19 Mayıs 2010, Çarşamba 08:51:11

Taraftarlar uçakta birbirine girdi!

İstanbul'daki derbide statta başlayan kavga hava alanına taşındı. Çıkan olaylarda dört taraftar gözaltına alındı
  • Nasıl bir eziklik içinde yapılmış yorum bu. Kimse kimseyi kültürsüzlükle suçlamıyor. Ayrıca istediği kadar medeni olsun bu tarz kavgalar Avrupa'nın en medeni şehirlerinde bile olabiliyor. Asıl bu tarz ayrımcı bir yorum kültürsüzlük bence. Ayrıca taraflar İzmir'e indiğinde beraberce alanı sakin biçimde terk ettiler. Ben oradaydım. Alan dışında bile ne bir hadise ne de bir bağırış çığırış yaşanmadı.
  • ne oldu? hani hep doğulular kültürsüzdü? doğulular kavgacıydı? okuyun da utanın, üstelik bir maç için, rezilliğe bak..
  • yüksek ahlaki değerlere(!) sahip medeni(!) vatandaşlarımız !!!

Yeni Asır'ın haberine göre; Karşıyaka ile Altay'ı önceki gün İstanbul'da karşı karşıya getiren Bank Asya 1. Lig Play-Off ilk maçı tatsız olaylara neden oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maç öncesi çıkan ve güçlükle bastırılan olaylar, İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda da sürdü. Bu kez Karşıyakalı bir grup, içlerinde Altay'ın eski başkanları Melih Tunç Tandoğan ve Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu bir gruba önce sözlü sataşmada bulundu, sonra tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Karşıyakalıların darbeleri sonucu, Altaylı bir taraftarın burnu kırıldı. Gerginliği Karşıyaka yöneticisi Aygün Cicibaş önledi. Altaylıların şikayeti sonucu Karşıyakalı Ahmet Tanrıverdi, Celal Doğanalp, Sertan., Nevzat Aykut gözaltına alındı. Altaylı taraftarın burnunu kıran kişi tespit edilemeyince dört kişi serbest bırakıldı. Havaalanındaki yumruklaşmalarının yükselttiği tansiyon, yolcuların uçağa binmesinden sonra da düşmedi. Karşıyakalı ve Altaylılar uçakta ta sözlü atışmaya girince, Pilot "Bu şartlarda uçuş yapamam" anonsu yaptı. Bunun üzerine polis uçağa girdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın araya girmesi ve olayların yatıştırılmasıyla uçak İstanbul'dan İzmir'e uçtu.

Yolda da olaylar çıktı

KSK-Altay gerginliği sadece stat ve hava alanıyla kısıtlı kalmadı. İstanbul'a kendi özel araçlarıyla gelen Karşıyakalı bir aile dönüşte Eskihisar yakınlarında mola verdi. Bu sırada oradan geçen Altaylı taraftarlar, iki otobüsü durdurup Karşıyakalı aileye saldırdı. Olaylar çevredekilerin de müdahalesiyle yatıştırıldı.

Otobüsler taşlandı

Dönüş yolunda Boğaziçi köprüsü gişeleri çıkışında Altaylılara, Konyasporlu taraftarlar saldırdı. İki grup arasında yaşanan taşlaşmada Konyasporlu taraftarları taşıyan bazı otobüslerin camları kırıldı.
 

Taraftarlar uçakta birbirine girdi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl bir eziklik içinde yapılmış yorum bu. Kimse kimseyi kültürsüzlükle suçlamıyor. Ayrıca istediği kadar medeni olsun bu tarz kavgalar Avrupa'nın en medeni şehirlerinde bile olabiliyor. Asıl bu tarz ayrımcı bir yorum kültürsüzlük bence. Ayrıca taraflar İzmir'e indiğinde beraberce alanı sakin biçimde terk ettiler. Ben oradaydım. Alan dışında bile ne bir hadise ne de bir bağırış çığırış yaşanmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne oldu? hani hep doğulular kültürsüzdü? doğulular kavgacıydı? okuyun da utanın, üstelik bir maç için, rezilliğe bak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yüksek ahlaki değerlere(!) sahip medeni(!) vatandaşlarımız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000