12 Eylül 2009, Cumartesi 10:15:30

TÜM SORULAR YANIT BULDU (VİDEO)

Ankaralı işadamı Alper Mete’nin satın aldığı Sindel Havacılık, pilot olmayı hayal eden gençlere müjdeyi verdi...
  • bende emekli polisim ben neden uçak alamıuyorumda bu şahıs alıyor yoksa tayyibin adamımı bu
  • Lütfen sindele gidin ve eğitimi devam eden 3 ögrenciyle görüşün ve cevabınızı kendiniz alın.Gidemeyenler için yorumları dikkatle okumasını tavsiye ederim.
  • Sindel Genel Müdürü fiyatları aşağıya çektiğini açıklayacağına okuldaki öğrencileri birer birer ellerinden nasıl kaçırdıklarını anlatsa daha iyi olacak sanırım. Böylesi daha dürüst, daha gerçekçi olur. Okulun el değiştirmesi neye yarar ki içeridekiler aynı olduktan sonra..?? Yakında yeni bir üs açılacakmış, 4 ncü sindel ana jet üssü..!!
  • Ya kendinize güldürmeyin geçen sene 45.000 dolar evelki yıllarda 25.000 dolar olan eğitimi nasıl oluyorsa bu sene 60.000 dolara veriyorsunuz,büyük vizyon değişikliğiymiş,hangi öğretmenle,hangi kadroyla bırakın bu işleri de insanları kandırmaktan vazgeçin dürüst olun dürüst
  • EVET HAKLISINIZ ARKADAŞLAR ARTIK ATPL LİSANSI BİR ÇOK KİŞİNİN ELİNDE VAR AYRICA ÇOK KOTÜ OLAN BİR OKUL HARİCİNDE(İSMİNİ SÖYLEMİYİM HERKES BİLİYO ZATE) NERDEN MEZUN OLURSANIZ OLUN KİMSE SİZE ŞU OKUL MEZUNUSUNUZ DİYE ÖNCELİK TANIMIYO...YANİ AY JET E 100 MİLYAR VERDİN ÇOK İYİ BİLGİYLE MEZUN OLDUN YOK BÖLE BİŞEY....İNŞALLAH HERKES İŞİNİ GUCUNU BULUR...İYİ PARALAR KAZANIR AMA BU İŞE YENİ BAŞLIYACAK ARKADASLAR TAVSİYE İNANIN ÇOK PİLOT VAR PİYASADA COK İYİ DUSUNUN
  • bu işe yeni baslıyacak arkadasları uyarıyorum, tablo göründüğü kadar güzel değil, okulu bitirmek işin yüzde 10'u... Asıl iş okul bittikten sonra başlıyor 5 aydır evde oturuyorum görünürde bişey yok. Okul parasını hesaplayan arkadaşlar, okul bittikten sonra iş ararken geçirecekleri zaman içinde para ayarlasınlar, ben işin o kısmını düşünmemiştim. Ayrıca Metin KOÇKARA soruyorum; shgm neden geçtiğimiz aylarda sindelin eğitimini durdurdu__??
  • Arkadaşlar değişen sadece okulun sahibi daha önceki sahibi bütün yetkiyi metin koçkara bırakmıştı.Ama hem sahibi çok zarar etmiş ve satmış.Ögrenciler magdur olmuş çünkü uçurmamışlar.Şimdi sivil tecrübeli ögretmenleri gönderdiler.Meydan yeni asker ögretmenlere kalmış.Fiyatları aşagı çekmişler nedenmi;çünkü okulun paraya ihtiyacı var.Aman arkadaşlar hiçbir okula peşin ödememe yapmayın.Kim 2 yıl sürecek eğitimin parasını peşin verip 2 yıl okulun peşine düşer aman beni uçurun diye
  • kurmaylık bu olsa gerek herkonuda ahkam kesip hiç bir şey söylememek
  • sayın Metin Koçkar iyi sallamış 7 tane uçagımız var diyor ama bu uçakların kaç tanesinin faal oldugunu söylemiyor şu an 4 uçakları faal diğerleri uçmuyor.bu uçakların 3 tanesinin de başkalarına ait oldugunu söylemiyor.sindelin şu an 3 uçagı var milleti yanıltmayın.20 uçaklık filo yapacagız diyo ama hikaye anlatıyor.
  • ARKADAŞLAR SİNDEL İYİ İDİ ŞİMDİ DAHA DA İYİ OLACAK ÇÜNKÜ ÇOK KALİTELİ HOCALARI VAR.

Ankaralı işadamı Alper Mete’nin satın aldığı Sindel Havacılık, pilot olmayı hayal eden gençlere müjdeyi verdi. Pilotluk eğitim ücreti ne kadara düşürüldü? Sindel Genel Müdürü Metin Koçkar, şok indirimi ve şirketin projelerini ilk kez Airport TV’de açıkladı.


TÜM SORULAR YANIT BULDU (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
bende emekli polisim ben neden uçak alamıuyorumda bu şahıs alıyor yoksa tayyibin adamımı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen sindele gidin ve eğitimi devam eden 3 ögrenciyle görüşün ve cevabınızı kendiniz alın.Gidemeyenler için yorumları dikkatle okumasını tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sindel Genel Müdürü fiyatları aşağıya çektiğini açıklayacağına okuldaki öğrencileri birer birer ellerinden nasıl kaçırdıklarını anlatsa daha iyi olacak sanırım. Böylesi daha dürüst, daha gerçekçi olur. Okulun el değiştirmesi neye yarar ki içeridekiler aynı olduktan sonra..?? Yakında yeni bir üs açılacakmış, 4 ncü sindel ana jet üssü..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya kendinize güldürmeyin geçen sene 45.000 dolar evelki yıllarda 25.000 dolar olan eğitimi nasıl oluyorsa bu sene 60.000 dolara veriyorsunuz,büyük vizyon değişikliğiymiş,hangi öğretmenle,hangi kadroyla bırakın bu işleri de insanları kandırmaktan vazgeçin dürüst olun dürüst

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVET HAKLISINIZ ARKADAŞLAR ARTIK ATPL LİSANSI BİR ÇOK KİŞİNİN ELİNDE VAR AYRICA ÇOK KOTÜ OLAN BİR OKUL HARİCİNDE(İSMİNİ SÖYLEMİYİM HERKES BİLİYO ZATE) NERDEN MEZUN OLURSANIZ OLUN KİMSE SİZE ŞU OKUL MEZUNUSUNUZ DİYE ÖNCELİK TANIMIYO...YANİ AY JET E 100 MİLYAR VERDİN ÇOK İYİ BİLGİYLE MEZUN OLDUN YOK BÖLE BİŞEY....İNŞALLAH HERKES İŞİNİ GUCUNU BULUR...İYİ PARALAR KAZANIR AMA BU İŞE YENİ BAŞLIYACAK ARKADASLAR TAVSİYE İNANIN ÇOK PİLOT VAR PİYASADA COK İYİ DUSUNUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu işe yeni baslıyacak arkadasları uyarıyorum, tablo göründüğü kadar güzel değil, okulu bitirmek işin yüzde 10'u... Asıl iş okul bittikten sonra başlıyor 5 aydır evde oturuyorum görünürde bişey yok. Okul parasını hesaplayan arkadaşlar, okul bittikten sonra iş ararken geçirecekleri zaman içinde para ayarlasınlar, ben işin o kısmını düşünmemiştim. Ayrıca Metin KOÇKARA soruyorum; shgm neden geçtiğimiz aylarda sindelin eğitimini durdurdu__??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar değişen sadece okulun sahibi daha önceki sahibi bütün yetkiyi metin koçkara bırakmıştı.Ama hem sahibi çok zarar etmiş ve satmış.Ögrenciler magdur olmuş çünkü uçurmamışlar.Şimdi sivil tecrübeli ögretmenleri gönderdiler.Meydan yeni asker ögretmenlere kalmış.Fiyatları aşagı çekmişler nedenmi;çünkü okulun paraya ihtiyacı var.Aman arkadaşlar hiçbir okula peşin ödememe yapmayın.Kim 2 yıl sürecek eğitimin parasını peşin verip 2 yıl okulun peşine düşer aman beni uçurun diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kurmaylık bu olsa gerek herkonuda ahkam kesip hiç bir şey söylememek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın Metin Koçkar iyi sallamış 7 tane uçagımız var diyor ama bu uçakların kaç tanesinin faal oldugunu söylemiyor şu an 4 uçakları faal diğerleri uçmuyor.bu uçakların 3 tanesinin de başkalarına ait oldugunu söylemiyor.sindelin şu an 3 uçagı var milleti yanıltmayın.20 uçaklık filo yapacagız diyo ama hikaye anlatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR SİNDEL İYİ İDİ ŞİMDİ DAHA DA İYİ OLACAK ÇÜNKÜ ÇOK KALİTELİ HOCALARI VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000