13 Haziran 2012, Çarşamba 09:10:54

SON DAKİKADA NELER YAŞANDI?

Nijerya’nın Lagos şehrine inişe geçtiği sırada iki motorunun da susması sonucu düşen yolcu uçağının kaza sebebi araştırılmaya devam ediliyor. Dana Air Uçuş Direktörü, kaza hakkında yepyeni bir bulguya rastladıklarını belirtti.
  • Roben dostum sen sanırım mytechnic yöneticilerindensin galiba ,,insan olmayı senmi söylüyorsun türk düşmanını senmi söylüyorsun. İşte bak başarmışsın türke düşman olunmayı. Mytechnic yüzünden düşmemiş olsa ne olur yüzün akmı çıkacak. Oradaki çalışanlar kadar Sokaktaki insan bile biliyor oranın ne olduğunu. Hangarın önü hurda dolu, O uçakta sende olsaydın veya yakının olsaydı ne derdin acaba. Yorum yapmak için 4500 km olmaması mı gerekiyor. sence kaç km olması gerekiyor yorum yapmak için. 1 km mi. Worldfocus ta sizden ona ne diyorsun . Resmi kanıtlarla yırtacağını biliyorsun tabi pilot hatası, kuş girdi vs. demek ki sen hala oranın düzgün iş yaptıpını sanıyorsun öyle mi, senin gibiler yüzünden mytehnic gibi yerler var, oralarda hala çalışan ve yanlışlıkları görmeyen, çanak tutan.
  • resmi olarak hiç bir açıklama yapılmadı, kaza kırım raporu çıkmadı, 4500 km uzaktan bu peşin hükümler, bu karalama çabaları, türkün türkten başka düşmanı yokmuş. Bu da sürekli anlaşılıyor. Arkadaş sevmiyorsan bile objektif ol. Sabırlı ol. İnsan ol. Ölü evi sabrediyor, bizimkiler herşeyi çözmüş.
  • My technic kuşları :)
  • bu ucaklarin bakimini biz yapiyoruz Istanbulda..ne yazikki ihmaller my technicten kaynaklaniyor...bir rapor mevcut ne yaziki mudurlerimiz bizi susturma pesinde.

Dana Air’e ait 5N-RAM kuyruk tescilli McDonnell Douglas MD83 tipi uçak, Abuja –Lagos seferini yaptığı sırada Lagos hava sahasına girdikten kısa bir süre sonra mayday çağrısı vererek düşmüştü.

Kazanın ardından uçakta bulunan 153 kişi hayatını kaybederken, yerleşim yerine düşen uçak 10 kişinin daha hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Kazadan birkaç gün sonra kara kutuları bulunan yolcu uçağının nasıl düştüğü ile ilgili bazı ipuçlarına ulaşılmaya başlanırken, olay bölgesinde bulunan bazı bulgular kazanın nedeni hakkında çeşitli teoriler ürettirmeye de devam ediyor.

Dana Air’in Uçuş Direktörü bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada kazanın olduğu yerin iki kilometre batısında kuş ölülerine rastlandığı ve yapılacak incelemelerin ardından motorları bu sürünün susturmuş olabileceğini ifade etti.

Kuleden yapılan açıklamada son yaklaşma sırasında motor arızası yaşayan uçağın kaptan pilotu durumu kuleye bildirdiği, yaklaşık 1 dakika sonra ikinci motorun da sustuğunu ifade eden kelimeler kullandığı öğrenilmişti.

Uçağın düştüğü alandaki görgü tanıkları ise uçağın bir motorundan dumanlar çıktığını ve motor pallerinin dönmemesine rağmen diğer motorun çok sesli şekilde çalıştığını ve bu şekilde binalara çarptığı ifade edildi.

©AirportHaber.com

SON DAKİKADA NELER YAŞANDI?

Yorumlar

robene cevap ~ 12 yıl önce
Roben dostum sen sanırım mytechnic yöneticilerindensin galiba ,,insan olmayı senmi söylüyorsun türk düşmanını senmi söylüyorsun. İşte bak başarmışsın türke düşman olunmayı. Mytechnic yüzünden düşmemiş olsa ne olur yüzün akmı çıkacak. Oradaki çalışanlar kadar Sokaktaki insan bile biliyor oranın ne olduğunu. Hangarın önü hurda dolu, O uçakta sende olsaydın veya yakının olsaydı ne derdin acaba. Yorum yapmak için 4500 km olmaması mı gerekiyor. sence kaç km olması gerekiyor yorum yapmak için. 1 km mi. Worldfocus ta sizden ona ne diyorsun . Resmi kanıtlarla yırtacağını biliyorsun tabi pilot hatası, kuş girdi vs. demek ki sen hala oranın düzgün iş yaptıpını sanıyorsun öyle mi, senin gibiler yüzünden mytehnic gibi yerler var, oralarda hala çalışan ve yanlışlıkları görmeyen, çanak tutan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roben ~ 12 yıl önce
resmi olarak hiç bir açıklama yapılmadı, kaza kırım raporu çıkmadı, 4500 km uzaktan bu peşin hükümler, bu karalama çabaları, türkün türkten başka düşmanı yokmuş. Bu da sürekli anlaşılıyor. Arkadaş sevmiyorsan bile objektif ol. Sabırlı ol. İnsan ol. Ölü evi sabrediyor, bizimkiler herşeyi çözmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi kuşlar ~ 12 yıl önce
My technic kuşları :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Exelty ~ 12 yıl önce
bu ucaklarin bakimini biz yapiyoruz Istanbulda..ne yazikki ihmaller my technicten kaynaklaniyor...bir rapor mevcut ne yaziki mudurlerimiz bizi susturma pesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000