28 Ekim 2015, Çarşamba 09:35:25

THK’da şok gelişmeler!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’nda yapılan başkanlık seçimlerinin ardından işler iyice arap saçına döndü.
  • Maaşlar yüzünden şoktayız aile Hayatımız mahvoldu Kürşat paşa geldin herşey beter oldu açız
  • Kürşat paşa çalışanlar siz geldiğinizden beri iki ay oldu maaş alamadı icralar geliyor yeter artık herşey daha kötü oldu oraya emekli miyadı dolmuş askerleri getireceğinize maaşları ödeyin
  • Bu gibi adamlar yüzünden memleketimizden tiksinir olduk.
  • Rektör metin gitmeni dört gözle bekliyoruz. Her sabah işe gelirken acaba bugün gitmiimidir diye dua ediyoruz. Ama sende o onur ve gurur nerede. Hani Nevin hocaya polis zoruyla görevi bıraktırmıştınız. Aynısı şimdi senin başına gelecek
  • Öyle yada böyle. Mütevelli Heyet seni istemiyor (ki sonuna kadar haklılar, ortak iş yapılacak bir şahsiyet değilsin) bu neyin ısrarıdır? Nerde kaldı onur ve gurur? Ha görünenin dışında farklı olayların varsa (ki durum bunu gösteriyor) hakkı olan herkes adına hakkımızı helal etmiyoruz sana. O altına araba verip gezdirdiklerinin burnundan gelsin.
  • Yüce padişahım pardon tı-rektörüm. Vallahi geldiğinden beri hep küçük işlerle uğraştın, uyduruk şeylerin peşinde koştun. Rektörlük seni açmadı. Sana bir tane dedektiflik bürosu açalım, komiser kolombo (muhterem, nam-ı diyar muho) ile büyük işler yaparsınız.
  • Hayırdır rektör kurumun bütün araçlarını ailenin hizmetine vermişsin eminim resimdeki şöför arkadaşın maaşını ve harcanan benzin parasını sen veriyorsundur??? rektör okulun birde golf aracı ve güvenlikci arkadaşların kullandıgı cıncır aracı var onlarada bir el at istersen malum yakında makam aracını elinden alacaklar YÖK e koruman metin ile peşpeşe cıncır aracla gidersin ha birde çakmak recep var unutmuşum oda golf aracı ile sizin emniyetinizi alır ne dersin rektörr????
  • Peki Ankara'daki önde gelen bir paralel cemaat tarafından kurulan sivil toplum kuruluşunun kurucularından olan Ferhat K. hakkında ne demeli? Metin T. ile birlikte efsane olarak döndü üniversiteye. Paralelin prim yaptığı yerdir THK Üniversitesi.
  • Evet metin toprağın gitmeme sebebi belli oldu. YÖK un yeni açıkladığı taslak vakıf ünv lerini devletlestırmek ve bununla ilgili düzenlemelerin ne olduğunu ortaya koyuyor. Thk anlayacağınız kabul edildiği gün bu taslak metin toprak yardımı ile bir an önce devletlestırılecek Kürşat paşam siz onu yollayan kadar o sizi yollayacak geçmiş olsun :))))
  • Planör Okul Müdürü Ersel ÖZKAN'ı da görevden almışlar. Merak ettiğim şey şu. Sportif Havacılığa önem vereceklerini vadeden yönetim planör okuluna diktiği incir ağacını acaba kaç günde bir sulayacak. Tema vakfıyla yaptığı anlaşma gereği şimdi hangi okulun kökünü kurutacak?

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’nda yapılan başkanlık seçimlerinin ardından işler iyice arap saçına döndü. Kuruma ait üniversitenin mütevelli heyetinin görevden aldığı rektör Metin Toprak, üniversiteden ayrılmazken eşine ve çocuklarına da üniversitenin araçlarını tahsis ettiği iddia ediliyor.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin vekil rektörü görevinden alınmasına rağmen verilen kararları reddediyor. Rektörün kararı tanımayarak üniversitede kalmaya devam etmesinin yanında şimdi de hiç hakkı olmamasına rağmen çocuklarına ve eşine üniversitenin araçlarını tahsis ettiği iddia edildi.

Üniversitedeki iç karışıklıklar eğitim sürecini de etkilerken, rektörün çocuklarına araç tahsis etmesi şiddetle eleştiriliyor. Zaten borç batağında olan kuruma ek masraflar getiren bu uygulamanın tepki ile karşılanmasına kulak asmayan vekil rektörün suç işlediği kaydediliyor.

©Airporthaber.com











THK’da şok gelişmeler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Şok ~ 8 yıl önce
Maaşlar yüzünden şoktayız aile Hayatımız mahvoldu Kürşat paşa geldin herşey beter oldu açız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paşa unıversıte ~ 8 yıl önce
paşa unıversıteyede el atınca onlarda aynı duruma dusecek maalesef. hala metın hocaya laf edın ama vakıfta neler oldugunu calısanlar zaten bılıyor
Bu ne ~ 8 yıl önce
Kürşat paşa çalışanlar siz geldiğinizden beri iki ay oldu maaş alamadı icralar geliyor yeter artık herşey daha kötü oldu oraya emekli miyadı dolmuş askerleri getireceğinize maaşları ödeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 8 yıl önce
Bu gibi adamlar yüzünden memleketimizden tiksinir olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dört göz ~ 8 yıl önce
Rektör metin gitmeni dört gözle bekliyoruz. Her sabah işe gelirken acaba bugün gitmiimidir diye dua ediyoruz. Ama sende o onur ve gurur nerede. Hani Nevin hocaya polis zoruyla görevi bıraktırmıştınız. Aynısı şimdi senin başına gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaziyet ~ 8 yıl önce
Öyle yada böyle. Mütevelli Heyet seni istemiyor (ki sonuna kadar haklılar, ortak iş yapılacak bir şahsiyet değilsin) bu neyin ısrarıdır? Nerde kaldı onur ve gurur? Ha görünenin dışında farklı olayların varsa (ki durum bunu gösteriyor) hakkı olan herkes adına hakkımızı helal etmiyoruz sana. O altına araba verip gezdirdiklerinin burnundan gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tı-rektör ~ 8 yıl önce
Yüce padişahım pardon tı-rektörüm. Vallahi geldiğinden beri hep küçük işlerle uğraştın, uyduruk şeylerin peşinde koştun. Rektörlük seni açmadı. Sana bir tane dedektiflik bürosu açalım, komiser kolombo (muhterem, nam-ı diyar muho) ile büyük işler yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKTÖR/REKTÖR ~ 8 yıl önce
Hayırdır rektör kurumun bütün araçlarını ailenin hizmetine vermişsin eminim resimdeki şöför arkadaşın maaşını ve harcanan benzin parasını sen veriyorsundur??? rektör okulun birde golf aracı ve güvenlikci arkadaşların kullandıgı cıncır aracı var onlarada bir el at istersen malum yakında makam aracını elinden alacaklar YÖK e koruman metin ile peşpeşe cıncır aracla gidersin ha birde çakmak recep var unutmuşum oda golf aracı ile sizin emniyetinizi alır ne dersin rektörr????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralelciler ~ 8 yıl önce
Peki Ankara'daki önde gelen bir paralel cemaat tarafından kurulan sivil toplum kuruluşunun kurucularından olan Ferhat K. hakkında ne demeli? Metin T. ile birlikte efsane olarak döndü üniversiteye. Paralelin prim yaptığı yerdir THK Üniversitesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bellı oldu ~ 8 yıl önce
Evet metin toprağın gitmeme sebebi belli oldu. YÖK un yeni açıkladığı taslak vakıf ünv lerini devletlestırmek ve bununla ilgili düzenlemelerin ne olduğunu ortaya koyuyor. Thk anlayacağınız kabul edildiği gün bu taslak metin toprak yardımı ile bir an önce devletlestırılecek Kürşat paşam siz onu yollayan kadar o sizi yollayacak geçmiş olsun :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Planör Okul Müdürü Ersel ÖZKAN'ı da görevden almışlar. Merak ettiğim şey şu. Sportif Havacılığa önem vereceklerini vadeden yönetim planör okuluna diktiği incir ağacını acaba kaç günde bir sulayacak. Tema vakfıyla yaptığı anlaşma gereği şimdi hangi okulun kökünü kurutacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000