27 Temmuz 2017, Perşembe 14:08:46

Türk gence havalimanında kâbus yaşattılar

İngiltere'de yeni evli bir çiftin aylar öncesinden ayarladıkları 2 haftalık balayı tatili kabusla sona erdi.
  • Facist amerika beter olsunlar insallah
  • Bu amrikalilar kendi vatandaşi gurultuden rahatsiz oluyor kadin, polis cagitiyor polis ihbari yapan kadini vuruyor 2hafta önce oldu ben ce cok takmamak lazim eger seni öldurmedilerse...verilmis sadakam var de geç
  • Gitmeyin madem uzak yer istiyosun kendi ülkene gel tayland var bali var amerikanın nesini seviyosunuz
  • Böyle bir dış politikamız varken, yakında KKTC ye bile gidemeyeceğiz.
  • Trumpu sevenler el kaldirsin
  • biz de ne zaman abd ve diğer ülkelere bize yaptıklarının aynısını yaparız, bize vize uygulayana vize uygularız o zaman belki birşeyler değişir aksi halde bunlar bize havaalanlarında kabus da yaşatırlar vize aracı kurumlarıyla ortak olan konsoloslukları vize vermek için gizli kalması gereken bilgilerimize sahip de olurlar bizi soyarlar da herşey olur !
  • Sürekli Amerika'ya girip çıkıyorum, daha başıma hiçbirşey gelmedi bu türlü.
  • Ben de bır olay anlatayım bun da 4 5 gun once Romda Istanbul ucan iki genç havalan da durduruyorlar pasaport ve telefonlarını alıyorlar bakıyorlar ve sinir dışı ediyorlar genç cocular bunlar polis soruyor neden sinir dışı ediyorsunuz cevap biz her şey yaparız yetki bizde nedeni açıklama si yok buna ne demek lazım sucu ne ne yapmış bu gençler cevap yok biz her şey yaparız diyor bu polisler bunu gibi 1000 binlerce alay var gümrük te geri çevirme avrupa gelen insanlara bu durumla karşı karsiya kalıyor buna bir dur diyen yok mu
  • hergün yüzlerce Türk sorunsuz ABD ye giriyor. Vardır birşeyi. İngiliz pasaportu ile giriş yapmaya çalıştığını da yazsaymış... Bu durumda Türk değil İngiliz olduğu için ülkeye alınmamış olmuyor mu?
  • Kesin estası yoktur

İngiltere'de yeni evli bir çiftin aylar öncesinden ayarladıkları 2 haftalık balayı tatili kabusla sona erdi.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın batısında yaşayan Natasha Politakis ve Ali Gül’ün 9.100 dolar harcadığı ve Los Angeles, Hawaii ve Las Vegas’ı kapsayan turu çift uçaktan iner inmez bitti.

İngiltere’nin çok satan gazetelerinden The Sun’a konuşan çift gözaltına alındıklarını ve 26 saat boyunca Los Angeles Uluslararası Havaalanı’nda tutuldu. ABD polisinin bu hareketinin sebebi ise 32 yaşındaki Gül’ün Türk olması.

Trump’ın tartışma yaratan göçmen kararı ve Müslüman nüfusun yoğun olduğu ülkelere taviz vermeyen tavrının bir uzantısı olarak böyle bir işkenceye maruz kaldıklarını söyledi. The Sun’a konuşan Politakis, “Büyük bir şok içindeyim. Yeni evlendik ve balayına gittiğimizi düşünürken kendimizi ülkeden atılırken buluyoruz. Sanki biz suçluymuşuz gibi davrandılar oysa ki bütün belgelerimiz tamdı. İnsanlara bu şekilde davranılmamalı” dedi.

26 saat boyunca sorgu odasında tutulan çiftin bavulları ve telefonlarının ancak çift İngiltere’ye gönderildikten sonra verildiği açıklandı.

Türk gence havalimanında kâbus yaşattılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Anti abd ~ 7 yıl önce
Facist amerika beter olsunlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abd ~ 7 yıl önce
Bu amrikalilar kendi vatandaşi gurultuden rahatsiz oluyor kadin, polis cagitiyor polis ihbari yapan kadini vuruyor 2hafta önce oldu ben ce cok takmamak lazim eger seni öldurmedilerse...verilmis sadakam var de geç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abd ~ 7 yıl önce
Ne olur Türkçe bilmiyorsanız yorum yazmayın. Bu nedir ya ?
ırkçı ~ 7 yıl önce
Gitmeyin madem uzak yer istiyosun kendi ülkene gel tayland var bali var amerikanın nesini seviyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Politik ~ 7 yıl önce
Böyle bir dış politikamız varken, yakında KKTC ye bile gidemeyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 7 yıl önce
Trumpu sevenler el kaldirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kısasa kısas !!! ~ 7 yıl önce
biz de ne zaman abd ve diğer ülkelere bize yaptıklarının aynısını yaparız, bize vize uygulayana vize uygularız o zaman belki birşeyler değişir aksi halde bunlar bize havaalanlarında kabus da yaşatırlar vize aracı kurumlarıyla ortak olan konsoloslukları vize vermek için gizli kalması gereken bilgilerimize sahip de olurlar bizi soyarlar da herşey olur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf ??? ~ 7 yıl önce
Sürekli Amerika'ya girip çıkıyorum, daha başıma hiçbirşey gelmedi bu türlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Ben de bır olay anlatayım bun da 4 5 gun once Romda Istanbul ucan iki genç havalan da durduruyorlar pasaport ve telefonlarını alıyorlar bakıyorlar ve sinir dışı ediyorlar genç cocular bunlar polis soruyor neden sinir dışı ediyorsunuz cevap biz her şey yaparız yetki bizde nedeni açıklama si yok buna ne demek lazım sucu ne ne yapmış bu gençler cevap yok biz her şey yaparız diyor bu polisler bunu gibi 1000 binlerce alay var gümrük te geri çevirme avrupa gelen insanlara bu durumla karşı karsiya kalıyor buna bir dur diyen yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
hergün yüzlerce Türk sorunsuz ABD ye giriyor. Vardır birşeyi. İngiliz pasaportu ile giriş yapmaya çalıştığını da yazsaymış... Bu durumda Türk değil İngiliz olduğu için ülkeye alınmamış olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 7 yıl önce
Orda müslüman olmasına gönderme yapıyor. Türk asıllı evet.
Bla bla ~ 7 yıl önce
Kesin estası yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000