05 Ekim 2017, Perşembe 15:25:53

TSI Genel Müdürü MNGJet'e transfer oldu

MNGJet Genel Müdürü Uğur Kalkan görevinden ayrılmasından sonra yerine Turkish Seat Industry (TSI) Genel Müdürü Can Şaşmaz getirildi.
  • Can bey planlı bakımlara müşteri bulmada,bir numaradır,hayırlı olsun. Körfeze kayan business jet bakımlarını Türkiye'ye kaydıracağına eminim.
  • uğur kalkan görevinden ayrılmadı A T I L D I
  • Değerli bir yöneticimizi kaptırdık. Yolu açık olsun...
  • Uğur Kalkan niye gönderildi acaba? Kendi uçağını bedavaya hangarda tuttuğu için mi? yoksa başka şeyler mi var
  • Mng Teknik ve Habom'u tek başına faaliyete geçiren değerli yönetici. Kendisi insiyatif kullanan ve sorumluluk alan yegane yönetici olduğundan günah keçisi ilan edilmiştir, fakat hala yönetimde bulunan ve suya sabuna dokunmayan insanlar olumsuzluklarda esas sorumludur. Sık sık şirket değiştirmesinin sebebi de sektörde çok takdir gören bir yönetici olmasından kaynaklanıyor. Yolu açık olsun.
  • Büyüğüne çalışanına saygısı olmayan,kibir zehirlenmesi geçiren kişi sevilmez.
  • Uğur Kalkana noolmuş
  • Hayirli olsun. Allah utandirmasin. Karsi karsiya gelse mudurum cekecek insanlar burda laf ediyor ya ne diyeyim bilemiyorum. Can beyin bu sektore cok emegi gecmistir. Mng jet'ten de yeni bir mng teknik yaratacagina inaniyorum. Sadece business jet bakimlari yetmez. Mng teknikten sonra ozel sektorde bakim alaninda istihdam sikintisi var. Mng jetteki bu kan degisiminin bu konuda faydali olacagini dusunuyorum. Sektore hayirli olur insallah.
  • Can Sasmaz adam gibi adamdır, MRO sektöründe onun çapında kaç kişi var ? Uluslararasi bir havacilik yöneticisini kaybeden TSİ onu cok Arıcak
  • Hakkında hayırlısı olsun CAN arkadaşım

MNGJet Genel Müdürü Uğur Kalkan'ın görevinden ayrıldığı öğrenildi.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre; Kalkan'ın yerine Türk Hava Yolları (THY) iştiraki olan Turkish Seat Industry (TSI) Genel Müdürü Can Şaşmaz getirildi.

THY Teknik A.Ş'de Genel Müdür yardımcılığı görevini yapan Can Şaşmaz, geçtiğimiz yılın Şubat ayında Koltuk AŞ'ye genel müdür olarak atanmıştı. 

İstanbul Teknik Üniversitesi uçak mühendisliği bölümü mezunu olan Şaşmaz, havacılık serüvenine Birgen Air'de başladı. 2 yıllık görevin ardından daha sonra ise sırasıyla Air Alfa, Air Anatolia, MNG Teknik, THY Teknik ve TSI'da görev aldı.

TSI Genel Müdürlüğü'ne ise henüz bir atama gerçekleştirilmediği öğrenildi.

©AirportHaber

TSI Genel Müdürü MNGJet'e transfer oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

A330cu ~ 7 yıl önce
Can bey planlı bakımlara müşteri bulmada,bir numaradır,hayırlı olsun. Körfeze kayan business jet bakımlarını Türkiye'ye kaydıracağına eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kont ~ 7 yıl önce
uğur kalkan görevinden ayrılmadı A T I L D I

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Değerli bir yöneticimizi kaptırdık. Yolu açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomcu ~ 7 yıl önce
Alın sizin olsun
gönderildi ~ 7 yıl önce
Uğur Kalkan niye gönderildi acaba? Kendi uçağını bedavaya hangarda tuttuğu için mi? yoksa başka şeyler mi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GNM ~ 7 yıl önce
3 milyon doları 50lik banknotlar şeklinde 3 yılda götürdüğü için gönderildi
Adam ~ 7 yıl önce
Mng Teknik ve Habom'u tek başına faaliyete geçiren değerli yönetici. Kendisi insiyatif kullanan ve sorumluluk alan yegane yönetici olduğundan günah keçisi ilan edilmiştir, fakat hala yönetimde bulunan ve suya sabuna dokunmayan insanlar olumsuzluklarda esas sorumludur. Sık sık şirket değiştirmesinin sebebi de sektörde çok takdir gören bir yönetici olmasından kaynaklanıyor. Yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Habom u beceremedim deyip çoktan istifa etmeliydi.
ASŞO ~ 7 yıl önce
Büyüğüne çalışanına saygısı olmayan,kibir zehirlenmesi geçiren kişi sevilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
003 ~ 7 yıl önce
Uğur Kalkana noolmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun. Allah utandirmasin. Karsi karsiya gelse mudurum cekecek insanlar burda laf ediyor ya ne diyeyim bilemiyorum. Can beyin bu sektore cok emegi gecmistir. Mng jet'ten de yeni bir mng teknik yaratacagina inaniyorum. Sadece business jet bakimlari yetmez. Mng teknikten sonra ozel sektorde bakim alaninda istihdam sikintisi var. Mng jetteki bu kan degisiminin bu konuda faydali olacagini dusunuyorum. Sektore hayirli olur insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşı karşıya ~ 7 yıl önce
Yoo hangarda tsi a geçerken hakkınızı helal edin dedi kimse helal olsun demedi. Bayağı bozulmuştu . Sonra olaylar benim kontrolünden de çıktı falan dedi ama habom da çok kişiyi madur etti.
Adam ~ 7 yıl önce
Can Sasmaz adam gibi adamdır, MRO sektöründe onun çapında kaç kişi var ? Uluslararasi bir havacilik yöneticisini kaybeden TSİ onu cok Arıcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muharrem Geçim ~ 7 yıl önce
Hakkında hayırlısı olsun CAN arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000