30 Temmuz 2015, Perşembe 13:54:36

THY uçağında kalp krizi geçirdi

Türk Hava Yolları'nın Londra-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi.
  • Yolcuyu tanıyorum adamacağız Abi'sinin cenazesine gidiyordu ışıklar içinde uyusunlar abi kardeş beraber defin edileçekler
  • CPR bilen varmış demekki ama uygulayan yok... Bu bir fark. Yolcu hayata veda etmiş sen zekadan bahsediyorsun.
  • E ' ye zeka seviyen belli bıkerede anlamıyorsun cpr biliyor tüm kabin memurları ayrıca nolursa olsun ucakta son kararı kaptan verir bı yolcunun hayatı divert etmekten önemlidir ve cpr yapılsada o ucak divert eder!!
  • uçak inenece şok verip masaj yaptılar
  • CPR bilseler açıl iniş olmazdı
  • Yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yazip kendinizi kucuk duruma dusurmeyin. tum kabin memurlari ise baslamadan önce temel ilkyardim egitimi alirlar ve saglik bakanligi tarafindan onayli ilkyardimci sertifikasina sahiptirler. CPR, AED, kanamayi durdurma, yanma, tansiyon sorunlari ve daha pek cok yasayabileceginiz problemleri kabin memurlari sogukkanlilikla cozebilirler. Onlari sadece yemek servisi yapan insanlar sanmayin.
  • Neden hep inişte kalp krizi geçiriliyor? Basınçtan mı? Ne zaman bende binsem kalbim duracakmış gibi oluyor... Kalbimde bi sorun olabilir mi? Risklimi binmem?
  • Kabin memurlar CPR öğrenmesi lazım
  • Yolcu hastanede vefat etti ... Allah rahmet etsin..

Türk Hava Yolları'nın Londra-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi. İnişe hazırlanırken kalp krizi geçiren yolcu nedeniyle öncelikli iniş talep ederek uçağın altına ambulans isteyen kokpit ekibi Atatürk Havalimanı'na tarifeli seferinden yaklaşık 20 dakika önce iniş yaptı.

TK 1988 sefer sayılı uçağın inişinin ardından uçağa giren sağlık ekipleri yolcuya ilk müdahaleyi yapmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

THY uçağında kalp krizi geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Selin ~ 9 yıl önce
Yolcuyu tanıyorum adamacağız Abi'sinin cenazesine gidiyordu ışıklar içinde uyusunlar abi kardeş beraber defin edileçekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E ~ 9 yıl önce
CPR bilen varmış demekki ama uygulayan yok... Bu bir fark. Yolcu hayata veda etmiş sen zekadan bahsediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 9 yıl önce
E ' ye zeka seviyen belli bıkerede anlamıyorsun cpr biliyor tüm kabin memurları ayrıca nolursa olsun ucakta son kararı kaptan verir bı yolcunun hayatı divert etmekten önemlidir ve cpr yapılsada o ucak divert eder!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lhr yolcu ~ 9 yıl önce
uçak inenece şok verip masaj yaptılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 9 yıl önce
CPR bilseler açıl iniş olmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 9 yıl önce
Yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yazip kendinizi kucuk duruma dusurmeyin. tum kabin memurlari ise baslamadan önce temel ilkyardim egitimi alirlar ve saglik bakanligi tarafindan onayli ilkyardimci sertifikasina sahiptirler. CPR, AED, kanamayi durdurma, yanma, tansiyon sorunlari ve daha pek cok yasayabileceginiz problemleri kabin memurlari sogukkanlilikla cozebilirler. Onlari sadece yemek servisi yapan insanlar sanmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neden hep inişte kalp krizi geçiriliyor? Basınçtan mı? Ne zaman bende binsem kalbim duracakmış gibi oluyor... Kalbimde bi sorun olabilir mi? Risklimi binmem?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 9 yıl önce
Kabin memurlar CPR öğrenmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memurları ~ 9 yıl önce
Zaten bilirler CPR
Tgs ~ 9 yıl önce
Yolcu hastanede vefat etti ... Allah rahmet etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000