12 Ocak 2019, Cumartesi 10:43:32

Suriye'den 'İsrail havalimanına saldırdı' iddiası

Suriye'de Beşar Esad rejimi, İsrail'in başkent Şam'daki havalimanına füze saldırısı düzenlediğini öne sürdü.
  • Gayet iyi yapmislar, bu insanlarla anladiklari lisandan konusmak lazim.
  • Tam tersine bir saldiri olsaydi ne olurdu acaba? Tüm dünya su anda suriyeyi yikmisti. Ekonomik askeri ve siyasi ambatgolar. süre tanimalar. askeri operasyonlar.. hava harekatlari. Emperyalizm böyle birseydir iste.. Bir de Islam dünyasinin durumu budur. Suudlar Yemeni israil suriyeyi. ve daha niceleri.

Suriye'de Beşar Esad rejimi, İsrail'in başkent Şam'daki havalimanına füze saldırısı düzenlediğini öne sürdü.

Esad rejiminin haber ajansı SANA'nın askeri kaynaklara dayandırdığı  haberinde, başkentin doğusundaki Şam Havalimanı'nın gece saatlerinde İsrail  tarafından füze saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi.

Haberde, "İsrail savaş uçakları Şam Havalimanı'nın çevresini hedef  aldı. Hava savunma sistemlerimiz saldırıya karşılık vererek füzelerin çoğunu  düşürdü. Saldırıda havalimanındaki depolardan biri vuruldu." ifadesine yer  verildi.

Öte yandan İsrail Suriye'ye en son saldırısını geçen yıl 26 Ocak'ta  Şam'ın batı kırsalındaki bölgelere gerçekleştirmişti.

İsrail, Suriye'deki iç savaşın başladığı 2011'den bu yana zaman zaman  İran destekli Hizbullah güçlerine ve rejime ait askeri noktalara saldırılar  gerçekleştiriyor.

Suriye'den 'İsrail havalimanına saldırdı' iddiası

Yorumlar

iyi olmus ~ 5 yıl önce
Gayet iyi yapmislar, bu insanlarla anladiklari lisandan konusmak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isrl ~ 5 yıl önce
Tam tersine bir saldiri olsaydi ne olurdu acaba? Tüm dünya su anda suriyeyi yikmisti. Ekonomik askeri ve siyasi ambatgolar. süre tanimalar. askeri operasyonlar.. hava harekatlari. Emperyalizm böyle birseydir iste.. Bir de Islam dünyasinin durumu budur. Suudlar Yemeni israil suriyeyi. ve daha niceleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmanli ~ 5 yıl önce
Iyi de, Osmanli Imparatorlugu 600 sene emperyalist degilmiydi hocam, dunyanin yarisini alip at kosturmadilarmi. Tek farki Osmanli yikildi, ama diger imparatorluklar devam ediyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000