18 Aralık 2018, Salı 11:20:33

THY 31 Aralık'ta çalışanlarını izne çıkarıyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecinde 31 Aralık günü normal mesai düzeninde çalışan tüm personele izin verdi.
  • Hadi gene yirtti hem THY hem IGA, tasinma ertelendi az once.
  • Taşınma gibi gösterilmiş ama o tarih pztsi ye denk geliyor ve 1 Ocak resmi tatil ile birleştirilip 4 günlük izne çıkarılacaklar bunun taşınmaya ilgisi olduğunı düşünen hayatında hiç tezgah görmemiştir
  • Kabinde çalısanların suçu ne , umarım onlarında ucusları da uygun sekılde planlanır.
  • THY da normal calısanlar, zaten hıc çalışmazlar istasyonda olanlar diğer calısanların sırtından gecınırler.SAAT 13.00 Oldumu yemegı hıc kaçırmazlar. Bu ınsanları sef yaparsınız ıdarı işler ve büro dıye ınanın hıc bır ıs yapmadan eve gıdenler var bu muhasebe ıslerını ıstanbula bağlamak lazım.inanın hıc kontrol yok müdürler zaten heylim hiç karışmazlar Adı THY bunların havacılık ile ilgılı hıc bır sey bımezler ama dışarıda hepsı havacılık duayenı kesılırler iş yapan gerçek calısanın gıymesı gereken melbusatı bu ıdarı ıslerde yağmur çamur görmeyen büro elamanı gıyer artık gorun bu adaletsızlıgı Allah ıcın.
  • İdar izin ver Şaka gibi yaaa
  • Yahu sen kafana göre izin verip nasıl benim yıllık izin hakesişimden düşersin bunu yazıklar olsun
  • Ne zaman tecrübeli kabin memuru olacak bütün kadın erkekler bekliyor
  • Erteleme yok ARKAS ile taşınılıyor bu izin yapamlar genel müdürlük personeli onlarin ilgisi yok zaten genel müdürlük binası taşınmıyor.
  • THY 2 senedir her resmi ve milli bayramlarda personeline senelik izninden kullanma hakkı veriyor. neden sadece 31 aralık haber oldu ki? taşınmayla ilgisi yok ayrıca hakkımız olan senelik izinlerimizden kullandırtıyor beleşe izin vermiyor. neyi hazmedemiyorsunuz siz? anlamadım?
  • Yanlış anlamayın Nice insanlar bir gün calismadigi icin evine ekmek götüremeyen. Ama ne güzel hergun tatil bunlara. Genel müdürlükte olsam bizzat taşıma isine yardim ederdim. Calismak ibadet gibidir. Calisan insan pas tutmaz. Burdakiler yatmaya meyilli

Türk Hava Yolları’ndan personele yönelik duyuruda 31 Aralık Pazartesi günü, normal mesai yapan tüm personele izin verileceği duyuruldu.


29-30 Aralık günü Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecinde uçuş ekipleri başta olmak üzere normal mesai düzeni harici tüm çalışanlar normal mesailerine devam edecekken, normal mesai düzeninde görev yapanlar izinli sayılacak. Çalışanların izinleri yıllık izinden düşülecek.

İşte THY’den çalışanlara yapılan o duyuru:

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Normal mesai düzeninde görev yapılan ünitelerde (yurt dışı hariç)  toplu izin kapsamında 31 Aralık 2018 Pazartesi günü yıllık ücretli izin olacak şekilde değerlendirilmesi kabul edilmiş ve ekteki duyuru ile sizlerle paylaşılmıştı.

Birim yöneticileri tarafından, izinli olacak günde çalışmaların aksamaması için asgari sayıda çalışanımız belirlenerek görevlendirilebilecektir. Bu görevlendirme için fazla mesai ödemesi yapılmayacak, görevlendirilen personelin ilgili tarihi senelik izinli sayılmayacaktır.

Yukarıda belirtilen tarih için sisteme otomatik olarak izin girişi yapılacağından Çalışan Portalinden herhangi bir talep yapılmasına gerek bulunmamaktadır. Bu tarih için daha önce izin talebi yapan personelimizin herhangi bir değişiklik yapmasına gerek bulunmamaktadır.

Yıllık izin hakkı olmayan veya yıllık izin hakkedişi henüz gerçekleşmemiş personelimizde kullandırılan bu yıllık izin, hak edilecek izin bakiyelerinden mahsuplaştırılacaktır.


©AirportHaber.com

THY 31 Aralık'ta çalışanlarını izne çıkarıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Ert ~ 5 yıl önce
Hadi gene yirtti hem THY hem IGA, tasinma ertelendi az once.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşıma Tezgahı ~ 5 yıl önce
Taşınma gibi gösterilmiş ama o tarih pztsi ye denk geliyor ve 1 Ocak resmi tatil ile birleştirilip 4 günlük izne çıkarılacaklar bunun taşınmaya ilgisi olduğunı düşünen hayatında hiç tezgah görmemiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 5 yıl önce
Guzel tezgah 5 gun cpt ye kacar gm calisanları hersene yaptıkları iş
Kabin ~ 5 yıl önce
Kabinde çalısanların suçu ne , umarım onlarında ucusları da uygun sekılde planlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
Şu bencilliğinizden kurtulun artık
Çakma HAVACILAR ~ 5 yıl önce
THY da normal calısanlar, zaten hıc çalışmazlar istasyonda olanlar diğer calısanların sırtından gecınırler.SAAT 13.00 Oldumu yemegı hıc kaçırmazlar. Bu ınsanları sef yaparsınız ıdarı işler ve büro dıye ınanın hıc bır ıs yapmadan eve gıdenler var bu muhasebe ıslerını ıstanbula bağlamak lazım.inanın hıc kontrol yok müdürler zaten heylim hiç karışmazlar Adı THY bunların havacılık ile ilgılı hıc bır sey bımezler ama dışarıda hepsı havacılık duayenı kesılırler iş yapan gerçek calısanın gıymesı gereken melbusatı bu ıdarı ıslerde yağmur çamur görmeyen büro elamanı gıyer artık gorun bu adaletsızlıgı Allah ıcın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guven ~ 5 yıl önce
aynen kardesim altına imzamı atarım. siyasete dernek islerine girsem şu an Tr hariç 2 dil bilirim biyerde müdürdüm keyfime bakardım ama işte ahlak ama işte etik
guven ~ 5 yıl önce
aynen kardesim altına imzamı atarım. siyasete dernek islerine girsem şu an Tr hariç 2 dil bilirim biyerde müdürdüm keyfime bakardım ama işte ahlak ama işte etik
Neden Yıllık İzin ~ 5 yıl önce
İdar izin ver Şaka gibi yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzinmiş ~ 5 yıl önce
Yahu sen kafana göre izin verip nasıl benim yıllık izin hakesişimden düşersin bunu yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübeli ~ 5 yıl önce
Ne zaman tecrübeli kabin memuru olacak bütün kadın erkekler bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin bilgi ~ 5 yıl önce
Erteleme yok ARKAS ile taşınılıyor bu izin yapamlar genel müdürlük personeli onlarin ilgisi yok zaten genel müdürlük binası taşınmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nede nadece bu sefer haber oldu? ~ 5 yıl önce
THY 2 senedir her resmi ve milli bayramlarda personeline senelik izninden kullanma hakkı veriyor. neden sadece 31 aralık haber oldu ki? taşınmayla ilgisi yok ayrıca hakkımız olan senelik izinlerimizden kullandırtıyor beleşe izin vermiyor. neyi hazmedemiyorsunuz siz? anlamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memet ~ 5 yıl önce
Yanlış anlamayın Nice insanlar bir gün calismadigi icin evine ekmek götüremeyen. Ama ne güzel hergun tatil bunlara. Genel müdürlükte olsam bizzat taşıma isine yardim ederdim. Calismak ibadet gibidir. Calisan insan pas tutmaz. Burdakiler yatmaya meyilli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 5 yıl önce
Ne diyon sen?
h ~ 5 yıl önce
içtiğin şeyin adı ne memet

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000