27 Eylül 2012, Perşembe 09:43:11

THY’YE ÖNCE KUM SONRA MESAİ ENGELİ

Sudan’ın Hartum kentine giden THY’ye ait Boeing 737-800 tipi uçak inişe hazırlandığı sırada kum fırtınası engeline takıldı. Uçak Port Sudan Havalimanı’na yönlendirildi, bu kez de ekibin mesai saati dolunca rötar çilesi yaşandı...
  • Sevgili mert ben o ekiptendenim 20 dakika gec indik ve otele gidiyoruz dedik biz ne istesersek zaten o oluyor sirkette istemedik ve ucmadik keske seni de sozun bizim kadar gecen bir ise sahip olsaydin bak koca ucagi 135 yolcuyu sirf 20 dakika geciktik diye 16 saat beklettik kendimle gurur duydum Bu islere uzak oldugun belli eger ucsaydik simdi kaptanimiz taksi soforlugu yapiyor olurdu tabiki istanbula inis saatinde hartuma inmis bir kaptan o ucagi kirmadan getirebilirse Mert sen sen ol ucaga bindiginde 20 dakika gecikme oldugunda ortaligi ayaga kaldir hatta otele cektir kendini bakalim bizim kadar adammisin??
  • sayın editörler burada bilip bilmeyen gereksiz yazan insanlarda var... hep söyüyorrum buraya bir üyelik sistemi getirmeniz buradaki yazıları daha profosyenel kişlerce yazan bir forumuda dönüştürür, çevremde takip eden kadar sırf bu yüzden sitenizi takip etmeyenlerde var.. bilen konuşssun yorum yazdıgında adı sanı belli olsunli vur kaçlar gereksiz polemikler azalsın..tşkler
  • O BÖLGEDE HAVA GÜNLÜK GÜNEŞLİK İKEN BİR ANDA KUM FIRTINALARI OLUŞABİLİYOR...ALLAH TAN UÇAK ALÇALIŞTA İKEN FIRTINAYA YAKALANMAMIŞ...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN...
  • Türkiye karayollarında direksiyon sallama işi ile karıştırmayalım lütfen. Hani onda bile bi standart var ama uygulanmayan..
  • Sevgili mert sadece oyle saniyorsun bu talihsiz aciklamani cahilligine veriyorum o isler 20 dk larla olmuyo sen 8 saat mesai yapiyosun YERDE!! Ucucu personel 16 saate kadar HAVADA yapiyorlar tabi bi de bunun gece faktoru var lutfen biraz bilincli ve bilgili olalim..
  • Sen galiba ne yonetmelik ne kural nede havaciliktan ibaretsin biz ucaklarda bakkal isletmesi yapmiyoruz
  • Benim de bir kere başıma geldi. Saudia Hava Yolları'nde uçak hartum'a iemedi ve Cidde'ye geri döndük. Otele yerleştirdiler. Ertesi gün uçtuk.
  • Yaw bu işler kabin ekibinin keyfi uygulaması mı , hayretsin valla.Dünyadaki zorunlu uygulamalar bunlar , geçenlerde ispaanyada pilotun evraklarına seviye 4 ing. evrağı işlenmediği için uçuşuna izin vermediler ( evraklar ulaşınca izin verildi ), burada da ekibin uçuş saati göründüğü için cezai durum söz konusu olacaktı , lütfen çamur atmadan havacılık ile ilgili bir şeyler öğrenin.
  • senin buyudukce aklin baska yere gitmis belli zaten istanbul hartum 20 dk bir ucus dimi birde baska alana gidip geri donmek 15 dakikalik is sen git bisiklet forumlarinda yaz madem cahilsin susta adam sansinlar.
  • bu kabinciler hep ağlıyor fazla çalışıoruz diye. uçak 20 dakika geç inmiş, mesaim bitti diye otele geçiyorlar.. ilginç..

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Hartum-İstanbul uçuşu rötar çilesine döndü. İstanbul’dan Sudan’ın Hartum kentine gitmek üzere havalanan TC-JGR kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçak, ineceği meydanda etkili olan kum fırtınası sebebiyle 20 dakika havada tur attı. Kum fırtınasının etkisini yitirmemesi üzerine uçak Port Sudan Havalimanı’na yönlendirildi.

135 yolcu bulunan uçak kum fırtınasının etkisini yitirmesinden sonra yeniden Hartum’a hareket etti. Uçak dönüş seferi için hazırlanırken bu kez de ekibin mesai süresi doldu. Ekip otelde dinlenmeye çekildi.

Bütün bu aksaklıklar yüzünden Hartum-İstanbul uçuşu 16 saatin üzerinde rötarla gerçekleştirildi ve uçak dün gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı’na inebildi.

©AirportHaber

THY’YE ÖNCE KUM SONRA MESAİ ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ekipten merte ~ 12 yıl önce
Sevgili mert ben o ekiptendenim 20 dakika gec indik ve otele gidiyoruz dedik biz ne istesersek zaten o oluyor sirkette istemedik ve ucmadik keske seni de sozun bizim kadar gecen bir ise sahip olsaydin bak koca ucagi 135 yolcuyu sirf 20 dakika geciktik diye 16 saat beklettik kendimle gurur duydum Bu islere uzak oldugun belli eger ucsaydik simdi kaptanimiz taksi soforlugu yapiyor olurdu tabiki istanbula inis saatinde hartuma inmis bir kaptan o ucagi kirmadan getirebilirse Mert sen sen ol ucaga bindiginde 20 dakika gecikme oldugunda ortaligi ayaga kaldir hatta otele cektir kendini bakalim bizim kadar adammisin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 12 yıl önce
sayın editörler burada bilip bilmeyen gereksiz yazan insanlarda var... hep söyüyorrum buraya bir üyelik sistemi getirmeniz buradaki yazıları daha profosyenel kişlerce yazan bir forumuda dönüştürür, çevremde takip eden kadar sırf bu yüzden sitenizi takip etmeyenlerde var.. bilen konuşssun yorum yazdıgında adı sanı belli olsunli vur kaçlar gereksiz polemikler azalsın..tşkler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEHLİKELİ DESTİNASYON ~ 12 yıl önce
O BÖLGEDE HAVA GÜNLÜK GÜNEŞLİK İKEN BİR ANDA KUM FIRTINALARI OLUŞABİLİYOR...ALLAH TAN UÇAK ALÇALIŞTA İKEN FIRTINAYA YAKALANMAMIŞ...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik.. ~ 12 yıl önce
Türkiye karayollarında direksiyon sallama işi ile karıştırmayalım lütfen. Hani onda bile bi standart var ama uygulanmayan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 12 yıl önce
Sevgili mert sadece oyle saniyorsun bu talihsiz aciklamani cahilligine veriyorum o isler 20 dk larla olmuyo sen 8 saat mesai yapiyosun YERDE!! Ucucu personel 16 saate kadar HAVADA yapiyorlar tabi bi de bunun gece faktoru var lutfen biraz bilincli ve bilgili olalim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil mert e ~ 12 yıl önce
Sen galiba ne yonetmelik ne kural nede havaciliktan ibaretsin biz ucaklarda bakkal isletmesi yapmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hartum ~ 12 yıl önce
Benim de bir kere başıma geldi. Saudia Hava Yolları'nde uçak hartum'a iemedi ve Cidde'ye geri döndük. Otele yerleştirdiler. Ertesi gün uçtuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğren bari ~ 12 yıl önce
Yaw bu işler kabin ekibinin keyfi uygulaması mı , hayretsin valla.Dünyadaki zorunlu uygulamalar bunlar , geçenlerde ispaanyada pilotun evraklarına seviye 4 ing. evrağı işlenmediği için uçuşuna izin vermediler ( evraklar ulaşınca izin verildi ), burada da ekibin uçuş saati göründüğü için cezai durum söz konusu olacaktı , lütfen çamur atmadan havacılık ile ilgili bir şeyler öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert e ~ 12 yıl önce
senin buyudukce aklin baska yere gitmis belli zaten istanbul hartum 20 dk bir ucus dimi birde baska alana gidip geri donmek 15 dakikalik is sen git bisiklet forumlarinda yaz madem cahilsin susta adam sansinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 12 yıl önce
bu kabinciler hep ağlıyor fazla çalışıoruz diye. uçak 20 dakika geç inmiş, mesaim bitti diye otele geçiyorlar.. ilginç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000