05 Eylül 2009, Cumartesi 19:13:11

TUPOLEV-204 KORKUTTU

Rusya'dan Türkiye'ye gelmek üzere havalanan Red Wings'e ait yolcu uçağı Moskova'ya zorunlu iniş yaptı.
  • Türkiyeye uçuş yapan Rus yapımı uçakların GENELİnin eski ve konfordan yoksun olduğu doğrudur fakar nadirde olsa ülkemize operasyon yapan IL96 ve son yıllarda artış gösteren Tu204 ler bu genel intibayı değiştirecek nitelikte modern ve glass cockpite sahip uçaklardır. Bu bağlamda benimde gönlümden geçen artık ESKİ RUS yapımı uçaklar ülkemize girmesin hava sahamızdan bile kullanmasınlar geleceklerse adam akıllı avrupaya uçtukları modern uçaklarla ülkemize gelsinler.
  • tamam da bahsi geçen uçak zaten eski bi uçak değil.. ki her uçak envai çeşit sebepten dolayı acil iniş yapabilir...
  • Arkadaşın yaptığı yoruma katılmıyorum.Gündeme gelen Tupolev uçakları eski modeller.Günümüz de Boeing ve Airbus uçakları da acil inişler yapmaktadır.
  • yahu yeter artik her hafta rus ucaklarinin zorunlu inisinden kazalarindan sokmayin türkiyeye yeter artik bizim insanlarimizin da ölmesini mi bekliyolar.

Red Wings Havayolları'na ait Tu-204 tipi yolcu uçağı Rusya'nın Nijni Novgrad şehrinden Antalya'ya gelmek için havalandı. 208 yolcunun bulunduğu  TU-204 tipi uçağın motorlarından birinin arızalandığı bildirildi.

Uçağın Vnokovo Havaalanı'na başarılı bir iniş gerçekleştirdiği, yolcuların ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

TUPOLEV-204 KORKUTTU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyeye uçuş yapan Rus yapımı uçakların GENELİnin eski ve konfordan yoksun olduğu doğrudur fakar nadirde olsa ülkemize operasyon yapan IL96 ve son yıllarda artış gösteren Tu204 ler bu genel intibayı değiştirecek nitelikte modern ve glass cockpite sahip uçaklardır. Bu bağlamda benimde gönlümden geçen artık ESKİ RUS yapımı uçaklar ülkemize girmesin hava sahamızdan bile kullanmasınlar geleceklerse adam akıllı avrupaya uçtukları modern uçaklarla ülkemize gelsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tamam da bahsi geçen uçak zaten eski bi uçak değil.. ki her uçak envai çeşit sebepten dolayı acil iniş yapabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşın yaptığı yoruma katılmıyorum.Gündeme gelen Tupolev uçakları eski modeller.Günümüz de Boeing ve Airbus uçakları da acil inişler yapmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yahu yeter artik her hafta rus ucaklarinin zorunlu inisinden kazalarindan sokmayin türkiyeye yeter artik bizim insanlarimizin da ölmesini mi bekliyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000