23 Ekim 2010, Cumartesi 11:12:34

TASSA'DAN "DERELİ" AÇIKLAMASI

AirportHaber’in dün “TASSA, BU SORUNUN CEVABI İÇİN SORUŞTURULUYOR” başlıklı haberine Havayolları Kabin Memurları Derneği’nden yazılı bir açıklama geldi. Peki, açıklamada ne denildi?
  • ı have a dream too....fakat bence dream değil artık çok kan kaybettiler...şık hareketler değil bunlar...................
  • bir gün bir charter kabin memuru da tassanın başkanı olacaktır!
  • tabii teknik başkan vekilinin genel sekretere olan öfkesi pek manidar gelmiş bazılarına...
  • o kadar özel şirket varken neden başkanlık thy personelinde onur pegasus saga siz nerdesiniz niye başkanlığa oynamıyorsunuz???
  • semra amir başkan filan olcak diye mi korktun sayın konak kol kola yan yana fotolarınız web sitesinizde hala ayıp ayıp buralara yazmakla asıl stratejini gösterdin izzet başkan veya diğer kuruldaki arkadaşlar yorum yazmıyo da sen niye yazdın sussan belki anlaşılırdın ama amacını gösterdin yoksa sen izzet başkandan sonra başkanlığa mı oynuyorsun
  • sayın TEKNİK BAŞKAN VEKİLİ acaba sayın dereliyle olaydan sonra ne kadar alakadar oldunuz? yoksa ÇALIŞIRKEN, dernek yönetimi adı altında kendisinden faydalanırken iyiydi, hoştu da iş akdi fesih edildi diye mi tüh kaka oldu? yoksa size rağmen hakkını aradığı için mi?
  • Ailemden 5 kişi çeşitli dönemlerde THY da görev almış ve alıyor,eşimde geçen sene Kabin amiri olarak emekli oldu.Eşim Tassanın hiç bir işe yaramadığı ve THY ile iyi geçinmek için üyelerinin haklarını savunmadığını,Şu anda Zeynek Konak adlı hanımın yaptığı gibi şirkete yalakalık için kendi üyelerini harcadıkları buraya yönetici olanları KHB sözcüsü gibi davrandıklarını AMAÇLARININDA şirkette BALLI bir yere kapak atmak olduğu içinde üyeliğini iptal ettirmişti.Şu yazışmaları okudukça nasıl haklı olduğunu anladımTassa naıl bir dernekki Genel sekreteri şirkette mahkemelik ama acele ile genel sekreterlikten alıp görevine son veriliyorolayın teknik ve hukuki boyutunu Sefa bey gayet güzel açıklıyorama bana göre AHLAKİ olarak TASSA BİTMİŞTİR.
  • senin base'in neresi bilmiyorum ama fikir sahibi olmadan zikir sahibi olma istersen. toz alerjisi uçuşa engel değil. ama yumurta alerjin varsa o hatlara gitmek için zorunlu olan aşıları olamazsın. sıkıştırılmış gazlı spreylere alerjin varsa dezenfeksiyon yapılan o hatlara uçamazsın. bilen bilmeyen herkes fetva verir oldu. senin de kavuk beklentin var herhalde bir yerden.
  • demek semra amir bu yüzden çıkartıldı. alerjim var deyip bazı uçuşlara gitmemekte ne güzel iş. benimde toza alerjim var hiç bi uçuşa gitmem artık.
  • izzet bey allahaşkına tassanın adını bu arkadaşların demeçlerinle kirletme..nasıl bu demeçleri tassa adına tek.bşk vekili adını koyarak vermesıne ızın verırsın.yanı hepımız adına...semra senı ve tassayı tassa yapan tek ısımdı o gıttı sızde bitiyorsunuz ya bu gıdısata son ver yada şerefınle ıstıfa et.madem bunlarla savaşamıyorsun bırak gıt...semra dereli hakkında daha gittiği gun (ne oldu hanı calışmayacaktı sımdı ıs mı arıyor) dıyen sn konak valla yazıklar olsun dusene tekme atmayı mı öğrendin su koca ömrunde..sen bizlerin kader arkadasısın bırde dımı ,ya senle aynı uçakta olsam aman allahım sen koru:(semra buyuk allahım senın yanında,tum mantığı ile sayın inan da ve umarım gerçekten guvendiğim sn kotil de öyle yapar.sen thy ye kazançsın..
İşte TASSA tarafından yapılan o yazılı açıklama:
 
“TÜM  ÜYELERİMİZE  ve  KAMUOYUNA DUYRULUR
 
22 Ekim 2010 tarihinde internet sitenizde yayınlanan  “TASSA, Semra Dereli’yi Neden Görevden Aldı “ başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır:
 
1.10.08.2010 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan ( 1) numaralı karar gereğince; Semra Dereli CİVELEKHAN’ın dernek üyeliği ve Yön.Krl.Genel Sekreter görevinin sona erdirilmesi, tüzük maddesi gereğince hem yazılmış hem de Semra Dereli CİVELEKHAN’a açıklanarak anlatılmıştır.Yaklaşık 1,5 yıl resmi olarak Yön.Krl.genel sekreterliği görevini, daha öncesinde de Yönetim Kurulu Üyesi olmaksızın Tassa EXTRA dergisi Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmüş olan Semra Dereli CİVELEKHAN’ın en az diğer yönetim kurulu üyeleri kadar derneğimiz tüzüğünü bilmesi gerektiği aşikardır.TASSA Yönetim Kurulu olarak sitenizdeki haberde yer aldığı gibi Semra Dereli CİVELEKHAN dernek yönetiminden İHRAÇ edilmemiştir (ihracı gerektiren haller ve tüzük gereği yasal olarak üyeliğin sona ermesi birbirinden tamamen farklı durumlardır). Dolayısı ile herhangi bir haksız ve uygunsuz uygulama söz konusu değildir.
 
2.Yine aynı haberde bahsi geçen Denetleme Kurulu Üyesi Mine ŞEREFOĞLU 16 Eylül 2010 tarihinde fiili Kabin memurluğu görevinin sona erdiğini dernek yönetimine bildirmiş olup, 21.09.2010 tarihindeki ilk yönetim kurulu toplantısında (4) no’lu karar ile  tıpkı Semra DERELİ CİVELEKHAN’ın üyelik ve Yön.Krl.Üyeliği görevlerinin sona erdirilmesindeki prosedür uygulanarak üyelik ve görevine son verilmiştir.
 
Saygılarımızla,
 
TASSA YÖNETİM KURULU”

TASSA'DAN "DERELİ" AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Misafir ~ 14 yıl önce
ı have a dream too....fakat bence dream değil artık çok kan kaybettiler...şık hareketler değil bunlar...................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir gün bir charter kabin memuru da tassanın başkanı olacaktır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabii teknik başkan vekilinin genel sekretere olan öfkesi pek manidar gelmiş bazılarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o kadar özel şirket varken neden başkanlık thy personelinde onur pegasus saga siz nerdesiniz niye başkanlığa oynamıyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
semra amir başkan filan olcak diye mi korktun sayın konak kol kola yan yana fotolarınız web sitesinizde hala ayıp ayıp buralara yazmakla asıl stratejini gösterdin izzet başkan veya diğer kuruldaki arkadaşlar yorum yazmıyo da sen niye yazdın sussan belki anlaşılırdın ama amacını gösterdin yoksa sen izzet başkandan sonra başkanlığa mı oynuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın TEKNİK BAŞKAN VEKİLİ acaba sayın dereliyle olaydan sonra ne kadar alakadar oldunuz? yoksa ÇALIŞIRKEN, dernek yönetimi adı altında kendisinden faydalanırken iyiydi, hoştu da iş akdi fesih edildi diye mi tüh kaka oldu? yoksa size rağmen hakkını aradığı için mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ailemden 5 kişi çeşitli dönemlerde THY da görev almış ve alıyor,eşimde geçen sene Kabin amiri olarak emekli oldu.Eşim Tassanın hiç bir işe yaramadığı ve THY ile iyi geçinmek için üyelerinin haklarını savunmadığını,Şu anda Zeynek Konak adlı hanımın yaptığı gibi şirkete yalakalık için kendi üyelerini harcadıkları buraya yönetici olanları KHB sözcüsü gibi davrandıklarını AMAÇLARININDA şirkette BALLI bir yere kapak atmak olduğu içinde üyeliğini iptal ettirmişti.Şu yazışmaları okudukça nasıl haklı olduğunu anladımTassa naıl bir dernekki Genel sekreteri şirkette mahkemelik ama acele ile genel sekreterlikten alıp görevine son veriliyorolayın teknik ve hukuki boyutunu Sefa bey gayet güzel açıklıyorama bana göre AHLAKİ olarak TASSA BİTMİŞTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin base'in neresi bilmiyorum ama fikir sahibi olmadan zikir sahibi olma istersen. toz alerjisi uçuşa engel değil. ama yumurta alerjin varsa o hatlara gitmek için zorunlu olan aşıları olamazsın. sıkıştırılmış gazlı spreylere alerjin varsa dezenfeksiyon yapılan o hatlara uçamazsın. bilen bilmeyen herkes fetva verir oldu. senin de kavuk beklentin var herhalde bir yerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demek semra amir bu yüzden çıkartıldı. alerjim var deyip bazı uçuşlara gitmemekte ne güzel iş. benimde toza alerjim var hiç bi uçuşa gitmem artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izzet bey allahaşkına tassanın adını bu arkadaşların demeçlerinle kirletme..nasıl bu demeçleri tassa adına tek.bşk vekili adını koyarak vermesıne ızın verırsın.yanı hepımız adına...semra senı ve tassayı tassa yapan tek ısımdı o gıttı sızde bitiyorsunuz ya bu gıdısata son ver yada şerefınle ıstıfa et.madem bunlarla savaşamıyorsun bırak gıt...semra dereli hakkında daha gittiği gun (ne oldu hanı calışmayacaktı sımdı ıs mı arıyor) dıyen sn konak valla yazıklar olsun dusene tekme atmayı mı öğrendin su koca ömrunde..sen bizlerin kader arkadasısın bırde dımı ,ya senle aynı uçakta olsam aman allahım sen koru:(semra buyuk allahım senın yanında,tum mantığı ile sayın inan da ve umarım gerçekten guvendiğim sn kotil de öyle yapar.sen thy ye kazançsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000