10 Eylül 2012, Pazartesi 18:36:58

SURİYE'YE UÇUŞ YASAĞI GELECEK Mİ?

Birleşmiş Milletler (BM) ve Arap Birliği’nin yeni Suriye özel temsilcisi Lakhdar Brahimi, BM'nin Esad rejimine karşı gündeme gelen uçuş yasağı hakkında konuştu.
  • Irak a çevirmeye çalışıyorlar,bizimkile de sonlarını hazırlıyor.Ama onlar için sorun yok ey halk hepsinin avrupa'da ve birçok yerde evi ve vatandaşlığı var,olan yine bize olacak!
  • AYLARDAN BERİ SURİYEYE HİÇ BİR ULUSLARARASI ŞİRKET UÇMUYOR ZATEN...TÜM BÜYÜK HAVAYOLLARI SURİYEYE OLAN SEFERLERİNİ SÜRESİZ OLARAK ASKIYA ALDILAR...EN YAKIN UÇUŞ BU GİDİŞLE 2015 DEN ÖNCE OLMAZ HERHALDE...

 

Mısır'ın başkenti Kahire'deki Arap Birliği binasından çıkışı sırasında Brahimi'nin yoluna çıkan ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu çok sayıdaki Suriyeli protestocu, Suriye halkının abluka altında tutulduğunu ve günlük yiyecek dahi bulamadıkları şeklinde şikayette bulundu.

Suriye halkının durumuna dikkati çekmek için açlık grevi yaptıklarını belirten göstericiler, Brahimi'den Suriye rejimine karşı uçuş yasağının uygulamaya konulmasını istedi.

Brahimi ise göstericilere hitaben, BM'nin Suriye rejimine karşı uçuş yasağı uygulayamayacağını çünkü "böylesi bir uygulamaya gücü yeten ülkeler tarafından bu seçeneğin reddedildiğini" söyleyerek, "Mümkün olduğunca çalışıyoruz ama bu hususta elimizden bir şey gelmez" dedi.

SURİYE'YE UÇUŞ YASAĞI GELECEK Mİ?

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Irak a çevirmeye çalışıyorlar,bizimkile de sonlarını hazırlıyor.Ama onlar için sorun yok ey halk hepsinin avrupa'da ve birçok yerde evi ve vatandaşlığı var,olan yine bize olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZATEN ORAYA UÇAN YOK ~ 12 yıl önce
AYLARDAN BERİ SURİYEYE HİÇ BİR ULUSLARARASI ŞİRKET UÇMUYOR ZATEN...TÜM BÜYÜK HAVAYOLLARI SURİYEYE OLAN SEFERLERİNİ SÜRESİZ OLARAK ASKIYA ALDILAR...EN YAKIN UÇUŞ BU GİDİŞLE 2015 DEN ÖNCE OLMAZ HERHALDE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000