29 Aralık 2017, Cuma 08:51:27

Tim Cook'a özel uçak jesti

Apple'ın CEO'su Tim Cook artık ister iş ister özel seyahati olsun sadece özel uçakla yolculuk yapabilecek.
  • Bu olay ABD'de butun buyuk sirketlerce uygulanir. Apple'in bugune kadar bunu yapmamis olmasina saidim dogrusu. ABD'de cok buyuk bir kimya sirketinden 34 yil calistiktan sonra emekli oldum. Bizim sirketin CEO'su tum ucuslarini, sahis ucuslar dahil, sirketin en buyuk ucagi ile yapardi (ki sirketin 15 ucagi var). Apple gec kalmis.
  • Bu Apple a para veren ahmak oldugunu er geç anlayacak. Amerikada millet eski Iphone lar yavaşlıyor diye Apple i dava etti. Putin dogru söylemis.
  • Hani halkın adamıydı halk için telefonlar üretiyordu?
  • Adamlar yapıyor hak ediyor aga Kazasız belasız uçuşlar olsun Tim reis
  • Bugüne kadar talep etmemiş veya almamış olması bile takdire şayan. Bizdeki sonradan görmeler gibi değil tabi

Apple'ın CEO'su Tim Cook artık ister iş ister özel seyahati olsun sadece özel uçakla yolculuk yapabilecek.

Business Insider’ın haberine göre; Apple yönetim kurulunun aldığı bir karara göre şirketin CEO'su Tim Cook bundan böyle iş veya özel seyahati olsun sadece özel uçak kullanacak. Apple'dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada güvenlik ve verimlilik gerekçesiyle Cook için böyle bir yöntem ilgilendiği vurgulandı. Şirketten yapılan açıklama, “Bay Cook ünlü bir isim olduğu için şirketimizin güvenlik ve verimliliği adına böyle bir seyahat kararı aldık” ifadesi kullanıldı.

Net karını ve cirosunu artıran Apple’de CEO Tim Cook’un aldığı yıllık prim tutarın 2017 mali yılı için yüzde 74 arttı. 30 Eylül’de sona eren mali yılda 3,06 milyon dolar maaş, 9,33 milyon dolar teşvik primi alan Cook’un 89,2 milyon dolar tutarındaki ödül hisse senedi ile birlikte toplam kazancı 102 milyon dolara ulaştı. Cook’un 5 yardımcısı da 3,11’er milyon dolar prim aldılar ve maaş, hisse senedi ödülleri ile birlikte 2017 mali yılında 24,2 milyon dolar kazanç elde ettiler.

Tim Cook'a özel uçak jesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Apple ~ 6 yıl önce
Bu olay ABD'de butun buyuk sirketlerce uygulanir. Apple'in bugune kadar bunu yapmamis olmasina saidim dogrusu. ABD'de cok buyuk bir kimya sirketinden 34 yil calistiktan sonra emekli oldum. Bizim sirketin CEO'su tum ucuslarini, sahis ucuslar dahil, sirketin en buyuk ucagi ile yapardi (ki sirketin 15 ucagi var). Apple gec kalmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖDEMEYE DEVAM ~ 6 yıl önce
Bu Apple a para veren ahmak oldugunu er geç anlayacak. Amerikada millet eski Iphone lar yavaşlıyor diye Apple i dava etti. Putin dogru söylemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkçı geçinen beyaz amerikalı ~ 6 yıl önce
Hani halkın adamıydı halk için telefonlar üretiyordu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 6 yıl önce
Adamlar yapıyor hak ediyor aga Kazasız belasız uçuşlar olsun Tim reis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acunn ~ 6 yıl önce
Bugüne kadar talep etmemiş veya almamış olması bile takdire şayan. Bizdeki sonradan görmeler gibi değil tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000