10 Ekim 2011, Pazartesi 15:10:44

SKY'DAN AÇIKLAMA GELDİ...

SKY Havayolları bugün yaşanan lastik patlaması olayıyla ilgili açıklama yaptı...
  • isterse her gün uçak düşsün.kaza kırım adamına,şirketine göre muamele yapar.her sene uçağı düşen uçuş okuluna ne yapıldı.hiç.ama denetlemelerde bir bulgudan başkalarını durduran,bunları bir gün durdurmaz.neden.kimbilir???arasan neler çıkar.bu dünyada kurtarıyor ama öbür tarafta bunları kim kurtaracak bakalım.
  • ben sana bilmem neyin sağlık yönergesinden bahsetmiyorum...ben kurulan kumpastan bahsediyorum...tabi işine gelmeyince sende anlamamazlıktan gel bakalım...merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor artık...sen rahat uyu yeter
  • Senin Hv.K.K.lığı Sağlık Yönergesi ile Sivil Havacılık Sağlık Yönergesi arasındaki farklar hakkında bilgin yok galiba. Uçaklar arasında pilot performansı bakımından uçurum var. Savaş uçağı 9 G çeker, 3200 km hızla gider, 100.000 feete çıkar. Sivil uçaklar 2 G, 850 Km., 39.000 feet. Sen demirle pamuğu karşılaştırıyorsun. Kendini vatansever görmen güzel belki ama başkalarını vatan haini gibi nitelendirmen kanunen: YASAKTIR, dinen: GÜNAHTIR. ahlaken: AYIPTIR. Otur kendine aynada bir bak. İğrenmiyorsan bu tür yorumlarına devam et.
  • arkadaşım o işler tsk dan ayrılmak ve line a geçmek için kurulmuş bir tezgah...aylarca belim,boynum ağrıyor diye numara yapıp line a gidince allah tarafından hemen iyileşiveren birçok kahraman pilot var :))...asıl suçlu bunlara çanak tutanlar ve bunları sivil havacılığa kabul eden mantıkta....sorsan hepside süper vatansever ama nerdeeeeee
  • Eski kokpit ve kabin ekibi arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Allah hepinizi korusun.
  • TSK da uçamaz raporu olup emekli olan pilotlar nasıl oluyorsa SKY da uçuyor....???
  • Turizmci olarak, Sky ailesine Gecmis olsun dileklerimizi sunariz , Allah inis takimlariniza zeval vermesin :-)
  • Yorumlari okurken cok sert elestiriler oldugunu gordum....Sky Havayollarinin kaza kirim oraninin o kadar kotu oldugunu sanmiyorum...Elestirirken biraz daha olculu olalim lutfen...Neticede buyuk bir facia hicbir can kaybi olmadan atlatilmistir...Bunda da ucus ekibinin buyuk katkisi olduguna inaniyorum....Herkese gecmis olsun...saygilar.
  • mantalitenize gerçekten hayran kaldım.Sırada TC-SKG var .. O eski uçaklarla 100000000lerce insanın hayatını tehlikeye atıyorlar ve hala bide kamuoyuna gösteris yapıyorlar.TEBRİKLER SAHNELER SİZİN!!
  • Havacılıkda sansa yer yokdur.Sivil havacılık oturup bir sky ın egitimlerini sıkıca denetlesın .Sampiyonuz diye boy boy ilan veriyordu tv de billboardlarda :)))Neyin sampiyonu.... kaza kırım mı?O fedakar ekip , O urkmus yolculara gercekden gecmıs olsun.Simdi sampiyon patron bir kac kisiyi isden atar, bunun uzerinede yatar:)))
SKY Havayolları:

Kamuoyuna Açıklama:
 
Sky Havayolları’nın, Baden Baden – Antalya seferini gerçekleştiren ZY8756 sefer sayılı uçağının, olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya Havaalanına inişi müteakip sağ arka tekerleği patlamıştır. 
 
Kaptan pilot uçağı, Antalya Havaalanı pisti içinde tutmayı başarmış, 156 yolcumuzu güvenli bir şekilde tahliye etmiştir. 
 
Tüm yolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizle, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,
Sky Airlines Kurumsal İletişim
SKY'DAN AÇIKLAMA GELDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Misafir ~ 13 yıl önce
isterse her gün uçak düşsün.kaza kırım adamına,şirketine göre muamele yapar.her sene uçağı düşen uçuş okuluna ne yapıldı.hiç.ama denetlemelerde bir bulgudan başkalarını durduran,bunları bir gün durdurmaz.neden.kimbilir???arasan neler çıkar.bu dünyada kurtarıyor ama öbür tarafta bunları kim kurtaracak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben sana bilmem neyin sağlık yönergesinden bahsetmiyorum...ben kurulan kumpastan bahsediyorum...tabi işine gelmeyince sende anlamamazlıktan gel bakalım...merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor artık...sen rahat uyu yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senin Hv.K.K.lığı Sağlık Yönergesi ile Sivil Havacılık Sağlık Yönergesi arasındaki farklar hakkında bilgin yok galiba. Uçaklar arasında pilot performansı bakımından uçurum var. Savaş uçağı 9 G çeker, 3200 km hızla gider, 100.000 feete çıkar. Sivil uçaklar 2 G, 850 Km., 39.000 feet. Sen demirle pamuğu karşılaştırıyorsun. Kendini vatansever görmen güzel belki ama başkalarını vatan haini gibi nitelendirmen kanunen: YASAKTIR, dinen: GÜNAHTIR. ahlaken: AYIPTIR. Otur kendine aynada bir bak. İğrenmiyorsan bu tür yorumlarına devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım o işler tsk dan ayrılmak ve line a geçmek için kurulmuş bir tezgah...aylarca belim,boynum ağrıyor diye numara yapıp line a gidince allah tarafından hemen iyileşiveren birçok kahraman pilot var :))...asıl suçlu bunlara çanak tutanlar ve bunları sivil havacılığa kabul eden mantıkta....sorsan hepside süper vatansever ama nerdeeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski kokpit ve kabin ekibi arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Allah hepinizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TSK da uçamaz raporu olup emekli olan pilotlar nasıl oluyorsa SKY da uçuyor....???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turizmci olarak, Sky ailesine Gecmis olsun dileklerimizi sunariz , Allah inis takimlariniza zeval vermesin :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumlari okurken cok sert elestiriler oldugunu gordum....Sky Havayollarinin kaza kirim oraninin o kadar kotu oldugunu sanmiyorum...Elestirirken biraz daha olculu olalim lutfen...Neticede buyuk bir facia hicbir can kaybi olmadan atlatilmistir...Bunda da ucus ekibinin buyuk katkisi olduguna inaniyorum....Herkese gecmis olsun...saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mantalitenize gerçekten hayran kaldım.Sırada TC-SKG var .. O eski uçaklarla 100000000lerce insanın hayatını tehlikeye atıyorlar ve hala bide kamuoyuna gösteris yapıyorlar.TEBRİKLER SAHNELER SİZİN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılıkda sansa yer yokdur.Sivil havacılık oturup bir sky ın egitimlerini sıkıca denetlesın .Sampiyonuz diye boy boy ilan veriyordu tv de billboardlarda :)))Neyin sampiyonu.... kaza kırım mı?O fedakar ekip , O urkmus yolculara gercekden gecmıs olsun.Simdi sampiyon patron bir kac kisiyi isden atar, bunun uzerinede yatar:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000