23 Eylül 2012, Pazar 14:32:35

ŞOKE EDEN SAHTEKARLIK!

Pilot üniforması ve sahte kimliklerle kokpitte uçan İtalyan dolandırıcıyı, Facebook ele verdi...
  • Ayjet için yazı yazan .... sen devam et...
  • kesin ayjet mezunudur
  • İş için gelen yabancıların lisans sahibi olduğu ülkelere resmi olarak sorup pilot olduğu bilgisini almadan onay verirseniz aynı komedi yaşanmaya devam eder. Şu anda da pek çok şüpheli kaptan olduğu gibi yenileri gelir. Komedi böyle sürüp gider....
  • Aitalia iberia ile ucmak isteyen pilotlar lisanslarini ibra edip z bilet ucreti odeyerek (hatta onu bile odemeden zaman zaman) ucabiliyorlar,peki sevgili ulkemde ben niye kendi sirketimde bile sinirlandiriliyorum??
  • Ah be koçum , geleydin Türkiye'ye ;özel şirketlerinden THY sine sana TRI/TRE bile verirlerdi.Üstüne üstelik 5 yıldızlı otellerde her şey dahil konaklar , 3 hafta uçar 4.hafta evine gider, bir elin yağda bir elin balda yaşardın.Her şeyi bilip de nasıl bunu gözden kaçırdın hayret.
  • Hangi Sirkette ucmus acaba ve o sirketi hangi dev sirketin partneriymis. .. merak edene cevabimiz hazir..
  • Çok değerli Kaptanlarımıza astronot diyenler utansın...
  • emırhan sandım allahtan degılmıs
  • Bizdeki yabanci sahtekarlar ne olacak,Shgm deki arkadaslar Turklere gelince sahin ancak yabanci pilotlara gelince ne hikmetse bir anda gazlari kesiliyor,ne oldu bu isvecliye islem yapan shgm gorevlilerine aynen devam ediyorlar, neden gorevlerinden alinmiyorlar
  • canimizi kimlere emanet ediyoruz

'Andrea Sirlo' adına düzenlenmiş sahte pilot kimliğiyle havayolu şirketlerini dolandıran ve seyahat eden İtalyan, Torino havalimanında polis tarafından yakalandı.

Pilot üniforması ve sahte kimliklerle kokpitte uçan İtalyan dolandırıcıyı, Facebook ele verdi.

32 yaşındaki şüphelinin birkaç yıldır sahte pilot kimliğiyle çalıştığı ve seyahat ettiği tespit edilmeye çalışılıyordu. İtalyan polisi, birkaç ay önce gelen ihbar üzerine şüphelinin izini sürmeye başladıklarını, zanlıyı Facebook sayfasındaki fotoğraflardan tespit ettiklerini bildirdi. Şüphelinin şu ana kadar en az bir kez kokpitte "üçüncü pilot" olarak seyahat ettiği tespit edildi. Internetteki kayıtlar, "Andrea Sirlo" adlı pilotun geçtiğimiz yıl Ekim ayında Münih'den Torino'ya yapılan seferde görev yaptığını gösteriyordu.

Ünlü sinema oyuncusu Leonardo Dicaprio'nun "Sıkıysa Yakala" filminde canlandırdığı dolandırıcı Frank Abagnale'nin hayatını andıran olay, İtalyan bir pilotun dikkati sonucu ortaya çıktı.

Kendisini "kaptan pilot" olarak tanıtan Sirlo'nun çok genç görünmesinden şüphelenen İtalyan pilot, birkaç ay önce İtalyan polisine ihbarda bulundu. Andrea Sirlo kimliğini kullanan dolandırıcının, havayolu şirketlerini ve pilotları kandırmak için oluşturduğu Facebook sayfasında sahte uçuş fotoğraflarına yer vermesi, polisin bu fotoğrafların izini sürerek dolandırıcıyı tespit etmesini sağladı.

Torino havalimanında Cuma günü pilot üniforması ve sahte kimliklerle yakalanan dolandırıcının beraberinde, havayolu şirketlerinin tanıtma kartları, sahte özgeçmişler ve havayolu şirketleri çalışanlarına özel otopark giriş kartı ele geçirildi.

Gözaltına alınan sahte pilotun mahkemeye çıkarılacağı ifade edildi. (Deutsche Welle)

ŞOKE EDEN SAHTEKARLIK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ayjet için yazı yazan .... sen devam et...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavas yavas gercekler ortaya cikiyor ~ 12 yıl önce
kesin ayjet mezunudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM YE ~ 12 yıl önce
İş için gelen yabancıların lisans sahibi olduğu ülkelere resmi olarak sorup pilot olduğu bilgisini almadan onay verirseniz aynı komedi yaşanmaya devam eder. Şu anda da pek çok şüpheli kaptan olduğu gibi yenileri gelir. Komedi böyle sürüp gider....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deadhead ucuslar ~ 12 yıl önce
Aitalia iberia ile ucmak isteyen pilotlar lisanslarini ibra edip z bilet ucreti odeyerek (hatta onu bile odemeden zaman zaman) ucabiliyorlar,peki sevgili ulkemde ben niye kendi sirketimde bile sinirlandiriliyorum??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YANLIŞ MEMLEKET ~ 12 yıl önce
Ah be koçum , geleydin Türkiye'ye ;özel şirketlerinden THY sine sana TRI/TRE bile verirlerdi.Üstüne üstelik 5 yıldızlı otellerde her şey dahil konaklar , 3 hafta uçar 4.hafta evine gider, bir elin yağda bir elin balda yaşardın.Her şeyi bilip de nasıl bunu gözden kaçırdın hayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Sirket ~ 12 yıl önce
Hangi Sirkette ucmus acaba ve o sirketi hangi dev sirketin partneriymis. .. merak edene cevabimiz hazir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Çok değerli Kaptanlarımıza astronot diyenler utansın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jakcson ~ 12 yıl önce
emırhan sandım allahtan degılmıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancilara kedi ~ 12 yıl önce
Bizdeki yabanci sahtekarlar ne olacak,Shgm deki arkadaslar Turklere gelince sahin ancak yabanci pilotlara gelince ne hikmetse bir anda gazlari kesiliyor,ne oldu bu isvecliye islem yapan shgm gorevlilerine aynen devam ediyorlar, neden gorevlerinden alinmiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
canimizi kimlere emanet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000