30 Temmuz 2015, Perşembe 12:51:07

Tarkim filosuna bir uçak daha katıldı

Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim atılımları ile dikkat çekiyor. İtalya’dan satın alıp filosuna dahil ettiği 2009 yılı üretimli P2006T model çift motorlu Tecnam ile uçak filosunu güçlendirdi
  • bu neyin kafası hacı laaa tarkim kalitedir susulsun !
  • Sayın editör neden yanlı davranıyorsunuz. Kötü yorumlara beğeni fazla geliyor ki ne olursa olsun bugüne kadar hiç görülmemiş şey bu , iyi yorumlar da ise beğeni düşük tutuluyor. Nedeni az çok tahmin ediliyor sanırım.. Hiç etik değil..
  • Tarkim güzel işler yapıyor ve biz öğrencilerini gururlandırıyor.. Tebrikler aşkın bey ve ekibi :)
  • thk ya gitme nereye gidersen git werdikleri sözleri tutamadıklarını biliorum
  • Ucuz ve yaramaz ucaklar,saga cekiyor...cok bindim,edirne havaalaninda
  • Ben Er Ah personeli değilim hatta Er-Ah'ın da 60.000 € eğitim ücreti istediğinden pahalı buluyorum. Ayjet ile de kıyaslayabilirdim ama oradan mezun birçok kaptan çocuğu olduğundan Ayjeti'i araya katmadım. CV'imde Tarkim yazdığı için iş görüşmelerinde sorun yaşıyorum diyen kişiler var. Yıl yıl mezun ettikleri öğrencilerini yazsınlar ona göre anlarım eğitim kalitesini. Siz 2013-2014 yılındaki mezun isimlerini kaçının havayollarında yer aldığını belirtin. Ayrıca Tarkim uçuş saatlerinde şişirme yapıyor deniliyor sitelerde böyle bir iddia neden diğer uçuş okullarına değil de Tarkim için söyleniyor? Açıklayın merak ediyoruz bunları.
  • arkadaşlar hiç bir hava yolu işe alırken mezun olduğu okula bakmaz. çünkü bütün okullar modüler eğitim verir.1 okulda ppl alır bir diğerinde atp teori alırsın shgm de sınavını verirsin pic uçuşlarını başka yerde uçarsın vs.... özetle tarkim türkiyenin en köklü uçuş okulu yeni yatırımları hayırlı olsun.
  • her okulun konsepti farklı sanırım mezun öğrencilerine özel jette uçma imkanı da veren tek şirket tarkim bütün şirketler daha da büyüsün kimse kimseye çamur atmasın küçük algı operasyonları yapmasına gerek yok.Tarkim yazanları simülatörde eliyorlarmış bence bu kadar küçülmenize gerek yok. ata sözümüz var ya ... ..... kervan yürür.
  • Bazen bir adam gelir şirkete her şeyi tersine çevirir:) Bakarsın ilk Kurulduğu gibi ilk Sıraya da yükselir.
  • Thkda da var bu ucaklardan bildigim kadariyla peki tecnam t2006 mi yoksa diamond da42 mi daha iyi aciklayabilirmisiniz ?

Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim atılımları ile dikkat çekiyor. İtalya’dan satın alıp filosuna dahil ettiği  2009 yılı üretimli P2006T model çift motorlu Tecnam ile uçak filosunu güçlendirdi.

Tarkim tek motorlu uçak filosunu da güçlendirme ve yenileme yolunda adımlar atmaya başladı. Ağustos ayı içerisinde 1 adet yurt dışından ve 1 adet yurt içinden olmak üzere toplam 2 adet Cessna-172 uçaklarını filosuna dahil edeceğini açıklayan Tarkim, devamının da geleceğini sene içerisinde tek motorlu uçak sayısını 15’e çift motorlu uçak sayısını da 2’ ye çıkaracağını duyurdu.

Tarkim ayrıca 2'si İstanbul Atatürk Havalimanı, 2’si Adana havalimanı olmak üzere 4 adet hangarı ile de havacılıktaki ağırlığını hissettiriyor. Tarkim bünyesindeki diğer şirketi BEEJET (uçuş operasyon ve temsil/gözetim) ile de hizmet sunuyor.




 

Tarkim filosuna bir uçak daha katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

aircraft technician ~ 9 yıl önce
bu neyin kafası hacı laaa tarkim kalitedir susulsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın.. ~ 9 yıl önce
Sayın editör neden yanlı davranıyorsunuz. Kötü yorumlara beğeni fazla geliyor ki ne olursa olsun bugüne kadar hiç görülmemiş şey bu , iyi yorumlar da ise beğeni düşük tutuluyor. Nedeni az çok tahmin ediliyor sanırım.. Hiç etik değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 9 yıl önce
Tarkim güzel işler yapıyor ve biz öğrencilerini gururlandırıyor.. Tebrikler aşkın bey ve ekibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarkim vs tua ~ 9 yıl önce
thk ya gitme nereye gidersen git werdikleri sözleri tutamadıklarını biliorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphone ~ 9 yıl önce
Birincisi Ankarada ailemiz ve belli duzenimiz var ve mecburen tuaya gitmek zorundayiz, ayrica kendiniz deneyim etmeden yorum yapmayin lutfen kulaktan dolma bilgilerle burda herkes birbirini karaliyor. Tavsiyem yeni kayit olucak arkadasla kimseyi dinlemeyin, orda okuyanlarla konusarak kayit olun. Burdaki bilgilere guvenmeyin. Ayrica tuaya laf atiyosunuz ama diger okullar kurus indirim bile yapmiyo ve gordugunuz muamele hic hos degil paranizla rezil oluyosunuz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ucuz ve yaramaz ucaklar,saga cekiyor...cok bindim,edirne havaalaninda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oylemi ~ 9 yıl önce
Diamond ve Tecnam piyasinin lideri, uc gunluk olunca pilot herseyi biliyorsunuz, binseydin eski Beechraft a kelle koltukla anlardin Tecnam in kiymetini
cc ~ 9 yıl önce
Paşam sen git Edirne sanayisine orada bisiklete bin. Burası havacılık sitesi uçakla uçulur. Bi zahmet gelme buralarada insanı günaha sokma.
Bir Aday ~ 9 yıl önce
Ben Er Ah personeli değilim hatta Er-Ah'ın da 60.000 € eğitim ücreti istediğinden pahalı buluyorum. Ayjet ile de kıyaslayabilirdim ama oradan mezun birçok kaptan çocuğu olduğundan Ayjeti'i araya katmadım. CV'imde Tarkim yazdığı için iş görüşmelerinde sorun yaşıyorum diyen kişiler var. Yıl yıl mezun ettikleri öğrencilerini yazsınlar ona göre anlarım eğitim kalitesini. Siz 2013-2014 yılındaki mezun isimlerini kaçının havayollarında yer aldığını belirtin. Ayrıca Tarkim uçuş saatlerinde şişirme yapıyor deniliyor sitelerde böyle bir iddia neden diğer uçuş okullarına değil de Tarkim için söyleniyor? Açıklayın merak ediyoruz bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2012 YILI ~ 9 yıl önce
Saatlerde şişirmemi :D hahhahahaha
Çömez ~ 9 yıl önce
Kardeş ben uçuyorum mesela sen kafasını takma
ah ah cahillik ~ 9 yıl önce
arkadaşlar hiç bir hava yolu işe alırken mezun olduğu okula bakmaz. çünkü bütün okullar modüler eğitim verir.1 okulda ppl alır bir diğerinde atp teori alırsın shgm de sınavını verirsin pic uçuşlarını başka yerde uçarsın vs.... özetle tarkim türkiyenin en köklü uçuş okulu yeni yatırımları hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bütün Okullar ~ 9 yıl önce
Tüm okullar Modüler Eğitim verir derken???
En Köklü Okul ~ 9 yıl önce
Evet ama sanırım Kökleri biraz fazla derin :)
Emekci Pilot ~ 9 yıl önce
Ben ayjette ogrenciyim suan entegre egitim aliyoruz.Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek...
teşekkürler ~ 9 yıl önce
her okulun konsepti farklı sanırım mezun öğrencilerine özel jette uçma imkanı da veren tek şirket tarkim bütün şirketler daha da büyüsün kimse kimseye çamur atmasın küçük algı operasyonları yapmasına gerek yok.Tarkim yazanları simülatörde eliyorlarmış bence bu kadar küçülmenize gerek yok. ata sözümüz var ya ... ..... kervan yürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 9 yıl önce
Beceremiyorlar sonra simde eliyor line kolay değil tabiki
Mühendis ~ 9 yıl önce
Bazen bir adam gelir şirkete her şeyi tersine çevirir:) Bakarsın ilk Kurulduğu gibi ilk Sıraya da yükselir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk Kurulan mı? ~ 9 yıl önce
FTO-TR-01 hangi kuruluş? Bir öğren istersen. Sonra iddia et.
? ~ 9 yıl önce
Thkda da var bu ucaklardan bildigim kadariyla peki tecnam t2006 mi yoksa diamond da42 mi daha iyi aciklayabilirmisiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Tecnam P2006T

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000