21 Şubat 2012, Salı 17:46:40

ŞUT ALTINDA FECİ ÖLÜM

Amerika'nın Arizona eyaletinde bulunan Phoenix Sky Harbor Uluslararası Havalimanı'nda yaşanan feci kazada bir yer hizmetleri görevlisi hayatını kaybetti.
  • Evet dünyanın her yeride kaza olabilir.. bir bak bakalım doğuda ve batıda bir kazadan sonra neler oluyor.. kaç kelle gidiyor.. ne kadar tazminat ödeniyor.. ve kim vurduya gidenler nerede.. hangi ülkelerde olayların üstü örtülüyor
  • Bak orada da kaza oluyor mantığı ile TGS'yi savunan yorumcu arkadaş: Neden kazalara 'her yerde oluyor işte' mantığı ile yaklaşıyorsunuz? Neden kötü olayları kendinize 'örnek' alıyorsunuz? TGS'de bir sürü kaza oluyorsa sebebini araştırıp, gerçekleri görüp, çözüm üretme amaçlı tedbir almak sizce daha mantıklı olmaz mı? TGS'yi yermiyorum da savunmuyorumda. Ama yanlış mantığı bir türlü anlıyamıyorum ve sonuna kadar karşıyım.
  • tabııı normalABD dede oluyorsa demek normalmiş vah tgs vahh sızın şirketınız daha logardan haliçe gelmedi dur bakalım neyı kımınle kıyaslıyonn ..
  • Beyler TGS'de işten çıkarmalar ne zaman başlayacak? Tazminatı yakmak istemiyorum. Burada TGS'yi savunanların illa ki yüksek yerlerde adamları vardır, bilirler.
  • arkdaşa katılıyorum nerdesiniz thy ve tgs düşmanları hani kaza olmazdı hani thy ve tgs en kötü şirkettir bilmemne boş hikaye.. ayrıca özellikle miami havaalanında, chicago o hare, los angeles jfk havalanlarında daha türkiyeye yansımayan ölümcül değil ama ciddi yaralanma kazaları oluyor yer hizmetleri ekibinden. Amerika iş ve işçi sağlığı güvenliği en üst düzeydedir ama kaza oluyor bunu da engellemenin yolu yoktur çünkü insan robot değil anladınızda thy ve tgs düşmanları..
  • benım müttefikim değil sızleri oo işe alan bu sektörü kuran partının müttefiki koçumm..
  • TGS Düşmanları nerdesiniz neden yorum yok, Demekki çalışma şartlarının en üst düzeyde olduğu, insanların yorulmadan çalışıp evlerine gittikleri dünya MARKA sı ABD' de bile KAZA olabiliyor. ADI üstünde KAZA olabilir ama siz TGS düşmanları vurun abalıya YAZIKLAR OLSUN size Bi BAŞSALIĞI yokmu Müttefikimiz ABD' ye :) :)
Yetkililerden yapılan açıklamaya göre Cuma günü Phoenix Sky Harbor Uluslararası Havalimanı'nda bir US Airways çalışanının valiz sistemindeki iki taşıyıcı bant arasında sıkışarak can verdiği belirtildi.

60 yaşında olan Robert Demarco sabah saat 11:50'de 4. Terminal'de bulunan A.B.D. Ulaşım Güvenlik İdaresi'nin (TSA) valiz inceleme alanında valiz sisteminin üst ve alt taşıyıcı bantları arasında sıkıştı. Polis ve İtfaiye yetkilileri inceleme alanına geldiklerinde Demarco'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.

Feci kazanın ardında olayda herhangi bir şüpheli durumu rastlanmadığı belirtilirken, polis yetkilileri kazanın nasıl ve niye olduğunu anlayabilmek için çalışmalarını sürdürdükleri ifade edildi.
ŞUT ALTINDA FECİ ÖLÜM

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Evet dünyanın her yeride kaza olabilir.. bir bak bakalım doğuda ve batıda bir kazadan sonra neler oluyor.. kaç kelle gidiyor.. ne kadar tazminat ödeniyor.. ve kim vurduya gidenler nerede.. hangi ülkelerde olayların üstü örtülüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bak orada da kaza oluyor mantığı ile TGS'yi savunan yorumcu arkadaş: Neden kazalara 'her yerde oluyor işte' mantığı ile yaklaşıyorsunuz? Neden kötü olayları kendinize 'örnek' alıyorsunuz? TGS'de bir sürü kaza oluyorsa sebebini araştırıp, gerçekleri görüp, çözüm üretme amaçlı tedbir almak sizce daha mantıklı olmaz mı? TGS'yi yermiyorum da savunmuyorumda. Ama yanlış mantığı bir türlü anlıyamıyorum ve sonuna kadar karşıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tabııı normalABD dede oluyorsa demek normalmiş vah tgs vahh sızın şirketınız daha logardan haliçe gelmedi dur bakalım neyı kımınle kıyaslıyonn ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beyler TGS'de işten çıkarmalar ne zaman başlayacak? Tazminatı yakmak istemiyorum. Burada TGS'yi savunanların illa ki yüksek yerlerde adamları vardır, bilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkdaşa katılıyorum nerdesiniz thy ve tgs düşmanları hani kaza olmazdı hani thy ve tgs en kötü şirkettir bilmemne boş hikaye.. ayrıca özellikle miami havaalanında, chicago o hare, los angeles jfk havalanlarında daha türkiyeye yansımayan ölümcül değil ama ciddi yaralanma kazaları oluyor yer hizmetleri ekibinden. Amerika iş ve işçi sağlığı güvenliği en üst düzeydedir ama kaza oluyor bunu da engellemenin yolu yoktur çünkü insan robot değil anladınızda thy ve tgs düşmanları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
benım müttefikim değil sızleri oo işe alan bu sektörü kuran partının müttefiki koçumm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TGS Düşmanları nerdesiniz neden yorum yok, Demekki çalışma şartlarının en üst düzeyde olduğu, insanların yorulmadan çalışıp evlerine gittikleri dünya MARKA sı ABD' de bile KAZA olabiliyor. ADI üstünde KAZA olabilir ama siz TGS düşmanları vurun abalıya YAZIKLAR OLSUN size Bi BAŞSALIĞI yokmu Müttefikimiz ABD' ye :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000