15 Şubat 2016, Pazartesi 12:02:49

Türk işadamı Sefa Tuncer Slovenya’yı uçurdu

Türk işadamı Sefa Tuncer, Slovenya’da 2.5 milyon euro yatırımla uçuş okulu kurdu.
  • Sefa seni tebrik ederim
  • 2,5 milyon Euro'luk yatırım çok güldüm doğrusu .....
  • ultralight eğitimi de olacak mı?
  • PIC ucuslarimi orda yapmak istiyorum, fiyat? Ne kadar surer? ifte ye geliyor musunuz? Detayli bilgi almak iserim?
  • hayirli olsun,
  • İstanbul da faaliyetleriniz ne Zaman başlıyor çok memnun oldum irtibat numaranızı yollarmısınız sayğılar
  • Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır İstanbul Pendik ofisiniz hayırlı olsun
  • Ben slovenyadaki ucus okulunu gezdim cok egitimli ogretmenleri var bu sirketin turkiyede ogrencilere egitmesi bir sans . sahibleri tebriklerim basarilarin devamini dilerim
  • O bir Sefa Tuncer. Nereleri uçurmadı ki. Nasipse Slovenya'yayı da uçurur.
  • aman da aman,çok güldüm, nazar değmesin

Türk işadamı Sefa Tuncer, Slovenya’da 2.5 milyon euro yatırımla uçuş okulu kurdu. Express Airways’in sahibi Türk girişimci ayrıca Duseldorf-Maribor seferiyle yenilenen Maribor Havalimanı’na tarifeli sefer düzenleyen ilk şirket olacak.

Avrupa Birliği yardımıyla inşa edilen Maribor Havaalanı’nın uzun yıllar sonra ilk tarifeli uçuşlarını bir Türk işadamı gerçekleştirecek.  15 milyon euro yatırımla son derece modern şekilde inşa edilen Maribor Havaalanı’na Duseldorf’tan tarifeli seferler başlatacak olan Türk işadamı Sefa Tuncer, ilk seferini kendisine ait Express Airways şirketiyle 28 Nisan’da başlatacak.

Uçuşlar Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü yapılacak. Boeing 737-300 tipi uçaklarla seferlere başlayacak olan Express Airways, uçuşlarını yaz sezonu boyunca sürdürecek.

Uçuşları kendi sistemlerinden satışa açtıklarını kaydeden İşadamı Sefa Tuncer, henüz acenta üzerinde satışa çıkmamış olmalarına rağmen ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Slovenya’nın milli havayolu şirketi Adria’nin ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ve bu boşluğu doldurmak istediklerini kaydeden Tuncer, son derece modern şekilde inşa edilen  Maribor Havaalanı’nın geçen yıl sadece 25 bin yolcu ağırladığının altını çizdi. Tuncer ayrıca, 6 ay sürecek uçuş operasyonunun riskinin havalimanı işletmecisi ile ortak paylaşıldığını bildirdi.

UÇUŞ OKULU KURDU

Maribor Havaalanı’nda yolcu taşımacılığının yanı sıra uçuş okulu projesini de hayata geçirmek için kolları sıvayan Sefa Tuncer, 11 uçaklık eğitim filosu ve deneyimle kadrosuyla yola çıktı. Eğitim uçağı filosunda Diamond, Technam ve Cessna gibi dünyanın en çok tercih edilen eğitim uçaklarını bulunduran Tuncer, Express Airways Flight Training Center adıyla kurulan uçuş okulu projesine 2.5 milyon euro yatırım yaptığını söyledi. Şu anda Slovenya’dan 10 pilotaj öğrencisinin okulda eğitim aldığını belirten en büyük avantajlarının EASA onaylı lisans vermeleri olduğunun altını çizdi. Türkiye’den de öğrenci kabul etmek için Pendik’te bir irtibat bürosu kuran uçuş okulu, önümüzdeki günlerde bu okulun resmi açılışının yapılacağını, teorik eğitimlerin uzaktan verilerek 2.5 aylık uçuş eğitim kısmının da Slovenya’da devam ettirileceğini belirtti. Slovenya’daki Maribor Havaalanı’nda uçuş eğitimlerinin verileceğini söyleyerek, “ Maribor Havaalanı’na şu anda çok fazla yolcu trafiği yok. Bunun için de uçuş eğitimleri rahatlıkla yapılabilir.Öğrencilerimiz yakın mesafedeki bir çok ülkenin hava trafik kontrolörleriyle irtibat kurabileceği için Avrupa hava sahasında uçma tecrübesi kazanacaklar. Türkiye’den gelen öğrencilerimiz dönüşüm işleriyle uğraşmadan doğrudan EASA lisansı alma hakkını kazanacak. Bu onlar için büyük bir avantaj sağlayacak” diye konuştu.









Türk işadamı Sefa Tuncer Slovenya’yı uçurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Ahmet yuksel ~ 7 yıl önce
Sefa seni tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefika ~ 8 yıl önce
2,5 milyon Euro'luk yatırım çok güldüm doğrusu .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yılmaz ~ 8 yıl önce
ultralight eğitimi de olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ögrenci ~ 8 yıl önce
PIC ucuslarimi orda yapmak istiyorum, fiyat? Ne kadar surer? ifte ye geliyor musunuz? Detayli bilgi almak iserim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Express Pilot Training ~ 8 yıl önce
Tabii ki yapabilirsiniz. 1 haftaya www.express-pilot.com Web sitemiz aktif olacak. Genel bilgi ve Pendik ofis kontaklarını orada bulabilirsiniz ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Baris ~ 8 yıl önce
hayirli olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman uıu ~ 8 yıl önce
İstanbul da faaliyetleriniz ne Zaman başlıyor çok memnun oldum irtibat numaranızı yollarmısınız sayğılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Express Pilot Training ~ 8 yıl önce
1 haftaya www.express-pilot.com Web sitemiz aktif olacak. Genel bilgi ve Pendik ofis kontaklarını orada bulabilirsiniz ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Atilla ~ 8 yıl önce
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır İstanbul Pendik ofisiniz hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerede ~ 8 yıl önce
pegasus binasının oralarda olur herhalde ofis.
ercan ~ 8 yıl önce
Ben slovenyadaki ucus okulunu gezdim cok egitimli ogretmenleri var bu sirketin turkiyede ogrencilere egitmesi bir sans . sahibleri tebriklerim basarilarin devamini dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,,,,,, ~ 8 yıl önce
O bir Sefa Tuncer. Nereleri uçurmadı ki. Nasipse Slovenya'yayı da uçurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 8 yıl önce
aman da aman,çok güldüm, nazar değmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000