01 Haziran 2017, Perşembe 14:56:48

TGS'den tüm personele uyarı!

Turkish Ground Services (TGS), tüm çalışanlarını Türkiye ile Ukrayna arasında başlatılan pasaportsuz uçuşlar konusunda uyardı.
  • türkiyede kaç kişide çipli kimlik var ki ? adamlarda senelerdir olan şey bu. konu onlar serbestçe gelsin ama biz gitmeyelim. boşverrrn otur balkonda sıcaklarda da bodruma iniveririz.
  • Şimdi otur izle INAD yolcuları
  • tgs alımları pasaportlu mu pasaportsuz mu olacak?

Turkish Ground Services (TGS), tüm çalışanlarını Türkiye ile Ukrayna arasında başlatılan pasaportsuz uçuşlar konusunda uyardı.

Ankara'da 14 Mart'ta imzalanan ve iki ülke vatandaşlarının karşılıklı kısa süreli seyahatlerinin kolaylaştırılmasını teşvik etmeyi amaçlayan anlaşmayla, Türk ve Ukrayna vatandaşları seyahatlerinde 180 gün içinde toplamda 90 günü aşmamak kaydıyla taraf ülkeye girip çıkabilecek, bu ülkeden transit geçebilmesi konusunda anlaşılmıştı.

Bugünden itibaren başlatılan uygulama hakkında Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri sağlayıcı TGS, tüm personelini konu hakkında uyardı. TGS yönetimi tarafından yapılan uyarıda, sadece pasaport veya yeni çipli kimlik kartlarıyla seyahet edilecebileceği eski manuel kimlik kartlarıyla seyahate müsade edilmediği belirtildi.

İşte TGS tarafından personele gönderilen o uyarı:

SAYIN YÖNETİCİLER,DEĞERLİ TGS ÇALIŞANLARI;


01 Haziran 2017 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Ukrayna’ya yeni çipli kimlik kartları ile pasaportsuz olarak seyahat edebileceklerdir. Pasaport veya yeni çipli kimlik kartı olmadan eski manuel kimlik kartları ile müracaat eden yolcular kesinlikle uçuşlara kabul edilmeyeceklerdir.

Konunun  önemine binaen check-in ve boarding aşamasında aksaklık yaşanmaması adına tüm personelimizin gerekli hassasiyet göstermesi hususunu bilgilerinize arz ederiz. 

Saygılarımızla

TGS'den tüm personele uyarı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iyide ~ 7 yıl önce
türkiyede kaç kişide çipli kimlik var ki ? adamlarda senelerdir olan şey bu. konu onlar serbestçe gelsin ama biz gitmeyelim. boşverrrn otur balkonda sıcaklarda da bodruma iniveririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin35 ~ 7 yıl önce
6 aydır kimlikler hazır, vatandaş gidip alacak. Bu kadar basit!
Şimdi ~ 7 yıl önce
Şimdi otur izle INAD yolcuları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabloya basmayalım ~ 7 yıl önce
tgs alımları pasaportlu mu pasaportsuz mu olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Pasaport ya da yeni kimliklerden biri olması yeterli

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000