20 Ekim 2017, Cuma 09:34:04

THY yeni bir anlaşma daha imzaladı

Türk Hava Yolları ve Citibank arasında yapılan anlaşma ile 16 ülkede kredi kartı puanları uçuş miline dönüşüyor.
  • citibank bize karşı ne varsa yapan abd'nin bankası değil mi niye onlarla anlaşma yapıyoruz? niye konusurken mangalda kül bırakmıyoruz da iş icraate geldi mi tam tersini yapıyoruz ? tribünlere oynamaya devam !
  • Bu sene TGS'ye alım olacak mı?
  • Gecen gun Amerikan turizm forum sayfasi miles&smiles uzerinden thy disindaki puanlarin cok zor oldugu yeni web sayfasinin cok kotu calistigi ile makale yayinladi, points guy in fb sayfasindan bulunabilir.
  • satamadığı koltuklarını, garantisiz bir şekilde personeline satan şirketten ne bekliyorsunuz? citibank diyor. citibank kücüldü battı. türkiye'de ise bireysel doğru düzgün bir operasyonu yok. boş işlerle uğraşmaya devam. SITMA KİTİ dağıtırsınız ancak
  • Garanti Miles&smiles müşterisiyim. Maalesef şimdiye kadar hiç bilet alamadım. Çünkü bilet bedeli için istenen mil dışında vergi içinde ayrı mil ödememiz yada ücret ödememiz gerekiyor. 10000 mil ile alınacak bilet oluyor 25000 mil, yer garantili falan derken 40000 mili buluyor hemen hemen. O yüzden tavsiye etmiyorum.
  • Garantide ki gibi olacaksa hiç olmasın
  • THY ucus milleri maalesef diger havayollarina gore cok verimsiz. Birinci nedeni ucuslarda mil toplamak benim yolculuk yaptigim bircok havayoluna gore cok daha zor. Ikincisi alan vergisi. ABD-Turkiye arasinda yapilan bir bedava business class bilete bir sene once 480 kusur dolar alan vergisi kesiyorlardi. Sanirim bu ekonomi icin de ayni zira alan vergisi degismiyor. Simdi Houston, Miami, Chicogo gibi sehirlerden Istanbul veya Ankara'ya ucmak zaten 600-700 dolar. Neden THY'de mil biriktireyim ki?

Türk Hava Yolları ve Citibank arasında yapılan anlaşma ile 16 ülkede kredi kartı  puanları uçuş miline dönüşüyor.

Türk Hava Yolları dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak her yıl milyonlarca yolcusuna sunduğu ayrıcalıklı seyahat deneyimini sadakat programı Miles & Smiles ile pekiştirmeye devam ediyor.

Türk Hava Yolları, küresel marka bilinirliğini, yaygınlığını ve müşteri memnuniyetini güçlendirmek amacıyla 2013 yılında Citibank Ortadoğu ve Afrika Bölgesi ile yapmış olduğu puan transferi iş birliği kapsamının global sözleşmeye dönüştürülmesi konusunda Citibank ile anlaşmaya vardı.

Yeni yapılan anlaşma ile Citibank kredi kartı sahipleri biriken Citi puanlarını 16 ülkede (Avustralya, Bahreyn, Çin, Endonezya, Hong Kong, Hindistan, Güney Kore, Malezya, Meksika, Filipinler, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam) Miles & Smiles uçuş miline çevirebiliyor. 20 Ağustos tarihinde ilk kez puan-mil dönüşümünün gerçekleştiği anlaşmada 16 ülkedeki Citibank kredi kartı sahipleri şimdiye kadar 8 milyonun üzerinde mil transferi gerçekleştirdi. 

THY yeni bir anlaşma daha imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

citi ? ~ 6 yıl önce
citibank bize karşı ne varsa yapan abd'nin bankası değil mi niye onlarla anlaşma yapıyoruz? niye konusurken mangalda kül bırakmıyoruz da iş icraate geldi mi tam tersini yapıyoruz ? tribünlere oynamaya devam !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
Bu sene TGS'ye alım olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazi ~ 6 yıl önce
Gecen gun Amerikan turizm forum sayfasi miles&smiles uzerinden thy disindaki puanlarin cok zor oldugu yeni web sayfasinin cok kotu calistigi ile makale yayinladi, points guy in fb sayfasindan bulunabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 6 yıl önce
Aynı fikirdeyim. Aşırı derece de hantal bir sistem. Acil liyakat sahibi kişilerin iş başına gelerek duzenleme yapması gerekli. Bu kadro ile olmaz.
HİKAYE ~ 6 yıl önce
satamadığı koltuklarını, garantisiz bir şekilde personeline satan şirketten ne bekliyorsunuz? citibank diyor. citibank kücüldü battı. türkiye'de ise bireysel doğru düzgün bir operasyonu yok. boş işlerle uğraşmaya devam. SITMA KİTİ dağıtırsınız ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bana ne ~ 6 yıl önce
Kardeşim kazanacak ki maaş alacaksın. Senin maaşın yatsın kalan koltukta uç. yine kardasın.
Müşteri ~ 6 yıl önce
Garanti Miles&smiles müşterisiyim. Maalesef şimdiye kadar hiç bilet alamadım. Çünkü bilet bedeli için istenen mil dışında vergi içinde ayrı mil ödememiz yada ücret ödememiz gerekiyor. 10000 mil ile alınacak bilet oluyor 25000 mil, yer garantili falan derken 40000 mili buluyor hemen hemen. O yüzden tavsiye etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
Garantide ki gibi olacaksa hiç olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 6 yıl önce
THY ucus milleri maalesef diger havayollarina gore cok verimsiz. Birinci nedeni ucuslarda mil toplamak benim yolculuk yaptigim bircok havayoluna gore cok daha zor. Ikincisi alan vergisi. ABD-Turkiye arasinda yapilan bir bedava business class bilete bir sene once 480 kusur dolar alan vergisi kesiyorlardi. Sanirim bu ekonomi icin de ayni zira alan vergisi degismiyor. Simdi Houston, Miami, Chicogo gibi sehirlerden Istanbul veya Ankara'ya ucmak zaten 600-700 dolar. Neden THY'de mil biriktireyim ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000