12 Eylül 2015, Cumartesi 10:28:18

Türk Hava Kurumu'nda genel kurul başladı

THK'da genel başkan Vacit Öktem'in istifasından sonraki olağan genel kurul az önce başladı.
  • BU SECİM Mİ YOKSA KOLTUK KAVGASI MI...ATNİ ŞEKİLDE UTED DE SECİM OLMUŞTU VE NE VAATLER VERİLMİŞTİ TEKNİSYENLERE ,,,SECİM BİTTİ HERŞEY BİTTİ....HERKES YANLIZ BAŞINA EKMEK KAVGASI VERMEYE DEVAM EDİYİR
  • Kürşat paşa konuşuyor. Büyük bir alkış var.
  • iki başlı yönetim olmaz, bunu çıkaranların kurumu nasıl soyduğu ortaya çıktı.
  • Asker olmadan vatani kaybediyordunuz az daha. Nedir bu askete dusmanliginiz. Bilgiyse bilgi, yurekse yurek. Asker yada sivil ama genel baskan pilot olmali. En fazla yiyen asker sifirliyamayacagi bir ayakkabi kutusu na dolduramiyacagini yemistir. asker sivil kavgasi ne alaka.Adam mi degil mi onu yargila alnindan opeyim.ama orduna serefsizce saldirma
  • bu tüzük değişikliği isterken hiç mi danışmadonız avukatlara. Kurum az kalsın bu tüzük değişikliği yaparak kendini gülünç duruma düşürecek ti. Neyse iç işler Bakanlığı nezdinde rezil olmaktan kurtulduk.
  • Tüzük değişikliği çok iyi olacak..iki başlıliktan kurtulunacak.
  • Ya halk olarak soruyoruz ne yapıyorlar orda??? Kestane kebap acele cevap!
  • "Mustafa Ya" baktın menfaatler elden gidiyor.millete saldırma. Su secim bitsin, seni görürüz inşallah.
  • Kürşat ATILGAN' ın hiç bir görevlisi salona alınmıyor . Mustafa başkan seçimde kurumun tüm olanakların ı lehine kullanıyor. Buna rağmen delege ağırlığı Kürşat paşa dan yana.
  • Sayın Genel Sekreter ADAM GIBI ADAM dır dambara dumbarayla işi olmaz.Metin bey demek ki doğru işler yapıyorki burda yazılıyor Sayın Kürşat Beyin adamları belli söylememe gerek yok kimin ne olduğunu herkes biliyor Salona girseler ne olacak ki ???:-)))) Belki sonuçlar değişir Mustafa San başkanı takdir ve tebrik ediyoruz Kurum için en hayırlı Başkan Adayıdır Sayın Bakanı'mız K.T beyfendi gelmedimi genel kurula :-))))

11-13 Eylül tarihleri arasında Kızılcahamam Lina Termal Hotel’de yapılacak Türk Hava Kurumu olağan kongresi bu sabah başladı.  Genel kurulda 174'e karşı 211 oyla başkan adayı Mustafa San'ın ekibi divan başkanlığını aldı.

Aynı zamanda THK Havacılık Vakfı Başkanı da olan Emekli Hava Pilot Tuğgeneral Kürşat Atılgan ile THK Safranbolu Şube Başkanı ve Genel Başkan Vekili Mustafa San'ın yarıştığı genel kurula ilişkin ayrıntılar gün içerisinde Airporthaber'de olacak.

Bu arada Başkan adayı Kürşat Atılgan'ın ekibinin tüm komisyonları kaybettiği öğrenildi. Kaybedilen komisyonların dilek ve temenniler komisyonu, hesap komisyonu ve oy tasnif komisyonu olduğu belirtildi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN İMZA

Genel kurulda adaylardan Mustafa San, THK genel başkanının aynı zamanda THK Vakfı Başkanı olması için tüzük değişikliği yapılmasına yönelik imza toplamaya başladı.

Türk Hava Kurumu'nda genel kurul başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

uted ~ 9 yıl önce
BU SECİM Mİ YOKSA KOLTUK KAVGASI MI...ATNİ ŞEKİLDE UTED DE SECİM OLMUŞTU VE NE VAATLER VERİLMİŞTİ TEKNİSYENLERE ,,,SECİM BİTTİ HERŞEY BİTTİ....HERKES YANLIZ BAŞINA EKMEK KAVGASI VERMEYE DEVAM EDİYİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son durum ~ 9 yıl önce
Kürşat paşa konuşuyor. Büyük bir alkış var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 9 yıl önce
iki başlı yönetim olmaz, bunu çıkaranların kurumu nasıl soyduğu ortaya çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Controlor ~ 9 yıl önce
Asker olmadan vatani kaybediyordunuz az daha. Nedir bu askete dusmanliginiz. Bilgiyse bilgi, yurekse yurek. Asker yada sivil ama genel baskan pilot olmali. En fazla yiyen asker sifirliyamayacagi bir ayakkabi kutusu na dolduramiyacagini yemistir. asker sivil kavgasi ne alaka.Adam mi degil mi onu yargila alnindan opeyim.ama orduna serefsizce saldirma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tüzzük ~ 9 yıl önce
bu tüzük değişikliği isterken hiç mi danışmadonız avukatlara. Kurum az kalsın bu tüzük değişikliği yaparak kendini gülünç duruma düşürecek ti. Neyse iç işler Bakanlığı nezdinde rezil olmaktan kurtulduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bb ~ 9 yıl önce
Tüzük değişikliği çok iyi olacak..iki başlıliktan kurtulunacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber yok mu ~ 9 yıl önce
Ya halk olarak soruyoruz ne yapıyorlar orda??? Kestane kebap acele cevap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K T ~ 9 yıl önce
"Mustafa Ya" baktın menfaatler elden gidiyor.millete saldırma. Su secim bitsin, seni görürüz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeniden birlik ~ 9 yıl önce
Kürşat ATILGAN' ın hiç bir görevlisi salona alınmıyor . Mustafa başkan seçimde kurumun tüm olanakların ı lehine kullanıyor. Buna rağmen delege ağırlığı Kürşat paşa dan yana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin Bey ~ 9 yıl önce
Sayın Genel Sekreter ADAM GIBI ADAM dır dambara dumbarayla işi olmaz.Metin bey demek ki doğru işler yapıyorki burda yazılıyor Sayın Kürşat Beyin adamları belli söylememe gerek yok kimin ne olduğunu herkes biliyor Salona girseler ne olacak ki ???:-)))) Belki sonuçlar değişir Mustafa San başkanı takdir ve tebrik ediyoruz Kurum için en hayırlı Başkan Adayıdır Sayın Bakanı'mız K.T beyfendi gelmedimi genel kurula :-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000