24 Temmuz 2016, Pazar 18:21:28

THY'de FETÖ operasyonu başladı

Türk Hava Yolları'nda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen çok sayıda ismin görevine son verilmeye başlandı.
  • Kkk
  • Bu Fetö operasyonlari dahilinde Düsseldorf ve Köln THY Müdürlüklerindeki yapilanmayi nicin gözardi ediyorlar
  • İyi ki şimdi değil 4-5 sene önce THY' nin içindeki FETÖ'cü ajanları tarafından THY den verimsizlik iddiasıyla atılmışım. Yoksa adım bir de FETÖ'cü ye çıkacaktı. Ajanlar görevdemi hala acaba..?
  • tgs den de çıkarılmalar olmalıdır.çünkü bu çıkarılan fetöcü parelelci eski thy personellerinin yandaşları fetöcüler de onların referansıyla tgs ye girdiği barizdir.tespit edilmesi kolaydır.en basiti soy isimden yola çıkılabilir.
  • Bin beter olsunlar. Şirkete geldiklerinde ahkam kesip onu bunu çıkartmasını biliyorlardı. Allahın eli yok. Bin beter olun inşallah.
  • feto teror orgutunu hala tanimamissiniz.her yere onemli hassas buyuk makamlara eleman sokar onlar.THY teftisinden bir tane bile paralelci hala cikartilmadiysa bu isten cikarilmalar sadece kisisel hesaplasmadan oteye gidemez.Feto orgutu muhasebe memuruna ne yapsin komiksiniz ya
  • Darbe olmadan bir yıl önce söyledim hâlâ söylüyorum balikesir havaalanında çalışan personelin çoğu fetö cü Valilik araştırması lazım iftira atmiyorum.
  • Typ ye sadece havacılık bölümlerinin alınması lazım biz boşuna okumuyoruz torpil ile giren fetöcükerin teknisyenleride temizlesinler
  • Yolcu uçaklarının birer saldırı aracı olarak kullanılabileceğini göstermiştir. Gerek Thy gerek diğer havayollarındaki imamlar kamikaze planlıyor olabilir. Devletim bu ihtimali de değerlendir kendini koru.
  • Allah yolunuzu açık etsin. Bu ülkeye düşman olup ekmeğinin yiyenler cezasız kalmasın.

THY'de beklenen oldu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bütün kamu kurumlarında FETÖ ile bağlantılı kişilerin uzaklaştırılması ile gözler THY'deki gelişmeye çevrilmişti.

Bir süredir FETÖ'cü isimleri tespit edebilmek için çalışmalarını sürdüren THY, bir genel müdür yardımcısı ve üç başkanı bu iş için görevlendirdi.

Yapılan çalışmalar sonucunda bin'in üzerinde isim tespit edildi. THY, bugünden itibaren FETÖ bağlantısı olan isimlere cep telefonu mesajı göndererek iş akitlerinin fesh edildiğini bildirdi.

Aralarında müdür ve başkanların da yer aldığı çok sayıda ismin  verimsizlik gerekçesiyle bugünden itibaren görevlerine son verildiği belirtildi.

İşten çıkarmaların hafta içi de sürebileceği öğrenildi.

Airporthaber.com ÖZEL

THY'de FETÖ operasyonu başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (221)

Hhh ~ 6 yıl önce
Kkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli Irade ~ 8 yıl önce
Bu Fetö operasyonlari dahilinde Düsseldorf ve Köln THY Müdürlüklerindeki yapilanmayi nicin gözardi ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 8 yıl önce
İyi ki şimdi değil 4-5 sene önce THY' nin içindeki FETÖ'cü ajanları tarafından THY den verimsizlik iddiasıyla atılmışım. Yoksa adım bir de FETÖ'cü ye çıkacaktı. Ajanlar görevdemi hala acaba..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGEMENLİK MİLLETİN ~ 8 yıl önce
tgs den de çıkarılmalar olmalıdır.çünkü bu çıkarılan fetöcü parelelci eski thy personellerinin yandaşları fetöcüler de onların referansıyla tgs ye girdiği barizdir.tespit edilmesi kolaydır.en basiti soy isimden yola çıkılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beter ~ 8 yıl önce
Bin beter olsunlar. Şirkete geldiklerinde ahkam kesip onu bunu çıkartmasını biliyorlardı. Allahın eli yok. Bin beter olun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teftis temiz mi ~ 8 yıl önce
feto teror orgutunu hala tanimamissiniz.her yere onemli hassas buyuk makamlara eleman sokar onlar.THY teftisinden bir tane bile paralelci hala cikartilmadiysa bu isten cikarilmalar sadece kisisel hesaplasmadan oteye gidemez.Feto orgutu muhasebe memuruna ne yapsin komiksiniz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nermin duzdere ~ 8 yıl önce
Darbe olmadan bir yıl önce söyledim hâlâ söylüyorum balikesir havaalanında çalışan personelin çoğu fetö cü Valilik araştırması lazım iftira atmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakcı ~ 8 yıl önce
Typ ye sadece havacılık bölümlerinin alınması lazım biz boşuna okumuyoruz torpil ile giren fetöcükerin teknisyenleride temizlesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkiz kuleler ~ 8 yıl önce
Yolcu uçaklarının birer saldırı aracı olarak kullanılabileceğini göstermiştir. Gerek Thy gerek diğer havayollarındaki imamlar kamikaze planlıyor olabilir. Devletim bu ihtimali de değerlendir kendini koru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Allah yolunuzu açık etsin. Bu ülkeye düşman olup ekmeğinin yiyenler cezasız kalmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000