24 Ekim 2011, Pazartesi 10:42:57

TÜRBÜLANS UÇUŞ KORKUSU YARATINCA...

ABD’nin Texas eyaletinde bir uçak yolcusu, uçağın türbülansa girmesi nedeniyle sahip olmaya başladığı uçuş korkusunun tazmini için Continental Airlines aleyhine dava açtı.
  • Millet iyice şaşırmış. Allah akıl fikir versin...
  • o zaman radrasyondan aptal olan cabin memurlari sirketten pay istesin yolcular cok kabaydi herkes bu kaar kaba olcak diye ewlenemedim desin dava acsin cok komik eminim yolcu etnik kokenli bi americandir yada az kazanan bi americandir salla istikbal goklerde ATATURK
  • teheye de olursa,yolcu haklıdır ve kaptan hakkında idari işlem yapılacaktır..böylece genel müdürün gözüne girilecek ve yönetim yine yanıltılacak,pilotların motivasyonu ve moralleri bozulacaktır...kim kazanacaktır??pisikopat yolcu mutlu edilecek midir acaba?İLKELİ OLACAKSIN KARDEŞİM.
  • Dogal etkenin insana dolayli zarari, ve teknolojinin henuz buna onlem alamamis olmasi nedeneyli dava dusecektir. Sirket Turbulansa giremeyen ucak alamayacagi gibi, ruzgar siddetinide ayarlayamaz. Ucus plani veya kule talimatinda da cikamayacagi icin. Tazminat yalan olur.
  • Hiç merak etme dostum bize saçmalık gelen onlara çok normal.Onlar Amerikalı.Sigaradan kanser olana 60 mio USD ödemeye mahkum oldu Marlboro.Paketlerin üzerinde uyarı yok diye.
  • havasini alir, ne yani birisinin orumcekten korkusu var diye dunyadaki tum orumcekleri mi oldurelim, hakim binme korkuyorsan der olur biter. sacmalik
  • Eyvah ki eyvah şimdi bizim yolcumuz da bu tip komikliklere başlarsa ne olacak şimdi ..
Colleen O’Neal, College Station’dan Houston’a gerçekleşen uçak yolcuğu sırasında, uçağın türbülansa girdiğini belirterek, dava dilekçesinde "Zaman zaman uçağın türbülansa girdğinde kendisini serbest bir şekilde aşağı düşüyormuş gibi hissetmesini kendisinde büyük korku ve travmaya neden olduğunu" belirtti.

Türbülansın Colleen O’Neal’in hayatında neden olduğu zarar sadece travma değil. Bir gün çalışmayı hayal ettiği Amerikan Afet Müdahale Dairesi (FEMA)’nde artık uçak korkusu nedeniyle bir daha çalışamayacak hale geldi. O’Neal’in henüz başvurusunu bile yapmadığı bir işi kaybettiği gerekçesiyle tazminat talebine mahkemenin ne yanıt vereceği merak konusu...

(Milliyet)

TÜRBÜLANS UÇUŞ KORKUSU YARATINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Millet iyice şaşırmış. Allah akıl fikir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o zaman radrasyondan aptal olan cabin memurlari sirketten pay istesin yolcular cok kabaydi herkes bu kaar kaba olcak diye ewlenemedim desin dava acsin cok komik eminim yolcu etnik kokenli bi americandir yada az kazanan bi americandir salla istikbal goklerde ATATURK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
teheye de olursa,yolcu haklıdır ve kaptan hakkında idari işlem yapılacaktır..böylece genel müdürün gözüne girilecek ve yönetim yine yanıltılacak,pilotların motivasyonu ve moralleri bozulacaktır...kim kazanacaktır??pisikopat yolcu mutlu edilecek midir acaba?İLKELİ OLACAKSIN KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dogal etkenin insana dolayli zarari, ve teknolojinin henuz buna onlem alamamis olmasi nedeneyli dava dusecektir. Sirket Turbulansa giremeyen ucak alamayacagi gibi, ruzgar siddetinide ayarlayamaz. Ucus plani veya kule talimatinda da cikamayacagi icin. Tazminat yalan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç merak etme dostum bize saçmalık gelen onlara çok normal.Onlar Amerikalı.Sigaradan kanser olana 60 mio USD ödemeye mahkum oldu Marlboro.Paketlerin üzerinde uyarı yok diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havasini alir, ne yani birisinin orumcekten korkusu var diye dunyadaki tum orumcekleri mi oldurelim, hakim binme korkuyorsan der olur biter. sacmalik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eyvah ki eyvah şimdi bizim yolcumuz da bu tip komikliklere başlarsa ne olacak şimdi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000