15 Ekim 2012, Pazartesi 16:10:19

SURİYE HAVAYOLLARI ŞOKTA!

AB Dışişleri Bakanları Suriye’ye ilave yaptırımlar kapsamında, daha önce mal varlıkları dondurulan Suriye Arap Havayolları’na ait uçakların AB havalimanlarını kullanmasını yasakladı.
  • AB faşizmin sınırlarında gezmeye başladı tıpkı ABD gibi....
  • Sen benden biraz daha iyimsersin Bu m@son kirm@lari youtube arama yaparsan 'georgia guidestones' olarak 10 dilde dunya halkinin 500 milyon altinda tutulmasini 10 dilde ilan etmislerdir.... yola almaya baslandi bile derim.
  • Avrupa bile insafa geldi, orada masum insanların katledildiğini biliyor, içimizdeki gafil/köhne zihniyetler ise hala akp düşmanlığı için Suriyeyi gizliden destekliyor. Zulme rıza göstermek de zulumdür... Uyanın, aynaya ve ne yaptığınıza bakın!!
  • Savaşın çıkacağı gittikçe kesinlik kazanmaya başladı.Sadece anı belli değil.Dünya nüfusunu 3 milyara indirilmesine karar verilmişti durmak yok yola devam.

AB dışişleri bakanları Suriye’ye ilave yaptırımlar kapsamında, daha önce mal varlıkları dondurulan Suriye Arap Havayolları’na ait uçakların AB havalimanlarını kullanmasını yasakladı.

Lüksemburg’da toplanan AB dışişleri bakanlarının onayladığı yeni yaptırımlarla, halka şiddet politikasında rol alan 28 Suriyeli yetkilinin mal varlıkları dondurularak AB’ye seyahatleri yasaklandı. İlave yaptırımlarla Suriye rejimine silah ve finansman sağlayan iki şirketin AB’deki mal varlıkları donduruldu.

Dışişleri bakanları ayrıca AB vatandaşları ve şirketlerinin sigorta ve reasürans sağlamak dahil doğrudan ya da dolaylı yollarla Suriye’ye silah sağlanmasında kolaylaştırıcı rol oynamalarını yasakladı.


Halka şiddet politikası nedeniyle Suriye hakkında 19’uncu kez yaptırım kararı alan AB, Suriyeli toplam 181 yetkiliyi ve 54 kuruluşu kara listeye dahil etti.

AB dışişleri bakanlarının Suriye’ye ilişkin kararlarında, "mevcudiyetleri siyasi dönüşümü tehdit edenlerin" Suriye’den ayrılmaları talep edilerek, bu kapsamda devlet Başkanı Beşşar Esed’in "Suriye’nin geleceğinde hiçbir yerinin olmadığı" vurgulandı.

Kararlarda Suriye’deki krizin komşu ülkelere yayılan etkisinden derin endişe duyulduğu belirtilerek, 3 Ekim’de Akçakale’de 5 kişinin ölümüne neden olan top mermisi başta olmak üzere "Suriye güçlerinin Türk topraklarına top atışları" şiddetle kınandı.

AB dışişleri bakanları Suriye makamlarından komşu ülkelerin toprak bütünlüğüne ve egemenliğine tam saygı istedi ve taraflara gerilimi tırmandırmamaları çağrısı yaptı.

SURİYE HAVAYOLLARI ŞOKTA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

capt37 ~ 12 yıl önce
AB faşizmin sınırlarında gezmeye başladı tıpkı ABD gibi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya savasi kardes'e... ~ 12 yıl önce
Sen benden biraz daha iyimsersin Bu m@son kirm@lari youtube arama yaparsan 'georgia guidestones' olarak 10 dilde dunya halkinin 500 milyon altinda tutulmasini 10 dilde ilan etmislerdir.... yola almaya baslandi bile derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç Alınmış Karar ~ 12 yıl önce
Avrupa bile insafa geldi, orada masum insanların katledildiğini biliyor, içimizdeki gafil/köhne zihniyetler ise hala akp düşmanlığı için Suriyeyi gizliden destekliyor. Zulme rıza göstermek de zulumdür... Uyanın, aynaya ve ne yaptığınıza bakın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi tabii:) ~ 12 yıl önce
hacı peki, bahreyn, katar, yemen, suudi arabistan vs. vs.de katledilen, zulüm gören masum insanların hakkı nolacak? onların demokrasi isteğine niye sesiniz çıkmıyor? diktatör sünni olunca hak yolunda'mı iş yapmış oluyor hacıı? sn aynaya bak bakalım, yansıyan bir aks'in var mıymış. sonra yaz buraya tekrar...
... ~ 12 yıl önce
Tabi tabi deyip gülerken bile hergün yüzlerce insanın ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ görmezden gelip kararmış kalbini açığa çıkartıyorsun. bu yazılı itirafın bile klavye şovalyesi olduğunu gösteriyor.. Ben saydığın ülkelerde bu kadar ölüyü bir senede bile göremiyorm, ki eğer varsa onlar da zalimdir, karaktersizdir. Zulmün sunni veya şiisi olmaz. Sadece gözünüzü açın, masumlarsın yanında olun, demek istediğim bu. illa aynı şey senin başına mı gelmeli anlayabilmen için???
.... ~ 12 yıl önce
bu kadar ölüyü göremiyorsan, sudan'a bak. orada ömer el beşir yüzbinlerce insanı katlederken tr de kendisini vip törenlerle karşılayanlar da bizler değildik herhalde? bahreyn de f1 yarışları bile ertelendi çıkan olaylar nedeniyle, bunu da mı görmedin duymadın? suudi arabistanda kadınlar yalnız başlarına bakkala alışverişe bile gidemiyor, yanında erkek olmadan araba bile süremiyor, bunlar zulüm değil mi? nijeryada muslumanlar binlerce hrıstiyanı katlederken hiç sesin çıktımı, orada olenler insan değilmiydi amacın zulme karşı gelmekse? dünyada sadece filistin, suriye ve arakandaki müslümanlarmı var zulüm gören, niye diğerlerine efelenmiyorsun? suriye özgür bir ülke, kendi içişleri kendi halkı değerlendirir, eger özgür suriye ordusu isimli teröristlere trden bu kadar destek olmasaydı zaten savaş çoktan bitmiş bu kadar kişide ölmemiş olacaktı. ölen kişilerin sorumlularıda bu savaşa destek olanlardır, ellerinizde masumların kanları bulaşık durumdadır bunun hesabını nasıl vereceksiniz???
..... ~ 12 yıl önce
Kimler çok öldürdü, kimler az öldürdü hesabına girersen müslümanların rakam savaşında üstün olduğu maalesef ki açıktır. Ama senin bu zihniyetine Esad tarafından altın plaket geleceğine eminim. İçimizdeki İrlandalılardan sonra içimizdeki Baasçı'lar da türemiş. Neyse, "it ürür, kervan yürür" demiş güzel atalarımız. Hepsinin ellerinden öpüyorum..
DÜNYA SAVAŞI ~ 12 yıl önce
Savaşın çıkacağı gittikçe kesinlik kazanmaya başladı.Sadece anı belli değil.Dünya nüfusunu 3 milyara indirilmesine karar verilmişti durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000