19 Nisan 2016, Salı 09:04:06

Southwest uçağında bir skandal daha

Southwest Airlines şirketinin uçağına binmeden önce telefonda 'İnşallah' diyen Iraklı genç, uçuş ekibi tarafından FBI'ya teslim edilerek bir süre sorguya çekildi.
  • Şu an mydana çıkıp üzerinde arapça yazdığım saçma sapan bir kağıdı yırtsam linç edilirim,bu adamda arapça konuştuğu için aynı duruma maruz kalıyor.Dili bilmiyorsan karışma arkadaşım.Ne cahiller varmış
  • Kadın inşallah arapçası nasıl anlamış hayret
  • adnan hocayı izleseler kırmızı alarm verip ülkeyi kapatacaklar demek ki :)) kedicik bunlar kedicikkk
  • rüzgar eken fırtına biçer! her iki tarafta şapkasını önüne koyup düşünmeli, tek taraflı olmaz hiçbirşey
  • Su an ben hollandada yasiom,inanin geri donmeyi cok istiyorum fakat coluk cocuk var okullari var ve baglandik kaldik buraya,buralarada sandiginiz gibi maddi olarak insanlar iyi degil,hollanda devleti insanlarda omayan paralari alio yani gasp edildik devlet tarafindan.Her gun muslumanligi terorizinmle birlik haber var artik resmen hakaret kufur ediolar hemde yuksek mevkideki insanlari.kendi halkinda 1 milyon aclik sinirinin altinda yasayan insanlari var,fakat halk seslenmio ve devlet soymaya devam edio,inanin avrupa esittir rezillik aclik ve musluman dusmanligi.off topic oldu ozur dilerim.
  • hristiyan ülkelerde yaşayan milyonlarca göçmen müslüman var ve nedense ülkelerine geri dönmeyip bu eziyetleri,rezillikleri çekmeyi yeğliyorlar. acaba sebebi yaşadıkları hristiyan ülkelerdeki özgürlüklerin,paranın,işin,sosyal hakların,eğitim vs nin kendi ana ülkelerinde olmaması mıdır ? avrupada sanırım 4-5 milyon civarı türk var ve çok büyük oranda da maddi olarak çok iyi durumdalar ve neden ülkelerine dönmezler?
  • Iyice kafayi yemis. Amerika ya ucarsam allahu akbar bagricam #satire
  • bu amerikalilar iyice hadlerini astilar ama.resmen muslumanlar olarak terorist muamelesi gorur olduk.yakinda sirf bu yuzden savas cikmazlar ulkeler arasinda iyidir.allah sonumuzu hayir etsin.
  • islamofobi mi, saçmala aşkm

ABD'de Los Angeles'tan Oakland'a uçakla giderken telefonda Arapça konuşan ve İnşallah diyen bir Iraklı FBI tarafından sorgulandı.

Irak'ta diplomat olan babasının 2002'de Saddam tarafından öldürülmesinden sonra ailesi ile ABD'ye gelen 26 yaşındaki Hayreddin Mahzumi (Khairuldeen Makhzoomi), uçakla okuduğu bölgeye gidiyordu. Mahzumi, bir gün önce Los Angeles World Affairs Council tarafından düzenlenen ve BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun'un katıldığı bir programa katılmıştı.

Dailymail'in haberine göre, Hayreddin Mahzumi'nin uçağın havalanmasını beklerken uçuş ekibinin yanına gelerek onu aldığı ve FBI yetkililerine teslim ettiği belirtiliyor. Mahzumi, telefon konuşmasına şahit olan bir kadının şikayeti üzerine bir süre sorgulandı.

Iraklı gencin telefonda aralarında İnşallah ifadesinin de olduğu bazı Arapça kelimeler kullandığı kaydedildi. Mahzumi'nin uçmasına izin verildi. Iraklı genç yaptığı açıklamada FBI yetkililerinin sıkı bir şekilde ve köpek yardımıyla üzerini aradığını, insanlık dışı muameleye tabi tutulduğunu belirtiyor.

Southwest Airlines'tan yapılan açıklamada Mahzumi'nin tehdit olarak görüldüğü için FBI'ya teslim edildiği belirtildi. Mahzumi ise Nisan ayı başlarında meydana gelen olay için firmadan bir özür bekliyor. Mahzumi "Tazminat istemiyorum, bu sebeple özür dilerlerse dava açmayacağım" diyor.

Mahzumi, bir yandan ailesine ve down sendromlu kardeşine bakarken eğitimini tamamlamaya çalışıyor. (Yeni Şafak)

Southwest uçağında bir skandal daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Be nedir varya.. ~ 8 yıl önce
Şu an mydana çıkıp üzerinde arapça yazdığım saçma sapan bir kağıdı yırtsam linç edilirim,bu adamda arapça konuştuğu için aynı duruma maruz kalıyor.Dili bilmiyorsan karışma arkadaşım.Ne cahiller varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikayetçı olan kadın ~ 8 yıl önce
Kadın inşallah arapçası nasıl anlamış hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adnan hoca ~ 8 yıl önce
adnan hocayı izleseler kırmızı alarm verip ülkeyi kapatacaklar demek ki :)) kedicik bunlar kedicikkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
ilimli islam projesi, adnan hoca cumhurbaskani olmasidir zaten :) kendisi mevlana dan sonra ulkemizin yetistirdigi en buyuk din alimlerindendir..
prenses süreyya ~ 8 yıl önce
adnan hocam
sebep ne ~ 8 yıl önce
rüzgar eken fırtına biçer! her iki tarafta şapkasını önüne koyup düşünmeli, tek taraflı olmaz hiçbirşey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupa ac. ~ 8 yıl önce
Su an ben hollandada yasiom,inanin geri donmeyi cok istiyorum fakat coluk cocuk var okullari var ve baglandik kaldik buraya,buralarada sandiginiz gibi maddi olarak insanlar iyi degil,hollanda devleti insanlarda omayan paralari alio yani gasp edildik devlet tarafindan.Her gun muslumanligi terorizinmle birlik haber var artik resmen hakaret kufur ediolar hemde yuksek mevkideki insanlari.kendi halkinda 1 milyon aclik sinirinin altinda yasayan insanlari var,fakat halk seslenmio ve devlet soymaya devam edio,inanin avrupa esittir rezillik aclik ve musluman dusmanligi.off topic oldu ozur dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim aç? ~ 8 yıl önce
hep klasik veryansın. yok çocukların okulları yok iş yok geçim. bırak kardeşim gel ülkene geri burda aç kalmazsın madem hergün küfür işitiyorsan,devlet seni soyuyorsa ! dünyanın en yüksek vergileri nedeniyle dünyanın en pahalı araba,benzin,telefon,internet,doğalgaz,elektrik vs türkiye'de gelince görürsün kim daha çok soyuyormuş diye! palavra sıkıyorsunuz kusura bakma !
Hollandalli ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
ztk ~ 8 yıl önce
benimde cocuk ,okul vs dolayi yurtdisindayim ama geriye donmeyi dusunmuyorum.. en son yasadigim ornek.. iki ay once suv araba aldim, 28.000 dolar, turkiyede 310.000 lira.. tam 4 kati .. benden dort kat daha fazla caliscaksiniz ki ayni arabaya binelim.. (maaslar ayni olarak dusunursek) ..yahu benim milletim rahat guvenli konforlu arabaya binemeyecek mi diye uzuldum.. dort kati pahali olur mu.. gunah degil mi bu millete.. benim oglum dort kat daha fazla mi calismak zorunda bir arabaya binmek icin.. okulu insan haklarini kanun hukuk olaylarini saymiyorum.. bugun haberlerde okudum, doga yuruyusu yapan bir kiza daglik yerde tecavuz eden arkadas 18 yil almis.. indirim falan yok.. 18 yil.. hosuma gitti.. helal olsun dedim.. bizde 45 cocuga tecavuz eden adam sokakta geziyor,utanmasalar reza ya yaptiklari gibi madalya verecekler..
yalan ~ 8 yıl önce
dönsene geri kim engelliyor seni? aradığın tipler burda. ben gideyim sen gel.
para para para ~ 8 yıl önce
Gurbetteki milletimiz parayı çok sever hele bir de sosyal haklar da iyi oldu mu hayatta ülkesine geri gelmez!
? ~ 8 yıl önce
hristiyan ülkelerde yaşayan milyonlarca göçmen müslüman var ve nedense ülkelerine geri dönmeyip bu eziyetleri,rezillikleri çekmeyi yeğliyorlar. acaba sebebi yaşadıkları hristiyan ülkelerdeki özgürlüklerin,paranın,işin,sosyal hakların,eğitim vs nin kendi ana ülkelerinde olmaması mıdır ? avrupada sanırım 4-5 milyon civarı türk var ve çok büyük oranda da maddi olarak çok iyi durumdalar ve neden ülkelerine dönmezler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
90 litrelik diesel depom turk parasi ile 140 tl ye doluyor.. 1000 km sehir ici gidiyorum.. 90 litre diesel turkiyede kaca? hak ozgurluk egitim insan kalitesi cabasi.. kurukta kims eonume gecmeye calismiyor.. millet arabasinda sopa levye tasimiyor..
Amerikalilar ~ 8 yıl önce
Iyice kafayi yemis. Amerika ya ucarsam allahu akbar bagricam #satire

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brtish airways ~ 8 yıl önce
Kes sesini
Brtish airways ~ 8 yıl önce
Bülent ersoy uçağa bindirmeyın arabaya gitsin bi zahmet
leman ~ 8 yıl önce
bu amerikalilar iyice hadlerini astilar ama.resmen muslumanlar olarak terorist muamelesi gorur olduk.yakinda sirf bu yuzden savas cikmazlar ulkeler arasinda iyidir.allah sonumuzu hayir etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
islamofobi ~ 8 yıl önce
islamofobi mi, saçmala aşkm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000