25 Aralık 2009, Cuma 07:23:22

Talat yoksa, uçak da yok!

Adada cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken Başbakan Eroğlu ile Cumhurbaşkanı Talat arasındaki görüş ayrılığı Ankara'ya da yansıdı.
  • BAK ARKADAŞIM BİRAZ ETRAFINA ALDIĞIN İNSANLARI DAHA AKTİF VE KARALI VE DÜRÜST İNSANLARDAN SEÇSENDE BU ÜLKENİN BAŞINA GEÇSEN YOKSA SATACAKLAR BE ARKADAŞ..ŞİMDİ TAM ZAMANI SN RAUF DENKTAŞI TEKRAR SİYASETE DÖNDÜRÜN..İNAN BANA BUNA İHTİYAÇ VAR ..BIRAKIN BU JUBİLE İŞLERİNİ YOKSA VATAN ELDEN GİDİYOR...BU MESAJI KİM OKURSA LÜTFEN SN SERDAR DENKTAŞA İLETSİN...
  • ÖNCE GELİRSE KKTC Yİ O PAZARLAYACAK.ÇÜNKÜ BU ÜLKENİN TEK SAVUNAN ADAMI SN RAUF DENKTAŞ SİYASET DIŞINDA BIRAKILDI..YAZIKTIR GÜNAHTIR ..EĞER BU ÜLKEYİ SATARSANIZ ...SİZLERDE YARIN BİR RUMUN YANINDA ÇALIŞIRSINIZ..BUNU ASLA UNUTMAYIN..BU CEBERUD DEVLET NASIL KURULDU TALAT SEN BUZDOLABI EŞİNDE LABORUTUVARCILIK YAPARKEN VERİLEN MÜCADELELER SONUCU OLDU..SEN HATIRLAMADIĞIN İÇİN ŞİMDİ EROĞLU İLE YARIŞ EDERSİNİZ VE HANGİNİZ ÖNCE SATACAKSINIZ.

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Derviş Eroğlu ile Ankara'ya gelmek istemeyince Türkiye, adaya yollayacağı uçağı göndermekten vazgeçti. İlk etapta liderleri dörtlü görüşme için davet eden Ankara, Talat'ın "gelmeme" kararının ardından adaya göndereceği uçağı iptal etti. Eroğlu dün Ankara'ya gelip Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşürken, Talat, Ocak ayında Ankara'da olacak. Talat ve Eroğlu ile birlikte değerlendirme yapılması önerisi ilk olarak Kasım ayındaki görüşmelerde gündeme gelmişti.

Talat yoksa, uçak da yok!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BAK ARKADAŞIM BİRAZ ETRAFINA ALDIĞIN İNSANLARI DAHA AKTİF VE KARALI VE DÜRÜST İNSANLARDAN SEÇSENDE BU ÜLKENİN BAŞINA GEÇSEN YOKSA SATACAKLAR BE ARKADAŞ..ŞİMDİ TAM ZAMANI SN RAUF DENKTAŞI TEKRAR SİYASETE DÖNDÜRÜN..İNAN BANA BUNA İHTİYAÇ VAR ..BIRAKIN BU JUBİLE İŞLERİNİ YOKSA VATAN ELDEN GİDİYOR...BU MESAJI KİM OKURSA LÜTFEN SN SERDAR DENKTAŞA İLETSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖNCE GELİRSE KKTC Yİ O PAZARLAYACAK.ÇÜNKÜ BU ÜLKENİN TEK SAVUNAN ADAMI SN RAUF DENKTAŞ SİYASET DIŞINDA BIRAKILDI..YAZIKTIR GÜNAHTIR ..EĞER BU ÜLKEYİ SATARSANIZ ...SİZLERDE YARIN BİR RUMUN YANINDA ÇALIŞIRSINIZ..BUNU ASLA UNUTMAYIN..BU CEBERUD DEVLET NASIL KURULDU TALAT SEN BUZDOLABI EŞİNDE LABORUTUVARCILIK YAPARKEN VERİLEN MÜCADELELER SONUCU OLDU..SEN HATIRLAMADIĞIN İÇİN ŞİMDİ EROĞLU İLE YARIŞ EDERSİNİZ VE HANGİNİZ ÖNCE SATACAKSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000