31 Ekim 2009, Cumartesi 07:07:00

Talabani'den Baykal'a uçak jesti...

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, özel davetlisi olarak 8 Kasım’da Bağdat’a gidecek olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “uçak jesti” yaptı...
  • THY Bagdata duzenli ucuyor. Illede ozel ucakmi tutacak sayin Baykal?
  • G550 almanın hesabını yapacaklarına veya Talabi'nin uçağına para vereceklerine, önce makam otolarının vergisini ödesinler. (bkz: http://www.stargazete.com/politika/yakalandigi-yerde-otoparka-cekilecek-104048.htm )
  • Türkiye Irak lilarin elinemi kaldi, adamlara dünya da kimse ucak vermiyor, onlar bizim ana muhalefet liderimize negibi yardimci olabilir? Yazik THY !!!!! THY yazik!!!!
  • üzüldüm şimdi sayın baykal cehape ninparti harici iş bankasından koca bir gelir kaynagı varya ordan alamıyormu yoksa alırsa bazı gerçekler açıgamı çıkar onu bilmemiz lazım hem siz sayın baykal ben kürleri kabul etmem diyosunuz hemde talabani ile görüşeceksiniz ve hemde onların size makul bir fiyata kiralayacagı uçakla gideceksiniz tuhaf ama çok tuhaf her halde bir muhalefet olarak barzaniden talabaniden çelik çomak oynamak için gitmiyosunuzdur keşke sayın bahçeliyide götürseydiniz adamcagız ankaradan çıkmayalı yılar oldu hem bi yurtdışı görür en azından seçimlerde sizde o da bizde yurtdışı gezilerine çıkıyoruz diye bilirsiniz.. işin espirisi bi yana bu uçak olayı üzücü bir olay hani chp de yok olsa anlarımda şimdi bu iş ne iş anlamadım....
  • CHP de böyle bir uçağınız yok mu? Binin gidin işte. Türkiye sizi oraya götürüp getirecek milletin parası ile alınmış uçaklardan bir tanesini size tahsis edemiyor mu? Talabani'den jest bekletiyor size!

CHP yönetiminin Bağdat’a uçacak ve temasların sonuna kadar Bağdat Havalimanı’nda bekleyecek uçak bulmakta zorlandığı bilgisini alan Talabani, Irak Havayolları’nı devreye soktu. Talabani, kurmaylarına arzu edilen kapasitede bir uçağın makul bir ücret karşılığında Baykal ve heyetine tahsis edilmesi talimatını verdi. İngiltere merkezli bir sigorta şirketinin hesaplamaları tamamlamasının ardından, önümüzdeki pazartesi günü CHP Genel Merkezi’ne kiralama ücreti bildirilecek. CHP yönetimi talep edilecek ücrete göre iki günlük gezinin, bir güne indirilmesi konusunda son kararını verecek.

Hürriyet

Talabani'den Baykal'a uçak jesti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY Bagdata duzenli ucuyor. Illede ozel ucakmi tutacak sayin Baykal?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
G550 almanın hesabını yapacaklarına veya Talabi'nin uçağına para vereceklerine, önce makam otolarının vergisini ödesinler. (bkz: http://www.stargazete.com/politika/yakalandigi-yerde-otoparka-cekilecek-104048.htm )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye Irak lilarin elinemi kaldi, adamlara dünya da kimse ucak vermiyor, onlar bizim ana muhalefet liderimize negibi yardimci olabilir? Yazik THY !!!!! THY yazik!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
üzüldüm şimdi sayın baykal cehape ninparti harici iş bankasından koca bir gelir kaynagı varya ordan alamıyormu yoksa alırsa bazı gerçekler açıgamı çıkar onu bilmemiz lazım hem siz sayın baykal ben kürleri kabul etmem diyosunuz hemde talabani ile görüşeceksiniz ve hemde onların size makul bir fiyata kiralayacagı uçakla gideceksiniz tuhaf ama çok tuhaf her halde bir muhalefet olarak barzaniden talabaniden çelik çomak oynamak için gitmiyosunuzdur keşke sayın bahçeliyide götürseydiniz adamcagız ankaradan çıkmayalı yılar oldu hem bi yurtdışı görür en azından seçimlerde sizde o da bizde yurtdışı gezilerine çıkıyoruz diye bilirsiniz.. işin espirisi bi yana bu uçak olayı üzücü bir olay hani chp de yok olsa anlarımda şimdi bu iş ne iş anlamadım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CHP de böyle bir uçağınız yok mu? Binin gidin işte. Türkiye sizi oraya götürüp getirecek milletin parası ile alınmış uçaklardan bir tanesini size tahsis edemiyor mu? Talabani'den jest bekletiyor size!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000