29 Kasım 2010, Pazartesi 08:01:54

TAHRAN HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ İŞARET

İran’ın başkenti Tahran’daki İran Havayolları binasının çatısında, İsrail bayrağında da bulunan Hz. Davud yıldızının çizili olduğu ortaya çıktı.
  • Bu işaret HZ Süleyman'ın mührüdür.Anadolu'da ve İstanbul'da bir çok camiide ve meskende de bulunmaktadır.İslami kaynaklara göre bu mührün olduğu yerlerde cinler ve şeytan kötü emellerini gerçekleştiremezler.Bir tür savunma kalkanı da denilebilir.İsrail bunu siyon yıldızı olarak lanse etmektedir o ayrı konu.
  • Degerli yorumcu arkadasım. Bence siz bir arastırma yapsanız da Selcuklu yıldızı ile Davud un yıldızının gorsel faklılıklarını gorseniz iyi olur derim.
  • Google den baktım şimdi :) Evet resim aynı fakat işin daha vahim yönü bunlar kendi havalımanlarını 31 yıldır hiç havadan görmemişler mi ? Hiç mi çatıya çıkıpda bakım yapmadılar ! Hiç mi damları su akıtmadı :))) O kadar uçak helikopter inip kalkıyor hiç biri mi görmedi bunu ???
  • Hepimiz Müslümanız fakat işte görünen gerçek...İslam ve teknoloji ve medeniyet bir arada olmuyor. Yapamıyoruz...
  • Adam olsalardı da kendi binalarını kendileri yapsaydı. Yatıp kalkmayla bu işler olmuyor. İşte böyle muhtaç olursun işte.
  • Biraz bilgi sahibi olsaydınız, bu yıldızın Osmanlının her eserinde süsleme şekli olarak kullanıldığını bilirdiniz. Ünlü camilerimiz dahil olmak üzere, sadece Osmanlının değil Selçuklu eserlerinde de vardır. Bu olaya şiddetle yorum yazanlar Ankaradaki AK Parti Genel Merkezinin giriş kapısı üzerindeki motiflere bir baksınlar. Kaç tane Hz. Davut Yıldızı görecekler. Saçmalık bu haber. Hz. DAvut Yıldızı sadece bir devletin, bir ırkın ya da bir dinin sembolü olmamalı. Müslüman olarak Hz. Muhammed ve ondan önce gelen peygamberlere inanıyoruz ya.
  • YAHUDİYE YAPTIRIRSAN BÖYLE BINLARI SONUCU BU OLUR :)) Kimbilir daha nerelere o yıldızlardan koyduda kimsenin haberı yok. IRAN lılarda amma zavallıymış ki 30 yıldır o koskocaman yıldızı görememişler :)
  • 35414682K - 51190797D GOOGLEDAN BAKABİLİRSİNİZ !!! İLGİNÇ
  • Bu haber tamamen yalandır.Bina tepesinde bulunan bacaların alakası olmayan şekilde Çizgilerle birleştirilmesinden kaynaklanmaktadır.Çok yakın zamanda yalan olduğu haberini okuyacaksınız.Ama bu da Aptal israil yalanlarından ve yanlılarının can sıkıntısı için mide bulandırmasından başka bişey değil.Onu geçtim, TÜRKİYE'de ki yüzlerce ürün yüzlerce yapı direk İSRAİL malı, o neden gayet normal karşılanıyor.Aklımızı başımıza almalıyız.Daha iyisini yapana kadar, onlara hep muhtaç olacağız.Bizim kaderimiz bu, büyük adamlar Kazık atmaya alışmış.Kalite nedir yakından uzaktan alakamız yok, ama millet olarak birilerini karalamak gerektiğinde üstümüze yok.Dandik üretimde üstümüze yok.Kaçakcılık ve dolandırıcılıkta üstümüze yok, sağa sola B.k atizi kals
  • MEHRABAD HAVA ALANI İRAN AİR MERKEZİ BİNASINDA HAVA LİMANIN TAM GİRİŞİNDE İLK SAGDA :)

İran yerel medyasına yansıyan ve İsrail’in Yediot Aharanot Gazetesi tarafından da yayımlanan haberde, Tahran’daki bir havalimanında bulunan binanın, 1979’daki İslam Devrimi’nden önce, Şah Rıza Pehlevi döneminde “İsrailli mühendisler” tarafından yapıldığı bildirildi.

Yıldızın varlığının geçtiğimiz günlerde internet atlası Google Earth sayesinde keşfedildiği belirtilerek, “Devrimden 32 yıl sonra bu Siyonist simgenin hala kaldırılmadığını görmek ilginç” ifadesi kullanıldı.

Haberlerde havalimanının ismi verilmedi. Tahran’da İmam Humeyni ve Mehrabad adlı iki havalimanı var. (Hürriyet)

TAHRAN HAVALİMANI'NDA İLGİNÇ İŞARET

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işaret HZ Süleyman'ın mührüdür.Anadolu'da ve İstanbul'da bir çok camiide ve meskende de bulunmaktadır.İslami kaynaklara göre bu mührün olduğu yerlerde cinler ve şeytan kötü emellerini gerçekleştiremezler.Bir tür savunma kalkanı da denilebilir.İsrail bunu siyon yıldızı olarak lanse etmektedir o ayrı konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Degerli yorumcu arkadasım. Bence siz bir arastırma yapsanız da Selcuklu yıldızı ile Davud un yıldızının gorsel faklılıklarını gorseniz iyi olur derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Google den baktım şimdi :) Evet resim aynı fakat işin daha vahim yönü bunlar kendi havalımanlarını 31 yıldır hiç havadan görmemişler mi ? Hiç mi çatıya çıkıpda bakım yapmadılar ! Hiç mi damları su akıtmadı :))) O kadar uçak helikopter inip kalkıyor hiç biri mi görmedi bunu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hepimiz Müslümanız fakat işte görünen gerçek...İslam ve teknoloji ve medeniyet bir arada olmuyor. Yapamıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam olsalardı da kendi binalarını kendileri yapsaydı. Yatıp kalkmayla bu işler olmuyor. İşte böyle muhtaç olursun işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biraz bilgi sahibi olsaydınız, bu yıldızın Osmanlının her eserinde süsleme şekli olarak kullanıldığını bilirdiniz. Ünlü camilerimiz dahil olmak üzere, sadece Osmanlının değil Selçuklu eserlerinde de vardır. Bu olaya şiddetle yorum yazanlar Ankaradaki AK Parti Genel Merkezinin giriş kapısı üzerindeki motiflere bir baksınlar. Kaç tane Hz. Davut Yıldızı görecekler. Saçmalık bu haber. Hz. DAvut Yıldızı sadece bir devletin, bir ırkın ya da bir dinin sembolü olmamalı. Müslüman olarak Hz. Muhammed ve ondan önce gelen peygamberlere inanıyoruz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAHUDİYE YAPTIRIRSAN BÖYLE BINLARI SONUCU BU OLUR :)) Kimbilir daha nerelere o yıldızlardan koyduda kimsenin haberı yok. IRAN lılarda amma zavallıymış ki 30 yıldır o koskocaman yıldızı görememişler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
35414682K - 51190797D GOOGLEDAN BAKABİLİRSİNİZ !!! İLGİNÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber tamamen yalandır.Bina tepesinde bulunan bacaların alakası olmayan şekilde Çizgilerle birleştirilmesinden kaynaklanmaktadır.Çok yakın zamanda yalan olduğu haberini okuyacaksınız.Ama bu da Aptal israil yalanlarından ve yanlılarının can sıkıntısı için mide bulandırmasından başka bişey değil.Onu geçtim, TÜRKİYE'de ki yüzlerce ürün yüzlerce yapı direk İSRAİL malı, o neden gayet normal karşılanıyor.Aklımızı başımıza almalıyız.Daha iyisini yapana kadar, onlara hep muhtaç olacağız.Bizim kaderimiz bu, büyük adamlar Kazık atmaya alışmış.Kalite nedir yakından uzaktan alakamız yok, ama millet olarak birilerini karalamak gerektiğinde üstümüze yok.Dandik üretimde üstümüze yok.Kaçakcılık ve dolandırıcılıkta üstümüze yok, sağa sola B.k atizi kals

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MEHRABAD HAVA ALANI İRAN AİR MERKEZİ BİNASINDA HAVA LİMANIN TAM GİRİŞİNDE İLK SAGDA :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000