30 Mayıs 2017, Salı 09:51:09

SunExpress "doğu açılımı" yapacak

Avrupa'dan Türkiye'ye gelen her beş turistten birini getiren SunExpress, Antalya başta olmak üzere, İzmir ve Anadolu şehirlerine olan uçuş kapasitesini yüzde 20'nin üzerinde artırdı.
  • SunExpress türk yolcular sayesinde ayakta. Kahramanmaraş-İzmir bekliyoruz. Almanların Lufthansa dışında başarısız olduğu ortada Germanwings/Eurowings Air Berlin vs. Low cost şirketler ayakta zor duruyor batmaları an meselesi.
  • tamam iyi firma güzel firma...hizmet filan da guzel ama yeni ucaklar gelsede filo hala eski....avrupanin en yeni filolarindan biri olsa nolacak...bu abi heralde hic sunexpressle ucmamis...heleki Antalya ankara arasi Anadolu jet gözüküp sunexpress tarafından icra edilen uçaklarda,,,uçak cok eski, hani elektronik hic bir eğlence sistemi olmamasini geçtim bare dizimizi koycak yer olsaydı...fiks sabit pozisyonda gram hareket edemeden kup seklinde gidiyoruz
  • Sunex Turkiyenin gururi tebrikler
  • izmir -roma ,milano ve izmir barselona,madrid bekliyoruz 4 gözle
  • TÜRKİYE'Yİ BATIRIYORSUNUZ!!! HUKUMETTE DAHIL BUNA
  • Sunexpress Türkiye ayağı iflas etti.Yeni rezervasyon sistemi resmen satmamamız için alındı sanki.Bizi konsiladatörlerün kucağına atıyorlar. Birde şimdi Türkiyenin başına da bir Alman getirmişler. Zaten Türkle zor anlaşıyorduk bununla nasıl anlaşacağız? Türkiyeyi batırıyorsunuz.Yazık. Eski yöneticilerinizi kırmızı mumla arıyoruz.
  • Gezer ailesine tebrikler
  • izmir-tahran, izmir-moskova iyi olur.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Avrupa'dan Türkiye'ye gelen her beş turistten birini getiren SunExpress, Antalya başta olmak üzere, İzmir ve Anadolu şehirlerine olan uçuş kapasitesini yüzde 20'nin üzerinde artırdı. SunExpress CEO'su Jens Bischof, "Sektör oyuncuları Türkiye'ye yönelik yürütülen algı çalışmasını kırmak için çalışıyor. Biz de ulaştırma sektöründeki en güçlü oyunculardan biri olarak buna destek veriyoruz. Rakiplerimizin büyük çoğunluğu Türkiye uçuşlarında kapasitelerini daralttı. Biz de cevabımızı kapasitemizi artırarak verdik. Türkiye bizim evimiz. Bu zorlu süreci el birliğiyle aşacağız" dedi. Avrupa'daki taleplerin İspanya, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelere yöneltildiğini anlatan Bischof, "Ancak o ülkelerdeki hizmet kalitesi Türkiye ile rekabet edecek güçte değil. Aynı zamanda çok pahalı. Bunu gören Avrupalılar'ın ilgisi yine Türkiye'ye kaymaya başladı. Son dönemde taleplerde ciddi bir hareketlilik var. Son dakika satışlarıyla birlikte 2016 rakamlarını yakalarız" diye konuştu.

DOĞU'YA AÇILIYOR

SunExpress'in 'Doğu'ya açılma' projesinin startını verdiklerini anlatan Bischof, bu kapsamda Hindistan, Rusya, Gürcistan, İran ve Lübnan pazarları için çalışma başlattıklarını aktardı.

Antalya'dan da Moskova, Tiran, Üsküp, Tiflis, Budapeşte gibi destinasyonlara uçmayı planladıklarını vurgulayan Bischof, "2018'de uçuşları başlatmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Antalya'dan Tahran'a, İzmir'den Beyrut'a olan uçuşların yoğun talep gördüğünü belirten Bischof, bu noktalarda uçuşları ikiye katlayacaklarını dile getirdi.

2014'te 4 milyar 750 milyon dolar değerinde 50 adet Boeing 737-800 NG ve MAX uçağı siparişi verdiklerini hatırlatan Bischof, şunları anlattı: "18 uçağı teslim aldık. 2023'e kadar bütün uçaklarımızı teslim almayı planlıyoruz. Avrupa'nın en genç filosuna sahip firmalardan biriyiz. Şu anda filomuzda 70 uçak var. Uçaklarımızı teslim aldıkça kiraladıklarımızı filomuzdan çıkarıyoruz."

5 BİN ALMAN ACENTEYLE GÖRÜŞTÜ

Bu yılın başından itibaren Almanya'da 5 binin üzerinde tur operatörü ve acenteyle görüştüklerini anlatan Bischof, "Onlara Türkiye'yi anlatıyor, satmaları için çalışıyoruz. Görüşmelerimizi sürdüreceğz" dedi. Türk turizmine talebi artırmak ve misafirlerin seyahatlerini kişiselleştirmek için dijitalleşme girişimi başlattıklarını aktaran Bischof, artık uçak biletinin yanı sıra, yolcuların sunexpress. com üzerinden istediği şekilde tatilini ayarlayabilecekleri bilgisini verdi.

SunExpress "doğu açılımı" yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

K.maraşlı ~ 7 yıl önce
SunExpress türk yolcular sayesinde ayakta. Kahramanmaraş-İzmir bekliyoruz. Almanların Lufthansa dışında başarısız olduğu ortada Germanwings/Eurowings Air Berlin vs. Low cost şirketler ayakta zor duruyor batmaları an meselesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma dostum ~ 7 yıl önce
tamam iyi firma güzel firma...hizmet filan da guzel ama yeni ucaklar gelsede filo hala eski....avrupanin en yeni filolarindan biri olsa nolacak...bu abi heralde hic sunexpressle ucmamis...heleki Antalya ankara arasi Anadolu jet gözüküp sunexpress tarafından icra edilen uçaklarda,,,uçak cok eski, hani elektronik hic bir eğlence sistemi olmamasini geçtim bare dizimizi koycak yer olsaydı...fiks sabit pozisyonda gram hareket edemeden kup seklinde gidiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panpa ~ 7 yıl önce
Onu thy'ye söyle uçaklar anadolujet uçakları;)
Yolcu ~ 7 yıl önce
Sunex Turkiyenin gururi tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunexpress ~ 7 yıl önce
izmir -roma ,milano ve izmir barselona,madrid bekliyoruz 4 gözle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
TÜRKİYE'Yİ BATIRIYORSUNUZ!!! HUKUMETTE DAHIL BUNA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente ~ 7 yıl önce
Sunexpress Türkiye ayağı iflas etti.Yeni rezervasyon sistemi resmen satmamamız için alındı sanki.Bizi konsiladatörlerün kucağına atıyorlar. Birde şimdi Türkiyenin başına da bir Alman getirmişler. Zaten Türkle zor anlaşıyorduk bununla nasıl anlaşacağız? Türkiyeyi batırıyorsunuz.Yazık. Eski yöneticilerinizi kırmızı mumla arıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Av ~ 7 yıl önce
Yöneticimiz hep Almancı zaten uyandırayım !
Sunex ~ 7 yıl önce
Sunexpress komadayadı, artık öldü
Acente ~ 7 yıl önce
Evet,bende bir İzmir acentesi olarak bir acente üzerinden Sunexpress bileti kesebiliyorum sadece. Derdimizi anlatacak kimse yok,anlayanda yok.Sibeli çok arıyorum.İşi bilmeyenlere derdimizi nasıl anlatırız?Zaten gelip derdimizi dinleyen de yok.Çoluk çocukla uğraşıyoruz.İsim vermek istemiyorum ama kendisi anlamıyor ki sistemi bize anlatabilsin.
nerde Hacı Bey ~ 7 yıl önce
özlüyoruz reyiz
Sxs ~ 7 yıl önce
Sunexpress kurulduğundan beri(1989) başında alman bir genel müdür vardır iyikide varlardır.yeni gelen birşey değildir yani genel müdürü lufthansa müdür yardımcısını thy atar
İzmir Acente'ye ~ 7 yıl önce
Evet Sibel'in ayağını kaydırdılar çünkü o hanım hanımcık ve dürüsttü
Acente ~ 7 yıl önce
Nereden okuyorsun serdar anlamıyorum.Genel Müdür'den bahsetmiyorum ben.Ben pazarlama&satışa eceyle - peter arasına gelen almandan bahsediyorum. Heralde genel müdürü lh'ın genel md yrd'yi tk'nın atadığını biliyoruz. Yrni trzervasyon sistemini anlamayan ama anlatmaya çalışan altuğdan,çoluk çovyk eraydan bahsediyorum. Do you understand me?
Kal ~ 7 yıl önce
Gezer ailesine tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezers ~ 7 yıl önce
onlar kimdi?
dfddfdf ~ 7 yıl önce
izmir-tahran, izmir-moskova iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiksinti ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000