26 Ağustos 2008, Salı 07:56:23

Spanair uçuşları iptal edildi

Geçtiğimiz hafta Spanair'a ait MD-82 uçağı kalkıştan hemen sonra düşmüş ve içerisinde bulunan ylculardan 153'ü hayatını kaybetmişti. Dün yine aynı şirkete ait 6 seferin iptal edilmesi yolcuları tedirgin etti.
  • nedense hepte mdlerde arıza çıkıyor.mdlerin bakımı yapılmıyor???diyosun ki;bu uçaklar uzun yıllar çok güvenli bir şekilde birçok ülkede uçmuştur.evet uçmuştur..neden bu uçaklar uzun yıllardan beri bir çok ülkede uçmaya devam etmektedir diyemiyosun...capito
  • sayın cenap yorum hiçte cahilce değil..bu işi emin ol senden daha iyi biliyorum..80 yaşındaki birine istediğin operasyonu yap 18lik olamaz beynine operasyon yapamazsın en azından bilmem anlatabildim mi?.kimler onuru almak şstedi ve neden almadı.bakımı yapılmıyosa alır ve adam akıllı bakımı yapardı uçururdu her şekilde.sana tavsiyem havacılıkla ilgili bütün her yerden bilgi edinmeye çalış.ava giderken avlanma...
  • cns, yorumunuzu çok cahil buluyorum. uçak modeli kaza ile ne ilgisi olabilir? dünyada en gelişmiş en yeni teknolojiye sahip olan bir uçağı alıp bakımını eksik ve zamansız yaparsanız o da tehlikeli olur. MD serisi ilk olarak DC-9 ile başlamıştır ve en son Boeing 717 serisi ile üretimi bitmiştir. bu uçaklar çok uzun yıllar çok güvenli bir şekilde birçok ülkede uçmuştur.olay bakım ile ilgili, uçak modeli ile değil.
  • bir 154+ kişinin hayatını kurtardılar..İptal edilmesi isabet olmuş.yarın öbür gün bi md de türkiyede düşerse hiç şaşırmayın.Allahım böle acılar yaşatmasın daha...onur daha neyi bekliyosun anlamış değilim.bu işin şakası yok yok yok.birileri cebini doldurcak diye masum insanların suçu ne??

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda geçen hafta meydana gelen ve 154 kişinin ölümüne yol açan uçağın sahibi olan Spanair havayolu şirketinin, dün Barajas Havaalanı'ndan olan 6 uçuşunu iptal ettiği açıklandı.

İspanya Resmi Haber Ajansı EFE'nin verdiği bilgilere göre, Spanair'in, Madrid'den kalkan ve Palma de Mallorca (2), Valencia, Asturias, Alicante ve Jerez'e olan uçuşlarının iptal edildiği kaydedildi.

İptal nedenlerinden bazılarının, uçaktaki teknik sorunlar olduğu belirtildi.

 

Spanair uçuşları iptal edildi

Yorumlar

xrex ~ 16 yıl önce
nedense hepte mdlerde arıza çıkıyor.mdlerin bakımı yapılmıyor???diyosun ki;bu uçaklar uzun yıllar çok güvenli bir şekilde birçok ülkede uçmuştur.evet uçmuştur..neden bu uçaklar uzun yıllardan beri bir çok ülkede uçmaya devam etmektedir diyemiyosun...capito

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cns ~ 16 yıl önce
sayın cenap yorum hiçte cahilce değil..bu işi emin ol senden daha iyi biliyorum..80 yaşındaki birine istediğin operasyonu yap 18lik olamaz beynine operasyon yapamazsın en azından bilmem anlatabildim mi?.kimler onuru almak şstedi ve neden almadı.bakımı yapılmıyosa alır ve adam akıllı bakımı yapardı uçururdu her şekilde.sana tavsiyem havacılıkla ilgili bütün her yerden bilgi edinmeye çalış.ava giderken avlanma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
cns, yorumunuzu çok cahil buluyorum. uçak modeli kaza ile ne ilgisi olabilir? dünyada en gelişmiş en yeni teknolojiye sahip olan bir uçağı alıp bakımını eksik ve zamansız yaparsanız o da tehlikeli olur. MD serisi ilk olarak DC-9 ile başlamıştır ve en son Boeing 717 serisi ile üretimi bitmiştir. bu uçaklar çok uzun yıllar çok güvenli bir şekilde birçok ülkede uçmuştur.olay bakım ile ilgili, uçak modeli ile değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cns ~ 16 yıl önce
bir 154+ kişinin hayatını kurtardılar..İptal edilmesi isabet olmuş.yarın öbür gün bi md de türkiyede düşerse hiç şaşırmayın.Allahım böle acılar yaşatmasın daha...onur daha neyi bekliyosun anlamış değilim.bu işin şakası yok yok yok.birileri cebini doldurcak diye masum insanların suçu ne??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000