25 Haziran 2009, Perşembe 08:16:11

Süleyman Demirel'den yanıt geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, “Ben bugüne kadar hiçbir Bilderberg toplantısına katılmadım” dedi...
  • katılsan ne olur katılmasan ne olur dönem kankilerinizle Türkiye yi getirdiğiniz durum ortada.bu mollaları da siz getirdiniz.çok meraklı iseniz youtubede uğur mumcunun köy enstitüleri başlıklı konferansını dinleyin.bide sizi ombdusman yapmışlar.şükür bi evladınız olmamaış oda 3 kere gelip 5 kere giderdi ekovit junior ile değişmeli köşekapmaca oynarlardı.siz artık bakın son günlerinize zaten ispatladınız kendinizi ii tanıyoruz bakın rahatınıza
  • Stuart Kline Araştırmacı yazar olabilir ama.... Havacılık tarihi uzmanı değildir.

Dünyayı yönlendirdiği ve liderleri tayin ettiğine inanılan Bilderberg’in İzmir Çeşme'deki toplantısına katıldığı öne sürülen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, “Ben bugüne kadar hiçbir Bilderberg toplantısına katılmadım” dedi.

İddialar doğru değil

Prensi’nin Türkiye’ye sattığı 5 uçaktan 3’ünün düştüğüne ilişkin “Uçak Faciasında Bilderberg Sırrı" başlıklı haberde, Havacılık Tarihi Uzmanı ve Araştırmacı Yazar Stuart Kline, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de Çeşme’deki Bilderberg toplantısına katıldığını iddia etmişti. Kline, sözkonusu firmadan uçak alımında Türkiye’de bazı kişilerin menfaati olduğunu da öne sürmüştü. Bu iddiaları içeren haberle ilgili mektup yayınlayan 9. Cumhurbaşkanı Demirel, iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Demirel mektubunda şöyle dedi:

Yanlış bir bilgidir

“Ben bugüne kadar hiçbir Bilderberg toplantısına katılmadım. Birtakım kaynaklarda böyle bir toplantıya katıldığım yazılmış ya da beyan edilmiş ise tamamen gerçek dışıdır.

Söz konusu toplantıya katılıp katılmadığım konusu, Başdanışmanım aracılığı ile bana sorulmuştur ve kendisine de “hiçbir Bilderberg toplantısına katılmadığımın ve bununla ilgili öne sürdüğü kaynakların tamamen yanlış bilgi olduğu’ bilgisi verilmiştir. Gerçek dışı bir beyanı gazetenizin manşetinden bir haberle, halka duyurmuş oluyorsunuz. Doğrusu budur.”

Bugün

Süleyman Demirel'den yanıt geldi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
katılsan ne olur katılmasan ne olur dönem kankilerinizle Türkiye yi getirdiğiniz durum ortada.bu mollaları da siz getirdiniz.çok meraklı iseniz youtubede uğur mumcunun köy enstitüleri başlıklı konferansını dinleyin.bide sizi ombdusman yapmışlar.şükür bi evladınız olmamaış oda 3 kere gelip 5 kere giderdi ekovit junior ile değişmeli köşekapmaca oynarlardı.siz artık bakın son günlerinize zaten ispatladınız kendinizi ii tanıyoruz bakın rahatınıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Stuart Kline Araştırmacı yazar olabilir ama.... Havacılık tarihi uzmanı değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000