28 Mart 2012, Çarşamba 14:02:23

TARKİM'DE İŞ GARANTİLİ PİLOT EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan TARKİM Havacılık,Pilotluğa gönül veren gençlerin "Lisansımı aldıktan sonra iş bulabilecek miyim?" korkusunu, İş Garantili Uçuş Eğitim Projesi ile ortadan kaldırıyor.
  • İş vardı yoktu kendini geliştir falan hepsi laf bunun çok basit ve kolay bir yöntemi var. Tarkim internet sitesindeki mezunlar listesine, Öğrencilerinin mezun olduğu tarihi ve işe başladığı tarihi yazar. Bir de bu listede yer alamayan mezun olupta işi olmayanların listesini yapar ve yayınlar bu tartışma kolayca çözümlenir.......
  • kumar oynamayı seven, yabana atılacak parası emeği ve ömürden giden zamanı olan bir adamın pilot olmak için uçuş okuluna gitmesi moda oldu bu günlerde. şu an piyasanın pilota doymuş olduğunu göremiyomusunuz. 3-5-8 değil yüzlerce pilotun işsiz olduğunu nasıl görmezden gelirsiniz. genede siz bilirsiniz.
  • SADECE B-737 DEĞİL, AIRBUS TİPLİ DE PİLOT VAR ŞU AN AÇIKTA OLAN. İNGİLİZCELERİ DE EN AZINDAN LEVEL4, AYRICA ŞU SIRALAR BATMAKTA OLAN ŞİRKETLERİ VE ORALARDAN AÇIKTA KALACAK OLAN PİLOTLAR DA DÜŞÜNÜLECEK OLURSA SEKTÖRDE İŞ BULMA ÜMÜDİ GİDEREK AZALIYOR. HAVA YOLUNDAN BAŞKA ALTERNATİFLER ARAYAN ARKADAŞLAR KAÇ LİRA MAAŞ ALABİLECEKLERİNİ SANIYORLAR DA 80-90.000€ MASRAFI KAÇ YILDA GERİ ÖDEYECEKLER VE BU ARADA KARINLARINI DOYURACAKLAR? IR ÖĞRETMENİ HANGİ OKULDA 3500€ - 4000 € MAAŞ ALIYOR? AIRLINE'DAN BAŞKA ŞANS YOK BU PARAYI GERİ ÖDEMEK İÇİN. SÜPÜRGEYLE UÇARAK KREDİLER ÖDENEİYOR MALESEF KENDİNİZİ KANDIRMAYIN, UÇUŞ OKULU OLAN AIRLINE'LAR BİLE İŞ "GARANTİSİ" VERMEZKEN, UÇUŞ OKULLARININ GARANTİSİ DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR.
  • Bazı arkadaşlar burada yazmışlar kendini geliştir filan falan.. Tahminim bu kişilerin havacılıkla pek alakası yok eğer varsa bile en son 2 yıl öncede kalmış.. Siz istediğiniz kadar kendinizi geliştirin yüksek mertebeli bir müdürün yakını olmak kadar şanslı olamayacaksınız. Veya 1500 saat uçuş olarak dönmeyecek size bu kendini geliştirmeler. İnsanlar tip'li ve işsiz şu anda boş konuşmayın git hava taksi yap filan.. Sakın gidip özel uçuş okullarına da böyle saçma vaatlerle paranızı kaptırmayın. Eğer sağlam tanıdığınız varsa tabi gidin ama işin içinden bildiğiniz güvendiğiniz birileri yoksa aman diyim yazık olur hem hayallerinize hemde şu anki hayatınıza.. Kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın... Benden de Saygılar.
  • Sevgili havacılığa gönül veren kardeşler. Bakın buraya 50.000 euro civarı ödeme yapacaksınız, üzerine gecikmeyeyim sektör daralacak diye 30.000 euro daha bayılacaksınız ve işsiz bir şekilde 500 saat tip uçuşu yapayım diye aranmak zorunda kalacaksınızki dünyada en ucuzu 32.00o dolar gördüm, Atlas sağ koltuk 500 saati 38.000 euro civarına satıyormuş. Yani tecrübe için aranan tip te 500 saate ulaşacağınız rakamlar bu. Şu dönem de ancak böyle işsiz kalmazsınız. Gaza gelmeyin, bir çok evini ipotek ettirip kredi almış kardeşimin başına gelen inşallah sizin başınıza gelmez. Burada okulların içinden insanların yazdığı şeylere kanmayın inanın Boeing 737 tip li ve işsiz hele yeni başlayanlara göre çok daha tecrübeli insanlar tanıyorum...
  • Bence uçmak illa ki bir havayolunda uçmak değildir, süpürge olsa onda da uçmaktır. Bitir eğitimini yangın uçaklarında uç, uçuş hocalığı yap, hava taksi yap, tecrübe kazan saat kazan kendini geliştir ardından bir havayoluna girersin, işsiz olanların yüzde 50 si bence THY ya da Emirates gibi kesin bu havayolu olmalı ve bu uçak tipi olmalı diyenlerdir. Aviator olmak daha önemli, herşekilde geliştir kendini, kapılar ardına kadar açılacaktır.. Sevgiler.
  • arkadaşlar torpilli .. lar ve gavurlar olmasa bu memlekette yetenekli, bilgili ve inglizcesi iyi olan mezunlara iş var . bu kul hakkı yiyen şerefsizler yüzünden iş olanağı kısıtlı..
  • arkadaşlar cebinizden çıkacak milyonlara yazık olur bi heves edip paralarınızı sakın savurmayın, şuan dışarıda yüzlerce lisans almış zavallı genç var; emin olun cebinizdeki B sınıfı ehliyet daha geçerli.
  • çok zor şu an iş bulmak yazık olur....
  • Pilotluk yada havacılık,ufku geniş olmayı gerektirir.eğer böyle değilseniz bu sektörde fazla bir varlık gösteremezsiniz.yapılan yorumların çoğu tek taraflıdır.buradaki iş garantisine neden sadece havayolu olarak bakıyorsunuz?ingilizceleriniz ne durumda?IR konusunda iyi misiniz?Armut piş ağzıma düş mantığı ile olmaz bu işler.iş bulmanız sadece firmaya bağlı değildir,sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğinizle alakalıdır.
TARKİM tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda eğitime kabul edilecek olan pilot adaylarının eğitimlerini başarı ile tamamlayıp ATPL lisansını almaya hak kazanmalarından sonra anlaşmalı olduğu Havayolu şirketlerinde, kendi bünyesinde, sektörde faaliyet gösteren diğer Hava Taksi İş Jetlerinde ve Uçuş Okulunda Uçuş Öğretmeni (FI) 3 ayrı seçenek sunarak çalışma garantisi veriyor.

Eğitimlerini tamamlayan genç pilotlar, Tip Eğitimi(Type Rate) alarak Havayollarında, Hava Takside İş Jetlerinde, TARKİM bünyesinde bulunan iş jetlerinde uçuş kariyerlerine başlayacaklar. Kariyerine Uçuş Öğretmeni olarak başlamak isteyenler ise TARKİM Havacılık'ta göreve başlayacak. Sağlanan bu imkânlar ile TARKİM öğrencileri, sektöre bir adım önde giriş yapacaklar.

İş garantili uçuş eğitimine kabul edilecek olan pilot adaylarında;

• 4 yıllık üniversite mezunu olmak,
• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
• Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da 3 yıl tecilli olmak,
• İyi derecede İngilizce (L4) bilmek,
• 35 yaşını aşmamış olmak  gibi şartlar da aranmaktadır.






TARKİM'DE İŞ GARANTİLİ PİLOT EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
İş vardı yoktu kendini geliştir falan hepsi laf bunun çok basit ve kolay bir yöntemi var. Tarkim internet sitesindeki mezunlar listesine, Öğrencilerinin mezun olduğu tarihi ve işe başladığı tarihi yazar. Bir de bu listede yer alamayan mezun olupta işi olmayanların listesini yapar ve yayınlar bu tartışma kolayca çözümlenir.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kumar oynamayı seven, yabana atılacak parası emeği ve ömürden giden zamanı olan bir adamın pilot olmak için uçuş okuluna gitmesi moda oldu bu günlerde. şu an piyasanın pilota doymuş olduğunu göremiyomusunuz. 3-5-8 değil yüzlerce pilotun işsiz olduğunu nasıl görmezden gelirsiniz. genede siz bilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SADECE B-737 DEĞİL, AIRBUS TİPLİ DE PİLOT VAR ŞU AN AÇIKTA OLAN. İNGİLİZCELERİ DE EN AZINDAN LEVEL4, AYRICA ŞU SIRALAR BATMAKTA OLAN ŞİRKETLERİ VE ORALARDAN AÇIKTA KALACAK OLAN PİLOTLAR DA DÜŞÜNÜLECEK OLURSA SEKTÖRDE İŞ BULMA ÜMÜDİ GİDEREK AZALIYOR. HAVA YOLUNDAN BAŞKA ALTERNATİFLER ARAYAN ARKADAŞLAR KAÇ LİRA MAAŞ ALABİLECEKLERİNİ SANIYORLAR DA 80-90.000€ MASRAFI KAÇ YILDA GERİ ÖDEYECEKLER VE BU ARADA KARINLARINI DOYURACAKLAR? IR ÖĞRETMENİ HANGİ OKULDA 3500€ - 4000 € MAAŞ ALIYOR? AIRLINE'DAN BAŞKA ŞANS YOK BU PARAYI GERİ ÖDEMEK İÇİN. SÜPÜRGEYLE UÇARAK KREDİLER ÖDENEİYOR MALESEF KENDİNİZİ KANDIRMAYIN, UÇUŞ OKULU OLAN AIRLINE'LAR BİLE İŞ "GARANTİSİ" VERMEZKEN, UÇUŞ OKULLARININ GARANTİSİ DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bazı arkadaşlar burada yazmışlar kendini geliştir filan falan.. Tahminim bu kişilerin havacılıkla pek alakası yok eğer varsa bile en son 2 yıl öncede kalmış.. Siz istediğiniz kadar kendinizi geliştirin yüksek mertebeli bir müdürün yakını olmak kadar şanslı olamayacaksınız. Veya 1500 saat uçuş olarak dönmeyecek size bu kendini geliştirmeler. İnsanlar tip'li ve işsiz şu anda boş konuşmayın git hava taksi yap filan.. Sakın gidip özel uçuş okullarına da böyle saçma vaatlerle paranızı kaptırmayın. Eğer sağlam tanıdığınız varsa tabi gidin ama işin içinden bildiğiniz güvendiğiniz birileri yoksa aman diyim yazık olur hem hayallerinize hemde şu anki hayatınıza.. Kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın... Benden de Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili havacılığa gönül veren kardeşler. Bakın buraya 50.000 euro civarı ödeme yapacaksınız, üzerine gecikmeyeyim sektör daralacak diye 30.000 euro daha bayılacaksınız ve işsiz bir şekilde 500 saat tip uçuşu yapayım diye aranmak zorunda kalacaksınızki dünyada en ucuzu 32.00o dolar gördüm, Atlas sağ koltuk 500 saati 38.000 euro civarına satıyormuş. Yani tecrübe için aranan tip te 500 saate ulaşacağınız rakamlar bu. Şu dönem de ancak böyle işsiz kalmazsınız. Gaza gelmeyin, bir çok evini ipotek ettirip kredi almış kardeşimin başına gelen inşallah sizin başınıza gelmez. Burada okulların içinden insanların yazdığı şeylere kanmayın inanın Boeing 737 tip li ve işsiz hele yeni başlayanlara göre çok daha tecrübeli insanlar tanıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence uçmak illa ki bir havayolunda uçmak değildir, süpürge olsa onda da uçmaktır. Bitir eğitimini yangın uçaklarında uç, uçuş hocalığı yap, hava taksi yap, tecrübe kazan saat kazan kendini geliştir ardından bir havayoluna girersin, işsiz olanların yüzde 50 si bence THY ya da Emirates gibi kesin bu havayolu olmalı ve bu uçak tipi olmalı diyenlerdir. Aviator olmak daha önemli, herşekilde geliştir kendini, kapılar ardına kadar açılacaktır.. Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar torpilli .. lar ve gavurlar olmasa bu memlekette yetenekli, bilgili ve inglizcesi iyi olan mezunlara iş var . bu kul hakkı yiyen şerefsizler yüzünden iş olanağı kısıtlı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar cebinizden çıkacak milyonlara yazık olur bi heves edip paralarınızı sakın savurmayın, şuan dışarıda yüzlerce lisans almış zavallı genç var; emin olun cebinizdeki B sınıfı ehliyet daha geçerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok zor şu an iş bulmak yazık olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotluk yada havacılık,ufku geniş olmayı gerektirir.eğer böyle değilseniz bu sektörde fazla bir varlık gösteremezsiniz.yapılan yorumların çoğu tek taraflıdır.buradaki iş garantisine neden sadece havayolu olarak bakıyorsunuz?ingilizceleriniz ne durumda?IR konusunda iyi misiniz?Armut piş ağzıma düş mantığı ile olmaz bu işler.iş bulmanız sadece firmaya bağlı değildir,sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğinizle alakalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000