15 Kasım 2011, Salı 13:23:15

SWISS'TEN BEIJING ATAĞI

SWISS International Airlines değişen koşullara uygun olarak 2011/2012 kış tarifesindeki bazı hatlarda değişiklik yaptı. Belirli hatlarda sefer sayısı azaltılıp, belirli noktalara düzenlenen uçuşlar iptal edilirken, yoğun talep gören hatlardaki sefer sayısı artırıldı.
  • çok tatlı olmuş.bizim türk menşei yolcu uçaklarıundada denenmeli..
  • uçağın haline bak be çingene tarzı olmuş...
Şubat 2012’den itibaren yeni bir Zürih-Beijing ve Cenevre-Nice uçuşu başlatılıyor. Zürih ve Cenevre’den Londra, Moskova ve Madrid yönündeki seferlerin sayısı da artırılıyor. SWISS Havayolları’nın uzun mesafeli uçuşlarda sunduğu standart ve modern Business Class ürünü yolculara üst düzey konfor sunuyor.

Şubat 2012’den itibaren Zürih-Beijing uçuşları

SWISS, 11 Şubat 2012 tarihinden itibaren her gün Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkentine sefer düzenleyecek. Beijing seferinin başlatılmasıyla birlikte Çin’deki varış noktalarının sayısı Hong Kong ve Shanghai ile birlikte üçe yükselmiş olacak. Avrupa dahilindeki uçuşlara bakıldığında ise 30 Ekim tarihinden itibaren Zürih’ten London Heathrow’a yedinci bir günlük uçuş eklenmiş olduğu görülüyor. Sofia yönünde düzenlenen seferler ise ekonomik nedenlere dayalı olarak kaldırılmış bulunuyor.

Cenevre çıkışlı uçuşların sayısı artırılıyor

SWISS önümüzdeki aylarda Cenevre çıkışlı uçuşlarının kapsamını genişletecek. 31 Ekim tarihinden itibaren London City’ e düzenlenen günlük sefer sayısı dörtten beşe çıkartıldı. 16 Aralık tarihinden itibaren de Moskova’ya hergün iki sefer düzenlenecek. 10 Şubat 2012’den itivaren Cenevre ve Fransa’nın güney sahili Cote d’Azur arasındaki bağlantılar sıklaştırılarak Nice kentine Airbus A319 uçaklarıyla hergün iki sefer gerçekleştirilecek. Nice uçuşlarının başlatılmasıyla birlikte SWISS İspanya’daki konumunu da güçlendirmek amacıyla Cenevre-Madrid hattında düzenlemekte olduğu günlük sefer sayısını ikiden üçe çıkartacak. Nice uçuşlarının başlaması ve Madrid uçuşlarının sıklaştırılmasıyla birlikte SWISS havayollarının Cenevre’de hazır bulundurmakta olduğu uçak sayısı 10’a yükselmiş olacak.

38 ülkede 72 varış noktası

2011 * 2012 kış tarifesi döneminde SWISS 88 uçaklık filosuyla (7 kiralık uçak da dahil olmak üzere) 38 ülkede toplam 72 noktaya (47’si Avrupa’da, 25’i kıtalararası) sefer düzenleyecek. SWISS tarafından düzenlecek Cenevre ve Zürih çıkışlı tüm uzun mesafe uçuşlarında yolculara modern ve standart Business Class hizmetiyle eşsiz bir seyahat konforu sunulacak. Yeni Business Class uygulamasıyla SWISS tüm kıtalararası uçuşlarında üç sınıfta hizmet sunan yegane Avrupa havayolu niteliği kazanmış oluyor.

Edelweiss Air/Swiss tatil uçuşları

SWISS Havayolları kardeş kuruluşu Edelweiss Air ile birlikte dünyanın çeşitli yerlerindeki gözde tatil merkezlerine uçuş olanağı sunuyor. Haftada iki kez Zürih’ten Cape Town ve Colombo’ ya düzenlenen seferler de bu program dahilinde yer alıyor. Ayrıca Hurghada ve Sharm el Sheikh de Cenevre’den haftada bir kez uçuş gerçekleştirilen yeni varış noktaları arasında bulunuyor.

30 Ekim 2011 başlayan kış tarifesi 24 Mart 2012 tarihine kadar geçerli olacak. Kış tarifesine swiss.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

SWISS'TEN BEIJING ATAĞI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
çok tatlı olmuş.bizim türk menşei yolcu uçaklarıundada denenmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçağın haline bak be çingene tarzı olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000