLAH RAHMET EYLESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
CANLARIMIZ BU KADAR UCUZ OLMAMALI.DEVLETİMİZ OTUZ YILLIK OTOMOBİLLERİN BİLE KARAYOLUNA ÇIKMASINI YASAKLARKEN,ELLİ YILLIKUÇAKLARI CANLARIMIZA TABUT YAPIYOR HAKMI ? BU AZİZ MİLLETİN CANLARI ALLAH RAHMET EYLESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dün gazetede okudum uludere pilotları gözaltında üsde tutuluyor diye gerçekse ki ateş olmayan yerden duman tutmaz yazıklar olsun, ülke için canını verenin kıymeti yok ülkenin verdiği görevi yapana kıymet yok sonra ne olacak ülkenin fidanları vatan aşkı ile dolanlar birer birer mum gibi eriyip gidecek tekrar kurtuluş savaşı...Allah Rahmet eylesin giden fidana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye'de bütçenin çoğu bir de savunmaya gidiyor. Yazık ki ne yazık! Evladına değer vermeyen bir ülkeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin böyle gencecik yetenekli bir Türk Evladını daha kaybettik. Arkadaşlar bu kadar eğitim veriliyor bu kadar para harcanıyor eğitimlerine sonra dandik kullanım süresi geçmiş uçaklar sebebiyle bu gençlerimizi kaybediyoruz bundan acı birşey olabilir mi? Gitsinler kendilerine A-330 alsınlar özel jetler alsınlar ama bir tane eğitim aracını gençlerimize çok görsünler yazıklar olsun sizlere....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
umudumuz hala bitmedi kara çocuk....sevdiklerine döneceksin...BEN ANLADİİİİİ...O güzel öğrendiğin Türkçenle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet diğeri yabancı pilottu ismi belli ama açıklamıyorlar :S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk pilot demişler çünkü mübadele gereği pakistanlı pilotlarda öğretmen olarak bu uçakta uçuyor,aynı şekilde bizimkilerde pakistanda.Ayrıca logbook sisteminden daha gelişmiş bir sistem var ayakkabı numarasına kadar anında bulurlar. Ama enkazı bulmadan açıklama yapmak istememişlerdir.Olaylar bundan ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kazanın üzerinden neredeyse 10 saat geçmiş ve pilotun isminin yeni belli olduğu söyleniyor. Uçuşa çıkmadan önce logbook vs. yerlere ismini yazıp imzalamıyorlar mı pilotlar ? Neden bu kadar geç oldu ki isim belirlenmesi. Ayrıca T37 lerin ömrü artık doldu sanki. Yazık pilotlarımıza. Umarım ki iyi haberlerini alırız biran önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaa hala mı bulamadınız ???????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000