02 Ekim 2016, Pazar 09:18:28

Suudi Arabistan'dan 100 uçak gelecek

Ordu İş Adamları Derneği'nin (ORDUSİAD) aylık mutat toplantısına Altınordu Belediyesi ev sahipliği yaptı.
  • kusura bakmayin kardesim ama bunu biz yaptik kimsenin kafasina silah dayayip satilmadi bu araziler, evler.. ozellikle karadenizli vatandaslar fazla para veren araplara satis yaptilar simdide durumun farkina vardilar, ama gecmis olsun..keske satarken durumun buraya gelicegini vatandastan cok arabin oraya bir gun gelicegini dusunselerdi
  • Turist olarak daha fazlası gelsin toprak ve mülk satışı kesinlikle yasak olmalı ülkeyi satmayın yeter artık bi kaç karış toprak çocuklarımıza kalaın. Öz yurdunda garipsin öz vatanında parya nidaları atanlar bizi parya etti
  • Boztepe gibi mükemmel yerlerin işletmesi termiz ve güzel olmazsa hiçbir turist gelmez. Bizim mükemmel şelalelerimiz var onlar tanıtılırsa bize gelen turist sayısıda artar.Yeterki tertemiz olsun.
  • Bir karadenizli olarak arapları bölgemde istemiyorum.
  • Arkadaş ben bu arap turist işine hiç sıcak bakmıyorum.tamam onlar da gelsin tamam ama avrupaya yönelik adımlar da atılmalı.
  • Bu 100 uçak hangi tarihler arasında inecek? 5 yılda toplam 100 uçak mi, 1 yılda toplam 100 uçak mi ya da 1 haftada toplam 100 uçak mi? Ucu açık olmuş bu kısmın. Aydinlatirsaniz memnun oluruz.
  • Araplar saglam para birakiyor.Bir arap aile 10 avrupaliya bedel.Bize gelen kaliteli avrupalilaru maaleaef kazuklayaraj kandirarak kacurttik.
  • Trabzon esnafı hiç memnun değil araplardan.
  • Havaalimanındaki gümrük problemi halen devam ediyor. Gümrük müdürü atandı ama ekip halen oluşturulmadı. Yurt dışı uçuşları problem oluyor...Önümüzdeki dönem için Avrupa uçuşları açılmalı...THY kalsa uçuş olmaz ama Pegasus Kıbrıs^tan sonra Almanya'ya da uçuş yapmalı..Pegasus kış döneminde de Kıbrıs uçuşlarına devam edecek tebrik ediyoruz.Pegasus'un İzmir uçuşlarında frekans artışına gitmesi olumlu gelişme. Anadolu Jet'in neden Antalya hattını erken kapattığını anlamış değiliz...Hem turizm gelişsin diyoruz hem de devlete ait şirket Antalya uçuşlarını askıya alıyor..Anlamak mümkün değil...Anadolu jet önümüzdeki yaz dönemi Antalya'ya uçacaksa bunun planlamasını Ocak ayında açıklamalı..İnsanlar tatil programı yapamıyor?
  • Dun Esb kalkışlı Anadolu jet İzmir ucagi kalkıştan sonra geri donup kalktığı piste tersten indi. Bunu niye yazmıyorsun airport haber. Taraflı haberciliğin son Noktası. Hani Başlıklar nerede? Faciadan dönüldü. Ucuz atlatıldı. Falan gibi. Bilmiyorsan soyleyeyim Anadolu jet uçakları dökülüyor. Bakım facia ! Uçaklar 10-12 tane hold item ile uçuyor. Yazsana bunlari airport haber... Delikanlılığını gorelim.

Ordu İş Adamları Derneği'nin (ORDUSİAD) aylık mutat toplantısına Altınordu Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Altınordu Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu İş Adamları Derneği Başkanı Kadir Engin ve üyeler katıldı.

Suudi Arabistan'dan 100 uçak gelecek

Altınordu Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'nun tanıtımı için büyük emek verdiklerini belirtti. Balkanlıoğlu, şöyle konuştu: "İstihdam sağlamak son derece önemlidir. İş adamlarımız belli bir zaman sonra artık işçileri için çalışır durama geliyorlar ve sürekli bisikletin üzerindeki bisiklet sürücüsü gibi pedal çevirmek zorundalar. Peki bisikletteki pedal çevrilmez ise ne olur? bisiklet devrilir. Bir müessese kurmak çok zor bir iş ama kurduktan sonra yıllarca sürecek şekilde idam ettirmek, gelecek nesillere teslim etmek daha zor. İnsanlara ekmek verenlere bizimde destek olmak gibi görevlerimiz var. Bu konuda her şeyi yapmak istiyoruz. Ordu ilimizin tanıtımına büyük önem verdik. Her başarının yapılan işin arakasında bir emek var. Her iş kendiliğinden tesadüfen olmuyor. Mücadele etmek, emek vermek gerekiyor" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, Ordu'nun tanıtımına büyük özen gösterdiklerini ve hep birlikte bir gayret içinde olduklarını da belirterek, "Turizm alanında önümüzdeki yıl buraya Suudi Arabistan'dan 100 uçak iniş yapacak. Buraya bu adamlar geldikleri zaman sosyal medyadan buranın tanıtımını yapacak. Gittikçe ziyaretçi sayısı artacak. Bunlar bütün sanayicilerimize iş adamlarımız katkı sağlayacak bir oluşumdur. Ordu'nun ve sizlerin geleceği açısından bürokrat, belediye ve kendi aranızdaki derneklerin istişarede bulunması son derece önemlidir" diye konuştu.

Suudi Arabistan'dan 100 uçak gelecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

kusura bakmayin ~ 8 yıl önce
kusura bakmayin kardesim ama bunu biz yaptik kimsenin kafasina silah dayayip satilmadi bu araziler, evler.. ozellikle karadenizli vatandaslar fazla para veren araplara satis yaptilar simdide durumun farkina vardilar, ama gecmis olsun..keske satarken durumun buraya gelicegini vatandastan cok arabin oraya bir gun gelicegini dusunselerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toprak satışına hayır ~ 8 yıl önce
Turist olarak daha fazlası gelsin toprak ve mülk satışı kesinlikle yasak olmalı ülkeyi satmayın yeter artık bi kaç karış toprak çocuklarımıza kalaın. Öz yurdunda garipsin öz vatanında parya nidaları atanlar bizi parya etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordulu ~ 8 yıl önce
Boztepe gibi mükemmel yerlerin işletmesi termiz ve güzel olmazsa hiçbir turist gelmez. Bizim mükemmel şelalelerimiz var onlar tanıtılırsa bize gelen turist sayısıda artar.Yeterki tertemiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelmesin ~ 8 yıl önce
Bir karadenizli olarak arapları bölgemde istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 8 yıl önce
Arkadaş ben bu arap turist işine hiç sıcak bakmıyorum.tamam onlar da gelsin tamam ama avrupaya yönelik adımlar da atılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avr-arap ~ 8 yıl önce
avrupalı turiste yönelik adımları atamazsın çünkü avrupalı doğaya, kültüre gelir... bunlara yatırım yapman lazım.. sen neye yatırım yapıyosun; inşaata... işte o yüzden avm'yle, otelle de anca böyle arap ve rusları getirirsin...
android ~ 8 yıl önce
İşte bende ondan bahsediyorum.eskiden uluslararası gitar Festivali, heykeltraş sempozyumları, tiyatro Festivali gibi etkinlikler vardı. Ama şimdi???
Ne zaman? ~ 8 yıl önce
Bu 100 uçak hangi tarihler arasında inecek? 5 yılda toplam 100 uçak mi, 1 yılda toplam 100 uçak mi ya da 1 haftada toplam 100 uçak mi? Ucu açık olmuş bu kısmın. Aydinlatirsaniz memnun oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yılda ~ 8 yıl önce
önümüzdeki yıl denmiş . yani günlük 0,28 uçak. vaaaaw
Para ~ 8 yıl önce
Araplar saglam para birakiyor.Bir arap aile 10 avrupaliya bedel.Bize gelen kaliteli avrupalilaru maaleaef kazuklayaraj kandirarak kacurttik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sat ülkeyi ~ 8 yıl önce
Trabzon esnafı hiç memnun değil araplardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1910AG ~ 8 yıl önce
Bu arapların aklı yok başka ülkeye gitsinler tatil için ne işiniz var Türkiyede gidin yunana
ORDU-GİRESUN ~ 8 yıl önce
Havaalimanındaki gümrük problemi halen devam ediyor. Gümrük müdürü atandı ama ekip halen oluşturulmadı. Yurt dışı uçuşları problem oluyor...Önümüzdeki dönem için Avrupa uçuşları açılmalı...THY kalsa uçuş olmaz ama Pegasus Kıbrıs^tan sonra Almanya'ya da uçuş yapmalı..Pegasus kış döneminde de Kıbrıs uçuşlarına devam edecek tebrik ediyoruz.Pegasus'un İzmir uçuşlarında frekans artışına gitmesi olumlu gelişme. Anadolu Jet'in neden Antalya hattını erken kapattığını anlamış değiliz...Hem turizm gelişsin diyoruz hem de devlete ait şirket Antalya uçuşlarını askıya alıyor..Anlamak mümkün değil...Anadolu jet önümüzdeki yaz dönemi Antalya'ya uçacaksa bunun planlamasını Ocak ayında açıklamalı..İnsanlar tatil programı yapamıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu jet ~ 8 yıl önce
Dun Esb kalkışlı Anadolu jet İzmir ucagi kalkıştan sonra geri donup kalktığı piste tersten indi. Bunu niye yazmıyorsun airport haber. Taraflı haberciliğin son Noktası. Hani Başlıklar nerede? Faciadan dönüldü. Ucuz atlatıldı. Falan gibi. Bilmiyorsan soyleyeyim Anadolu jet uçakları dökülüyor. Bakım facia ! Uçaklar 10-12 tane hold item ile uçuyor. Yazsana bunlari airport haber... Delikanlılığını gorelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000