25 Aralık 2017, Pazartesi 13:35:03

THY uçağında 11 saat beklediler!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Dubai seferini yapan uçağı Dubai Uluslar arası Havalimanı yerine El-Maktum Uluslararası Havalimanı’na indi. Yolcular 11 saat boyunca uçakta tutuldu.
  • uçuş ekibinin , kabin memurlarının suçu ne , yolcularda da anlamıyorum bu hırsı. kabin ekibinin ne suçu var ???????????????????
  • Dubaiye gidip araplara para bırakan zihniyeti kınıyorum. Görmemişliğin en önde gideni. Pis arap çölünde ne var ? Gökdelenler ve dünya markaları. Sadece tüketim. Para harcayacak yer mi yok kardeşim gidip araplara para bırakıyorsunuz. Tarihin başından beri araplar bizden nefret eder. Şunu öğrenemediniz gitti.
  • O DEĞİLDE AYLARDIR HATTA BAZI ARKADALARIMIZIN YILLARDIR VE MAHKEMENİN ÖDEMEYE YÖNELİK KARARINA RAĞMEN ÖDEMEDİĞİN TAZMİNATLARIMIZI - ALACAKLARIMIZI YANİ BÜTÜN HAKLARIMIZI NE ZAMAN ÖDEYECEKSİN ??? SHOW YAPARAK ALDIĞIN DUALAR ALIN TERİNİ - ALACAKLARINI - YASAL HAKLARINI ÖDEMEDİĞİN İNSANLARIN BEDDUALARINI ÖRTMEYE YETMEZ BUNU BİL .......
  • Paralel'e bağla kurtul.. Sıkıntı yok .. Kesin onlar yapmıştır.. Eeeey Rıza, konuşmaya devam et... Ver mehteri uğurcuğum!!!
  • sıra bize geldimi sende arap uçaklarına aynısıyap biri bişey derse thy onur air atlas pegasus vs vs gibi türk firmalarına öncelik verdik dersiniz bekletir siniz biter gider. trump taktiği kısasa kısas
  • Herhalde adamlar onceligi Emirates ve Flydubai'ye verecek, kendi ulkesinin havayolu, bunun Arap hayranligi ile alakasi yok. Ayrica Turkiye keske Dubai gibi yonetilseydi, Dubai suanki haliyle TR'nin yuzde 90'indan daha laik ve modern. Insanlar kucuk isler pesinde degil. Cuzdani masada birakip gitsen calmazlar. Turkler olarak her Arabi Suudlar gibi saniyoruz, Araplar da cok cesitli. Bu bakimdan Arap hayranligi demek de yanlis.
  • Hava sisliyse hava koşulları kötüyse iniş yapılacak yerdeki yer hizmetleri yetersizse bunda thy nin ne suçu var bizim insanlarımız her zaman herşey anında hemen hiç bir aksaklık çıkmadan yapılabilsin istiyor. Böyle bir dünya yok otobüs yolculuğu değil bu uçak, havada . Pilot Sis ‘i olumsuz hava şartlarını umursamayıp güzergahında devam etse bu defa çıkan sonuçları nasıl karşılarlardı acaba cidden anlayamıyorum insanları ve düşünüş şekillerini havayolu bu her an herşeyle gecikmeyle beklemeyle hava koşullarıyla karşılaşılabilir beğenmeyen kullanmaz ülkede kalır olur biter.
  • Türkiye deki güzelliğin suyumu çıktıda biçimsiz insanları para kazandırmayı gidiyorsunuz.
  • Neden bu havayolunu seçtiniz kardeşim. Araplara olan hayranlığınızın ceremesini de çekin. Başka havayolu mu kalmadı. Ayrıca yüksek binalar görüp sosyal medyada hava atacağım diye dubai mi gidilirmiş. Gitsenize adam gibi ülkelere. Bu arap merakınız yüzünden ülkenin geldiği duruma bakın. YAzık araplara harcanan paralara yazık.
  • Yolculari guvenli bir sekilde baska bir havalimanina indirmis THY nin bunda ne sucu varki,kendimizin kotu reklamini yapmayi marifet zannediyoruz.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Dubai seferini yapan uçağı Dubai Uluslar arası Havalimanı yerine El-Maktum Uluslararası Havalimanı’na indi. Yolcular 11 saat boyunca uçakta tutuldu.

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’ndan havalan TK760 sefer sayılı B777-300ER  tipi yolcu uçağı, Dubai Uluslararası Havalimanı’na yaklaşma öncesi havada tam 11 kez tur attıktan sonra yine Dubai’de bulunan El-Maktum Havalimanı’na divert (yönlendirildi) etti.

Yerel saatle 02:00 sularında Dubai El-Maktum Uluslararası Havalimanı’na teker koyan TC-LJA kuyruk tescilli uçak, saatlerce bu havalimanında beklemek zorunda kaldı. Bekleme sırasında yolcular isyan noktasına geldi.

Yaklaşık 11 saat gibi bir süre uçak içerisinde bekletilen yolcular, uçuş görevlileriyle tartıştı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY uçağının Dubai Uluslararası Havalimanı’nda yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle uçağın El-Maktum Havalimanı’na iniş yaptığı öğrenildi.

11 saat boyunca uçak içerisinde bekleyen yolcular o anları kameraya çekti.  Uzun süren beklemenin ardından uçak El-Maktum Havalimanı’ndan yerel saatle 12:30 sularında kalkış yaparak 12:55’te Dubai Uluslar arası Havalimanı’na indi.

ÖNCELİĞİ EMİRATES VE FLYDUBAİ'YE VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, yoğun sis nedeniyle uçağın El Maktum Uluslararası Havalimanı'na yönlendirildiği,  yer hizmetlerinin yetersiz olması sebebiyle uçak içersindeki yolcuların tahliye edilemediği belirtildi. Ayrıca tahliyede önceliğin  Emirates ve Flydubai gibi yerel havayollarına verilmesinden dolayı da sorun yaşandığı aktarılırken personel yetersizliği sebebiyle de hem bagaj alımı hem de pasaport kontrollerinde sorunlar yaşandığı vurgulandı. 

©AirportHaber.com ÖZEL




 

THY uçağında 11 saat beklediler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

anlamadım ~ 6 yıl önce
uçuş ekibinin , kabin memurlarının suçu ne , yolcularda da anlamıyorum bu hırsı. kabin ekibinin ne suçu var ???????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DXB ~ 6 yıl önce
Dubaiye gidip araplara para bırakan zihniyeti kınıyorum. Görmemişliğin en önde gideni. Pis arap çölünde ne var ? Gökdelenler ve dünya markaları. Sadece tüketim. Para harcayacak yer mi yok kardeşim gidip araplara para bırakıyorsunuz. Tarihin başından beri araplar bizden nefret eder. Şunu öğrenemediniz gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK SBK SBK !!! ~ 6 yıl önce
O DEĞİLDE AYLARDIR HATTA BAZI ARKADALARIMIZIN YILLARDIR VE MAHKEMENİN ÖDEMEYE YÖNELİK KARARINA RAĞMEN ÖDEMEDİĞİN TAZMİNATLARIMIZI - ALACAKLARIMIZI YANİ BÜTÜN HAKLARIMIZI NE ZAMAN ÖDEYECEKSİN ??? SHOW YAPARAK ALDIĞIN DUALAR ALIN TERİNİ - ALACAKLARINI - YASAL HAKLARINI ÖDEMEDİĞİN İNSANLARIN BEDDUALARINI ÖRTMEYE YETMEZ BUNU BİL .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay ~ 6 yıl önce
Paralel'e bağla kurtul.. Sıkıntı yok .. Kesin onlar yapmıştır.. Eeeey Rıza, konuşmaya devam et... Ver mehteri uğurcuğum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban havacı ~ 6 yıl önce
sıra bize geldimi sende arap uçaklarına aynısıyap biri bişey derse thy onur air atlas pegasus vs vs gibi türk firmalarına öncelik verdik dersiniz bekletir siniz biter gider. trump taktiği kısasa kısas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aptallar ~ 6 yıl önce
Herhalde adamlar onceligi Emirates ve Flydubai'ye verecek, kendi ulkesinin havayolu, bunun Arap hayranligi ile alakasi yok. Ayrica Turkiye keske Dubai gibi yonetilseydi, Dubai suanki haliyle TR'nin yuzde 90'indan daha laik ve modern. Insanlar kucuk isler pesinde degil. Cuzdani masada birakip gitsen calmazlar. Turkler olarak her Arabi Suudlar gibi saniyoruz, Araplar da cok cesitli. Bu bakimdan Arap hayranligi demek de yanlis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crnacr21 ~ 6 yıl önce
Hava sisliyse hava koşulları kötüyse iniş yapılacak yerdeki yer hizmetleri yetersizse bunda thy nin ne suçu var bizim insanlarımız her zaman herşey anında hemen hiç bir aksaklık çıkmadan yapılabilsin istiyor. Böyle bir dünya yok otobüs yolculuğu değil bu uçak, havada . Pilot Sis ‘i olumsuz hava şartlarını umursamayıp güzergahında devam etse bu defa çıkan sonuçları nasıl karşılarlardı acaba cidden anlayamıyorum insanları ve düşünüş şekillerini havayolu bu her an herşeyle gecikmeyle beklemeyle hava koşullarıyla karşılaşılabilir beğenmeyen kullanmaz ülkede kalır olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niho ~ 6 yıl önce
Türkiye deki güzelliğin suyumu çıktıda biçimsiz insanları para kazandırmayı gidiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 6 yıl önce
Neden bu havayolunu seçtiniz kardeşim. Araplara olan hayranlığınızın ceremesini de çekin. Başka havayolu mu kalmadı. Ayrıca yüksek binalar görüp sosyal medyada hava atacağım diye dubai mi gidilirmiş. Gitsenize adam gibi ülkelere. Bu arap merakınız yüzünden ülkenin geldiği duruma bakın. YAzık araplara harcanan paralara yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates'e ~ 6 yıl önce
Böyle haberi okumadan yorum yapanlara da bayılıyorum... Kardeş adamlar THY ile uçmuş uyandırayım seni :)
gerizeka ~ 6 yıl önce
burada calisiyoruz beyin ozurlu, herkes taile gitmiyor
kk ~ 6 yıl önce
thy ile dubaiye giden herkesi türk mü sandınız acaba ?
Gevzek ~ 6 yıl önce
Olayin araplarla alakasi ne. Insanlari irklari yuzunden elestirme hakkini sana veren kim. Suc isliyorsun suan. Din dil ve irk yuzunden elestiri yapamazsin az insan ol. Bae yonetimi veya emirates gram sevmem ama araplar diye elestirmek nedir. O zaman Ruslar Ermeniler Rumlar aynisini biz Turkler icin desin olur mu oyle is !!!
Koksal ~ 6 yıl önce
Yolculari guvenli bir sekilde baska bir havalimanina indirmis THY nin bunda ne sucu varki,kendimizin kotu reklamini yapmayi marifet zannediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000