27 Kasım 2013, Çarşamba 08:02:30

TRABZON HAVALİMANI'NIN PİSTİ UZATILACAK

Trabzon Havalimanı pisti 300 metre uzatılacak...
  • Trabzon hava limani ordu and gresun hava alani seklinde olmali ve pistin uzunlugu azami 3000 m olmali ama zor zannetmiyorum.
  • 1957 yilindan beri acik olan trabzon havaalani pistin 2640 metre uzunlukta kalmasi ve 300 metre daha uzatilmak istenmesi simdiye kadar nasil kimsenin aklina gelmemis.
  • 29 a şık bi RNAV olsa APPR a bassak Airbus ımız " pıt" diye inse :))
  • Havaalanının manzarası çok hoş.Ayrıca önemli bir merkezde.Şahsen ben Rize'ye yapılmasına karşıyım.Çünkü çok yakın Trabzon'a.Aynen Çardak ile Isparta örneği olduğu gibi.Her ile havaalanı yapılacak diye bişey yok.Ama siyaseten var.Al sana Isparta örneği.Atlasjet kaza yapınca Isparta'ya uçak indiğini duyduk.Bi örnekte Uşak Havaalanı.Verdiğimiz vergilerle bankamatik memurları yetiştirdik.Rize'de de olsun,Pazar'a da olsun,Hemşin'e de helikopter pisti yapılsın...
  • Trabzon'a her şeyin en iyisi yakışır.Çekemeyenler çatlasın
  • PIST İÇİN DENİZMİ DOLDURULUR ORDU GIRESUN HAVAALANI GEREKSIZ DIYENLER KONU TRABZON OLUNCA DENİZİ DOLDURUP PARELEL PIST YAPILSIN DIYORLAR. TRABZON İÇİN AKYAZIDA DENİZİ DOLDURDULAR BURAYIDA DOLDURURLAR NE OLACAK KONU TRABZON SA GERISI TEFARRUAT. PIST KAPANDIĞINDA ORDU GIRESUN HAVAALANINI KULLANDIKLARINDA TRABZON ORDU ARASININ KAÇ SAAT OLDUĞUNU ÖĞRENIRLER. ONLARA GÖRE 1SAAT ORDUYA HAVAALANINA GEREK YOKTU.
  • pist iyi,önce bir radar tesis etsinler
  • Uzatırken virajlı olmasın pist, malum 11 şahane inşa edildiğinden ortası çukur.
  • K.maras Havalimaninda pisti 500m uzatilacakti Petrol istasyonu yüzünden olmuyor konu Yargitayda insallah Cabuk sonuclanir dava
  • Trabzon da trafik her gecen gun artiyor.yeni yapilan ic hat terminal binasi bile birkaç yil sonra yetmeyecek.pistin orrasi zaten denize dogru kayiyor,denizin uzerinde dolgu yapilarak ikinci pist yapilmalidir.mevcut pist taksi yolu ve yeni park alanlari olarak degerlendirilmelidir.

Trabzon Havalimanı pisti 300 metre uzatılacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette Başbakan Tayyip Erdoğan’a Trabzon Havalimanı pistinin 300 metre daha uzatılması konusu aktarılmıştı.

TTSO Başkanı Suat  Hacısalihoğlu, Trabzon Havalimanının lojistik yönden önemli bir yere sahip olduğunu, özellikle büyük uçakların havalimanına inişi konusunda ihtiyaç duyulan havaalanı pistinin 300 metre daha uzatılması yönünde Başbakan'dan talepte bulunmuştu.

Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, bu talebin yerine getirilmesi noktasında düğmeye bastı. Pazartesi günü fizibilite çalışması için bir ekip Trabzon’da olacak. Rize’ye doğru uzatılması beklenen pist tamamlandığında büyük yolcu uçakları Trabzon Havalimanını rahatça kullanabilecek.

TRABZON HAVALİMANI'NIN PİSTİ UZATILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Zekeriya keles ~ 8 yıl önce
Trabzon hava limani ordu and gresun hava alani seklinde olmali ve pistin uzunlugu azami 3000 m olmali ama zor zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala ~ 6 yıl önce
anlayamadınız uzunlukla ilgili burada bugüne kadar bir kaza yaşanmadı açın araştırın.Pilotun hatasını meydana yıkmaya çalışanlara prim vermeyin.
altuntastelfs ~ 10 yıl önce
1957 yilindan beri acik olan trabzon havaalani pistin 2640 metre uzunlukta kalmasi ve 300 metre daha uzatilmak istenmesi simdiye kadar nasil kimsenin aklina gelmemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar doğru ~ 10 yıl önce
29 a şık bi RNAV olsa APPR a bassak Airbus ımız " pıt" diye inse :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 10 yıl önce
Havaalanının manzarası çok hoş.Ayrıca önemli bir merkezde.Şahsen ben Rize'ye yapılmasına karşıyım.Çünkü çok yakın Trabzon'a.Aynen Çardak ile Isparta örneği olduğu gibi.Her ile havaalanı yapılacak diye bişey yok.Ama siyaseten var.Al sana Isparta örneği.Atlasjet kaza yapınca Isparta'ya uçak indiğini duyduk.Bi örnekte Uşak Havaalanı.Verdiğimiz vergilerle bankamatik memurları yetiştirdik.Rize'de de olsun,Pazar'a da olsun,Hemşin'e de helikopter pisti yapılsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedar Senghor ~ 10 yıl önce
Bingöl'e,Şırnak'a,Hakkari'ye niye yapılıyor o zaman.Iğdır da Kars'a yakın.Onu da yapmasalardı.Zafer'e trilyonlar akıtıldı,Pegasus yolcu yok diye kaldırdı seferi.Trabzon bakıma girince görürüm sizi ta Ordu'ya veya Batum'a kadar gidin de kaç km olduğunu görürsünüz belki.
gezgin ~ 10 yıl önce
Trabzon'a her şeyin en iyisi yakışır.Çekemeyenler çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOLDUR ~ 10 yıl önce
PIST İÇİN DENİZMİ DOLDURULUR ORDU GIRESUN HAVAALANI GEREKSIZ DIYENLER KONU TRABZON OLUNCA DENİZİ DOLDURUP PARELEL PIST YAPILSIN DIYORLAR. TRABZON İÇİN AKYAZIDA DENİZİ DOLDURDULAR BURAYIDA DOLDURURLAR NE OLACAK KONU TRABZON SA GERISI TEFARRUAT. PIST KAPANDIĞINDA ORDU GIRESUN HAVAALANINI KULLANDIKLARINDA TRABZON ORDU ARASININ KAÇ SAAT OLDUĞUNU ÖĞRENIRLER. ONLARA GÖRE 1SAAT ORDUYA HAVAALANINA GEREK YOKTU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doldur'a... ~ 10 yıl önce
Çok konuşma,Trabzon 57'den beri var ve Türk havacılığının en önemli havalimanlarından...Senin gibi çocuklar havalimanı isterler elinde fotoğraf makinesiyle spotterlık yapmak için...
öncelikler ~ 10 yıl önce
pist iyi,önce bir radar tesis etsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman dikkat ~ 10 yıl önce
Uzatırken virajlı olmasın pist, malum 11 şahane inşa edildiğinden ortası çukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
K.maras Havalimaninda pisti 500m uzatilacakti Petrol istasyonu yüzünden olmuyor konu Yargitayda insallah Cabuk sonuclanir dava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orly ~ 10 yıl önce
Trabzon da trafik her gecen gun artiyor.yeni yapilan ic hat terminal binasi bile birkaç yil sonra yetmeyecek.pistin orrasi zaten denize dogru kayiyor,denizin uzerinde dolgu yapilarak ikinci pist yapilmalidir.mevcut pist taksi yolu ve yeni park alanlari olarak degerlendirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000