25 Ocak 2016, Pazartesi 12:10:50

THY dev anlaşmayı duyurdu

Türk Hava Yolları, Batman Superman'a karşı: Adaletin Şafağı filmi için reklam anlaşması imzaladığı Warner Bross yetkilileriyle bir lansman gerçekleştirdi.
  • lodostan dolayi thy gotham ucagı iptal oldu batmane bindikte geldik.
  • Yıllardır okuyorum sürekli amerikan reklamları bir anlamda amerikan mandası olduk Eskişehiri gezmiştim Nasrettin Hoca karekterini şehrin bir çok yerinde kullanmışlar porsuk çayında gezi teknelerinde teknelerin ismi Nasrettin Hoca her yerde heykel ve hediyelik eşyaları var şimdi durum böyleyken tutup sürekli amerikan karakterlerinin ve yabancı hayranlığının faydası nedir.Yetmedimi yabancılaştığımız nesil obezleşiyor amerikan beslenme alışkanlığıyla amerikalılarda obez oldu geçen polislerini koşarken gördüm hepsi bıngıl bıngıl,tabi thy ye uluslararası prejtij için yapılıyor ancak hiçmi Türk kültürüne sahip çıkmayacağız uçakların üzerine Türk'ün havayolu yaz amerikan karakteri veya avrupalı futbol takımı reklamı al oldu olacak amerikan vatandaşı olalım bitsin.Hem amerika bize ne fayda sağladı fransa olsa neyse ülkesini nazi işgalinden kurtardı fransızlarda jest olarak disneyland i yaptı ancak son gördüğümde fantoma karakteri fransızdır onun hikayesini anlatan bir bölümüde açmışlar disneyland içinde.Adam senin ülkeni işgalden kurtarmış komutanları abd yi öven bir konuşma yapmayı bile reddetti milliyetçiliğine yediremedi niçin bu kadar yabancılaşıyoruz hiçmi milliyetçiliğiniz yok sizin nedir bu abd sevdası abd terörü desteklemiyormu Org Edip Başer abd li komutana pkkyı desteklediğine dair fotoğraf gösterdi cevap vermezseniz istifa ederim dedi ve öyle oldu kitabında yazıyor kanatsız uçmak kitabın adı ,hiç tarih okumadı bu thy yöneticileri hiçmi okul kitap görmedi hepsi cia ajanımı nedir bu abd sevdası azıcık Türk olun Türk.
  • Temel Bey'i göremedim . Sanırım o da Gotham'daki törene gitmeye çalışıyormuş :)))
  • lütfen disney kahramanlarına boyayın uçağı. mesela enchansia ya uçuş başlatın uçağı da sophia karakterine boyayın. yada karlar ülkesi elsa ve anna.
  • Bu logo uğursuzluk getircek bir an önce uçak normal haline geri getirmeli!!!
  • Bir iki iptal ve eser kalmaz.
  • O KADAR KOTU BİR BOYAMA OLMUSKİ HERALDE TASARİMCİSİ SUAN İSTEN ATİLMİS OLMALİ...NE S GOZUKUYOR NE YARASA OLDUGU BELLİ BİRAZDAHA KUCUK YAPSAYDİNİZ İNSANLAR NEYİ GOSTERMEK İSTEDİGİNİZİ ANLARLARDİ RAHATCA
  • Yukarıdaki yazıda ifade edildiğine göre, İlker Aycı: Ayrıca yeni açacağımız Atlanta hattı ile birlikte ABD'ye taşıdığımız günlük yolcu sayısı 5 binden 6 bin 500'e yükselecek" demiş. Haftanın her günü bir frekans uçup en çok 349 koltuklu olan b777'lerle yapılacak olan Atlanta seferlerinin THY Amerika koltuk kapasitesini 5.000'den 6.500'e NASIL ÇIKARTACAĞINI hesaplayabilmiş değilim ama... ???
  • Tgs çalışanlarına pass bilet vermiyosun bari indirimli bilet satsan reklamdan daha etkili olur. Tgs çalışanları Thy nin tüm oparasoyinuna destek sağlıyor ama Thy düşüncesiz yoneticileri sayesinde başka hava yoluyla veya otubusle islerini halletmeye çalışıyor. Düşünsenize ya havalimanında çalışıyorsun uçağa binemiyosun. Çok yazık.
  • Merhaba film temalı miles & smiles kartlarını nereden temin edebiliriz ?

Türk Hava Yolları, Batman Superman'a karşı: Adaletin Şafağı filmi için reklam anlaşması imzaladığı Warner Bross yetkilileriyle bir lansman gerçekleştirdi.

Atatürk Havalimanı'ndaki Türk Hava Yolları hangarında gerçekleştirilen lansmanda AirportHaber'in günler öncesinden duyurduğu Batman ve Superman boyamalı uçak da tanıtıldı.

Tanıtımda açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; '2016 yılı bizim için özel bir yıl olacak. Büyük gelişme katediyoruz ve çok daha iyi olacağız. Ancak şu sıralar hava muhalefeti nefeniyle zor günler yaşıyoruz. Umuyorum hava şartları bir an önce normale dönsün ve uçuşlarda sorun yaşanmasın' dedi.

THY'NİN YENİ ROTALARI GOTHAM VE METROPOLIS

Aycı; 'Buradan yeni hatlarımızın duyurusunu ilk kez yapıyorum. THY'nin yeni rotası Gotham City ve Metropolis (hayali şehirler) olacak. Buralardan izin almak pek kolay olmadı. Çünkü buralarda çok etkili iki adamdan geçmeye çalıştık. Birisi Bruce Wayne diğeri de Clark Kent. Bunlar bu şehirde çok etkili iki kahraman. Tabi burada Warnerr Bros yetkilileri ve kurumsalda çalışan arkadaşlarımızın başarısıyla beraber bu hattı güvenle açıklıyorum. Hayırlı olsun. Markamızı ve yolcumuzun yanı sıra bayrağımızı her yere taşımaya devam edeceğiz.



Ayrıca yeni açacağımız Atlanta hattı ile birlikte ABD'ye taşıdığımız günlük yolcu sayısı 5 binden 6 bin 500'e yükselecek' ifadelerini kullandı.

THY BEN AFFLECK VE JESSE EISENBERG'i AYNI REKLAMDA OYNATTI

Türk Hava Yolları'nın bir diğer sürprizini de burada açıklayan İlker Aycı; 'Filmin başrol oyuncusu Ben Affleck ve Jesse Eisenberg ile reklam filmi çektik. Bu reklam, filmin gösterime girmesinden iki hafta kadar önce yayınlanacak ve Şubat ve Mart aylarında gösterilecek.

Dev bir filmle dev bir anlaşma yaptık. Filmde hem uçağın içi hem de dışı görünecek ve filmin en önemli düğümlerinden birisi de bizim uçağımızda çözülecek. 

Bu uçağı eskitme boyamayla bu hale getiren çalışanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok daha fazla sürprizlerle karşınızda olacağız' dedi.

Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock “Batman ve Superman’i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu sponsorluk sonrası Türk Hava Yolları yolcularını film temalı bir takım sürprizler bekliyor. Buna göre;

·        Yetişkinler için göz maskesi, terlik gibi ürünlerden seyahat kitleri,

·         Çocuklar için terlik, çocuk kulaklıkları ve saat gibi ürünlerden oluşan seyahat kiti,

·        Film temalı uçak içi menü kartları ve yiyecek ikramları,

·        Film temalı Miles & Smiles kartı yolcumuzun kullanımına sunuldu.

©AirportHaber



 

THY dev anlaşmayı duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

yine iptall ~ 8 yıl önce
lodostan dolayi thy gotham ucagı iptal oldu batmane bindikte geldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikan ~ 8 yıl önce
Yıllardır okuyorum sürekli amerikan reklamları bir anlamda amerikan mandası olduk Eskişehiri gezmiştim Nasrettin Hoca karekterini şehrin bir çok yerinde kullanmışlar porsuk çayında gezi teknelerinde teknelerin ismi Nasrettin Hoca her yerde heykel ve hediyelik eşyaları var şimdi durum böyleyken tutup sürekli amerikan karakterlerinin ve yabancı hayranlığının faydası nedir.Yetmedimi yabancılaştığımız nesil obezleşiyor amerikan beslenme alışkanlığıyla amerikalılarda obez oldu geçen polislerini koşarken gördüm hepsi bıngıl bıngıl,tabi thy ye uluslararası prejtij için yapılıyor ancak hiçmi Türk kültürüne sahip çıkmayacağız uçakların üzerine Türk'ün havayolu yaz amerikan karakteri veya avrupalı futbol takımı reklamı al oldu olacak amerikan vatandaşı olalım bitsin.Hem amerika bize ne fayda sağladı fransa olsa neyse ülkesini nazi işgalinden kurtardı fransızlarda jest olarak disneyland i yaptı ancak son gördüğümde fantoma karakteri fransızdır onun hikayesini anlatan bir bölümüde açmışlar disneyland içinde.Adam senin ülkeni işgalden kurtarmış komutanları abd yi öven bir konuşma yapmayı bile reddetti milliyetçiliğine yediremedi niçin bu kadar yabancılaşıyoruz hiçmi milliyetçiliğiniz yok sizin nedir bu abd sevdası abd terörü desteklemiyormu Org Edip Başer abd li komutana pkkyı desteklediğine dair fotoğraf gösterdi cevap vermezseniz istifa ederim dedi ve öyle oldu kitabında yazıyor kanatsız uçmak kitabın adı ,hiç tarih okumadı bu thy yöneticileri hiçmi okul kitap görmedi hepsi cia ajanımı nedir bu abd sevdası azıcık Türk olun Türk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
Temel Bey'i göremedim . Sanırım o da Gotham'daki törene gitmeye çalışıyormuş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn. aycı ~ 8 yıl önce
lütfen disney kahramanlarına boyayın uçağı. mesela enchansia ya uçuş başlatın uçağı da sophia karakterine boyayın. yada karlar ülkesi elsa ve anna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa Uğursuzdur ~ 8 yıl önce
Bu logo uğursuzluk getircek bir an önce uçak normal haline geri getirmeli!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSS ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bir iki iptal ve eser kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BERBAT BİR BOYAMA ~ 8 yıl önce
O KADAR KOTU BİR BOYAMA OLMUSKİ HERALDE TASARİMCİSİ SUAN İSTEN ATİLMİS OLMALİ...NE S GOZUKUYOR NE YARASA OLDUGU BELLİ BİRAZDAHA KUCUK YAPSAYDİNİZ İNSANLAR NEYİ GOSTERMEK İSTEDİGİNİZİ ANLARLARDİ RAHATCA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 8 yıl önce
Yukarıdaki yazıda ifade edildiğine göre, İlker Aycı: Ayrıca yeni açacağımız Atlanta hattı ile birlikte ABD'ye taşıdığımız günlük yolcu sayısı 5 binden 6 bin 500'e yükselecek" demiş. Haftanın her günü bir frekans uçup en çok 349 koltuklu olan b777'lerle yapılacak olan Atlanta seferlerinin THY Amerika koltuk kapasitesini 5.000'den 6.500'e NASIL ÇIKARTACAĞINI hesaplayabilmiş değilim ama... ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önyargı yok ~ 8 yıl önce
İlker Aycı orda Gotham , Metropolis ve Atlanta'yla birlikte 6500 olacak dedi. Tabi haber yine sadece "belli başlı" noktalara vurgu yapmış.
BİRAZ VİCDAN REKLAMI ~ 8 yıl önce
Tgs çalışanlarına pass bilet vermiyosun bari indirimli bilet satsan reklamdan daha etkili olur. Tgs çalışanları Thy nin tüm oparasoyinuna destek sağlıyor ama Thy düşüncesiz yoneticileri sayesinde başka hava yoluyla veya otubusle islerini halletmeye çalışıyor. Düşünsenize ya havalimanında çalışıyorsun uçağa binemiyosun. Çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARRANLI ~ 8 yıl önce
Pass biletle o rezilliği yaşayacagıma alırım 50 liraya biletimi kafam rahat olur
TAŞERON ~ 8 yıl önce
kardeşim adam zaten thy'deki hakları vermemek için taşeron şirket kuruyor. sana thy'nin maaşını verse oradaki imkanları sunsa neden ayrı şirket kursun ki. kısaca sen taşeronsun. kendini başka şirketlerin taşeronlarına göre kıyasla. mesela EMIRATES DNATA çalışanlarına PAS bilet veriyor mu? tabiki hayır..
şükür ~ 8 yıl önce
13 yıl oldu daha bu şirkette tüm çalışanların aktif olarak katıldığı bir organizasyonu göremedim. ama eskiye göre gelişme var kimsenin hakkını yemeyeyim. 2007 yılında a 330 ve yeni gelen uçakların tanıtımında hangarlara uçak teknisyenleri sokulmamıştı.bugün hiç değilse kimse bizi çalıştığımız hangardan kovmadı.olup biteni uzaktan izleyebildik allaha şükür.
pass ~ 8 yıl önce
Sirketimizin uvey evlatlari olarak, pass bilet bizim haddimize mi ? Uniformalari bile degistirerek bizleri baskalastiranlar utansin!
Taşeron'a ~ 8 yıl önce
DNATA'nın çalışanlarına pass bilet vermediğini nereden biliyorsun ? Al bak linkteki kendi çalışanlarından yorumlarını okuyabilirsin. Tabi İngilizce bilgin varsa :) Dnata pass bilet veriyor. http://tr.indeed.com/cmp/Dnata/reviews?fcountry=ALL
Batman ~ 8 yıl önce
Merhaba film temalı miles & smiles kartlarını nereden temin edebiliriz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000