27 Aralık 2014, Cumartesi 12:21:45

TATCA GENÇLERİ GÖKYÜZÜYLE BULUŞTURUYOR

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) tarafından gerçekleştirilen etkinlikler ile Trabzonlu gençler gökyüzüyle buluşuyor.
  • Kıyafet ile bilimin ne alakası var? Lanet okuman rezalet!
  • TATCA da yeni yönetim farkını göstermeye devam ediyor. Tebrikler
  • illa bir türbanlı var tüm organizasyonlarda. lanet olsun takiyenize. türbandan bilim mi çıkacak? yolcu olarak kalmaya mahkumsunuz!
  • Helal olsun... Bu memleketin böyle projelere ihtiyacı var... Ülkemin her yerindeki insanın hayatına değer katmak için çabalayan herkesi gözlerinden öpüyorum...

Havacılık sektörünü tanıtmak, hava trafik kontrolörlüğü mesleğine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla TATCA tarafından düzenlenen ve Trabzon Şubesi tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, uçağa hiç binmemiş lise öğrencilerinden oluşan bir grupla Trabzon'dan İstanbul'a uzanan yolculuk sabah saatlerinde başladı.

Trabzon İli Millî Eğitim Müdürlüğü ve Onur Air'in katkılarıyla 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğin ilk durağı; Yeşilköy Hava Kuvvetleri Müzesi. Rahmi Koç Müzesi’nde de havacılık ve uzay bilimlerini konu alan üç boyutlu kısa film gösterimleri ile etkinliğimiz devam edecek.

İstanbul’un tarihî ve kültürel mekanlarını kapsayan şehir turuyla tamamlanacak olan programda, son olarak İstanbul Atatürk Havalimanı'nın hava trafik kontrol birimleri ziyaret edilerek,yoğun hava trafiğinin sevk ve idaresinin nasıl gerçekleştirildiği hakkında bilgilendirme yapılacak.

TATCA GENÇLERİ GÖKYÜZÜYLE BULUŞTURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yavaş git ~ 9 yıl önce
Kıyafet ile bilimin ne alakası var? Lanet okuman rezalet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
TATCA da yeni yönetim farkını göstermeye devam ediyor. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaş... ~ 9 yıl önce
illa bir türbanlı var tüm organizasyonlarda. lanet olsun takiyenize. türbandan bilim mi çıkacak? yolcu olarak kalmaya mahkumsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş gel.. ~ 9 yıl önce
Güzel kardeşim senin gibi insana ve fikre saygısı olmayan ön yargılı birinden mi bilim çıkacak. Bu ülkenin başına ne bela geldiyse sizin gibiler yüzünden geldi. Şuanki bela da dahil. Sana ne kızın başındaki türbandan. Zamanın birinde amcam bir Hindu'ya ineğe niye tapıyorsunuz çok mantıksız demişti. Adam da tarihi cevabı verdi; "Sana ne?" Bende diyorum o kızın inancından sana ne? Türbandan değil içindeki beyinden bilim çıkar ki, o çocuklar hava trafik kontrolörlüğüne gönül vermiş. Bilim adamı olmuyor. Ya hakikaten nasıl bir insanlarsınız? Kimseyi sevmeden, nefret ederek sevilemezsiniz. Ve memnun olmadığın her durumun her yönetimin asıl müsebbibinin sen ve senin gibiler olduğu gerçeğini unutmayınız.
merve canbakkal ~ 9 yıl önce
Helal olsun... Bu memleketin böyle projelere ihtiyacı var... Ülkemin her yerindeki insanın hayatına değer katmak için çabalayan herkesi gözlerinden öpüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000