05 Ekim 2011, Çarşamba 08:03:02

TURİST GEZDİREN HELİKOPTER DÜŞTÜ

New York'ta turist gezdiren helikopter, Manhattan ile Queens semtleri arasında akan Doğu Nehri'ne düştü.Kazada bir kişi hayatını kaybetti
  • Esas enteresan yukaridaki resimin ne alakasi var? Irlanda kayitli helikopter. Arama kurtarma calismalarindan olan kareler de daha enteresan.
  • bu 3 yil icinde 2 ci kaza :s enteresan
  • O saatte F16lar oradaymis, ergenekon iliskisi bir arastirilsin... Oyun bunlar oyun
ABD'nin New York kentinde, turist gezdiren ve içinde ikisi kadın beş kişinin bulunduğu helikopter, henüz belirlenemeyen bir nedenle Manhattan ile Queens semtleri arasında akan Doğu Nehri'ne düştü.

Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.Manhattan'da 34. sokağa denk gelen bölgeye düşen ve turist gezdiren helikopterler nedeniyle çok yoğun bir hava trafiğine sahip bölgede yaşanan kazanın ardından arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Helikopterde bulunan beş kişi de, nehrin sularından, New York İtfaiyesi ve New York Polis Departmanı görevlileri ile, dalgıçlar tarafından kurtarıldı. Yaralılar Bellevue Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDAN KARELER

Yetkililer kaza nedenine ilişkin yapılacak araştırmada, teknik arıza, pilot hatası ve hava koşullarının yanı sıra terör saldırısının da göz önüne alınacağını açıklarken, görgü tanıkları helikopterin pervanesinin birden durduğunu ve kendi ekseni çevresinde dönerek nehrin sularına çakıldığını anlattı.


TURİST GEZDİREN HELİKOPTER DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Esas enteresan yukaridaki resimin ne alakasi var? Irlanda kayitli helikopter. Arama kurtarma calismalarindan olan kareler de daha enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu 3 yil icinde 2 ci kaza :s enteresan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O saatte F16lar oradaymis, ergenekon iliskisi bir arastirilsin... Oyun bunlar oyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000